Arkadaşlar motorumu tarz değişikliği dolayısı ile satıyorum.
Nokta hatası yoktur. 5000+ km de...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2826062/detay/
Arkadaşlar motorumu tarz değişikliği dolayısı ile satıyorum.
Nokta hatası yoktur. 5000+ km de...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2826062/detay/
beyler 10bin bakımı geldi,neler yapılmalı? ya da istanbul avrupada tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı güvenilir götürebileceğim ?
Esengül'ü öneren çok oldu bana. Gittim, ilgililer. En azından adam yerine koyup ne işlem yaptıklarını anlatıyorlar. Ayrı bir şikayetiniz varsa iletiyorsunuz. Yoğun olduğu için yapılan işçilik bana biraz "tamam işte ne gerekiyorsa yaptık onu" gibi geldi. Yine de tavsiye ederim.
Selamlar geçen esengül de girdim 18 bin bakıma yağ, yağ filtresi, motorun gevşeyeyen yerleri sıkıldı zincir temizleme yağlama ve her yere wd40 98 verdim işçilik dahil... 24 bin de ise yine yağ,yağ filtresi,hava filtresi,ön arka balata değişimi ve buji kontrol yaptıracağım.. Başka ekstra bişi çıkmazsa böyle olacak.. Balata fiyatına esengül 230 gibi bi fiyat çekmişti işçilik dahil belki kma dan alıp kendim de takabilirim.
Sokollu hocam amortisör işini sormuştum keçe patlarsa ön takım söküyoruz o esnada yağınıda değiştiriyoruz yoksa yazık olur amortisör yağı için ön takımı sökmek dediler.. Agresif sürmüyorum ama 30 bine bırakıcam zincir dişli seti ve fren hidroliğini 24 te gerek görmedim..
Sağolasın ayrıntılı mesajın için. Aynı servisi kullanıyoruz demek, güzel. Ben 20bin bakımına girmiştim 2 ay önce. Periyodik yağ,filtre değişimi dışında arka fren balatası değişti. 260 TL civarı bir hesap çıkmıştı. 150 TL'ye yakın yazıyorlar sanırım fren balataları için. Benim ilk bakım olduğu için balata araştırma işine girmedim. Fren hidrolik sıvılarını motosiklet 3 yaşına girecek, bir sonraki bakımda mutlaka değiştireceğim.
Ben bununla ilgili fuar yaklaşınca etkinlik açayım güzel olur aslında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:13 ----------
Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak. Benim düldül yaklaