Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    yanakadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 2008
    Arkadaşlar motorumu tarz değişikliği dolayısı ile satıyorum.
    Nokta hatası yoktur. 5000+ km de...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2826062/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirutku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    beyler 10bin bakımı geldi,neler yapılmalı? ya da istanbul avrupada tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı güvenilir götürebileceğim ?

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı demirutku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler 10bin bakımı geldi,neler yapılmalı? ya da istanbul avrupada tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı güvenilir götürebileceğim ?
    Esengül'ü öneren çok oldu bana. Gittim, ilgililer. En azından adam yerine koyup ne işlem yaptıklarını anlatıyorlar. Ayrı bir şikayetiniz varsa iletiyorsunuz. Yoğun olduğu için yapılan işçilik bana biraz "tamam işte ne gerekiyorsa yaptık onu" gibi geldi. Yine de tavsiye ederim.
    demirutku bunu beğendi.

yanakadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 2008
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş böyle bir şeyden bir şey anlayamazsın mesela ben plakam takılı olmadıgında bazen arabamın bazende eskı motorlarımın plakalarını söylüyorum bazende pompacı kafadan sallıyor helede motor olunca

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

kardeş sen nerdensin yanı hangı ilden bu modele bu fıyat bence cok ...bu eskı model sana 11500 tl ye 900 km de orjınal yenı kasa repsol verelım daha 900 km de hemde 63 palaka
    Bilmem ki bende bu fiyata almıştım. İnternetteki fiyatlara göre çok uygun yazdığımı düşünüyorum.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yanakadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmem ki bende bu fiyata almıştım. İnternetteki fiyatlara göre çok uygun yazdığımı düşünüyorum.
    eger almayı düşünürsen gazıantepde repsol var cok temız 900 km daha 1000 bile değil ticari cıkarım yok maksat bilgi vermek düşünürsen özele yazmıstım sana yada ozelden yaz

xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar yakin zamanda 18000 bakimina giden varmi ? Neler yapilio nekadar.odediniz kisa bi bilgi alsam 1 ay sonra gidicem simdiden soriyim )
    Selamlar geçen esengül de girdim 18 bin bakıma yağ, yağ filtresi, motorun gevşeyeyen yerleri sıkıldı zincir temizleme yağlama ve her yere wd40 98 verdim işçilik dahil... 24 bin de ise yine yağ,yağ filtresi,hava filtresi,ön arka balata değişimi ve buji kontrol yaptıracağım.. Başka ekstra bişi çıkmazsa böyle olacak.. Balata fiyatına esengül 230 gibi bi fiyat çekmişti işçilik dahil belki kma dan alıp kendim de takabilirim.
    Sokollu hocam amortisör işini sormuştum keçe patlarsa ön takım söküyoruz o esnada yağınıda değiştiriyoruz yoksa yazık olur amortisör yağı için ön takımı sökmek dediler.. Agresif sürmüyorum ama 30 bine bırakıcam zincir dişli seti ve fren hidroliğini 24 te gerek görmedim..
    ardacik ve Sokollu bunu beğendiler.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xcom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar geçen esengül de girdim 18 bin bakıma yağ, yağ filtresi, motorun gevşeyeyen yerleri sıkıldı zincir temizleme yağlama ve her yere wd40 98 verdim işçilik dahil... 24 bin de ise yine yağ,yağ filtresi,hava filtresi,ön arka balata değişimi ve buji kontrol yaptıracağım.. Başka ekstra bişi çıkmazsa böyle olacak.. Balata fiyatına esengül 230 gibi bi fiyat çekmişti işçilik dahil belki kma dan alıp kendim de takabilirim.
    Sokollu hocam amortisör işini sormuştum keçe patlarsa ön takım söküyoruz o esnada yağınıda değiştiriyoruz yoksa yazık olur amortisör yağı için ön takımı sökmek dediler.. Agresif sürmüyorum ama 30 bine bırakıcam zincir dişli seti ve fren hidroliğini 24 te gerek görmedim..
    Sağolasın ayrıntılı mesajın için. Aynı servisi kullanıyoruz demek, güzel. Ben 20bin bakımına girmiştim 2 ay önce. Periyodik yağ,filtre değişimi dışında arka fren balatası değişti. 260 TL civarı bir hesap çıkmıştı. 150 TL'ye yakın yazıyorlar sanırım fren balataları için. Benim ilk bakım olduğu için balata araştırma işine girmedim. Fren hidrolik sıvılarını motosiklet 3 yaşına girecek, bir sonraki bakımda mutlaka değiştireceğim.

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada bende taaa Afyon'dan gelicem fuara orada ufak bi toplanma falan yapsak tanışsak nasıl olur
    Ben bununla ilgili fuar yaklaşınca etkinlik açayım güzel olur aslında.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:13 ----------

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak. Benim düldül yaklaşık 2 hafta yattı geçtiğimiz hafta sonu garajdan çıkardım fakat çalıştırana kadar uğraştım marş basmasına rağmen ateşleme almadı bir türlü. Soğuk havada bir sürede garajda yatmış motor nasıl çalıştırılıyor bileniniz var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------

Alıntı silent7072 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar Honda Artı Gaziosmanpaşa'dan aldım motoru daha görmedim hiç ama gidip alıcam 3 gün sonra başlangıç için motora faydalı tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim.
    Öncelikle hayırlı olsun motora faydalı değil ama sürüşüne faydalı şey ilk başta eğitim. Düzgün bir kurumdan mutlaka eğitim almayı düşün. Ben 2 kere Honda'ya gittim gerçekten ikisinde de memnun kaldım çok. İnsan kendi hatalarını görmüyor,hele de alışkanlığa dönüyorsa. Hepimiz aşağı yukarı aynı paraları veriyoruz motorlara ve ekipmanlara ama yüzde 5i bile etmeyen eğitime gerekli önemi vermiyoruz gibi geliyor. Motor bizi değil,biz motoru kontrol ediyoruz; o yüzden eğitim diyorum
    No matter how bad your day is

Your bike will always make you feel better.

afyonlu003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGER250, HONDA CBR250R HONDA 600F
    @qezgin hocam motor 1 hafta veya üstü yatacaksa akü nün başlarını sökmek lazım yoksa akü yer kendi kendine yine de şanslısın zorlamadan dolağı elektrik kısmını ve beyne zarar verebilirdin akım az geldiği için. Benim bildiğim böyle yanlışım varsa düzeltirlerse iyi olur

Motosikleti
    Bizim motorlar için arka sehpa demirine bakmıştım buralarda bulamadım. Ebay da rast gele dolanırken bu adamın yaptığını gördüm biraz pahalı geldi bana http://www.ebay.com/itm/Area-22-CNC-...48f5d8&vxp=mtr

Bunlardan sanayi de yaptırma şansımız olabilir mi ??

Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    arkadaşlar eski motorumdan(cbr 250) kalan orjinal sinyaller bulunuyor elimde.orjinal sinyal almak isteyen olursa eğer servis fiyatı pahalı olduğundan uygun fiyata vericem.ilgilenen olursa mesaj yoluyla ulaşabilir.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim motorlar için arka sehpa demirine bakmıştım buralarda bulamadım. Ebay da rast gele dolanırken bu adamın yaptığını gördüm biraz pahalı geldi bana http://www.ebay.com/itm/Area-22-CNC-...48f5d8&vxp=mtr

Bunlardan sanayi de yaptırma şansımız olabilir mi ??
    bence bunun yerıne şimdi resmi bende yok ma arkadas cbr yapmıstı alt kısma mınık vır vıda ile bun kaldırma aparatından takmıstı hanı lastiği sökecek olsak bu pek işe yaramaz

koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Kalkin millet az kipirdayin öğlen 12 gibi şileye mangala gidiyorum tek basima gelmek isteyen whatsapptan yazsin 5079220419

Motosikleti
    Honda Cbr 250r kısmında kimsecikler kalmadı nerede bu millet ) zaten zeki abi motoru sattı girmiyo bi daha foruma

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim forumu takipteyim.. Okumakla yetiniyorum..

Motosikleti
    Anladım abi arada yazda kendini özletme )

koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Buralar eskiden cayiridi çimen idi , su karsilar da dutluktu hep

Zeki hayirli olsun

Motosikleti
    Alıntı koraycbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buralar eskiden cayiridi çimen idi , su karsilar da dutluktu hep

Zeki hayirli olsun
    Ama o eski halinden eser yok şimdi

xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    Selamlar.. ya bi hornet beğendim g.antepte 1250 km de pek inandırıcı gelmedi ama ilan aşağıda ama nelere dikkat etmek lazım şimdi?

http://m.sahibinden.com/classifiedDe...87303&rnd=3450
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    Kontak çevresine dikkat et lastiklerin diş derinliklerine( orj. lastiklrr varsa ) daha da başka bişey aklıma gelmedi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler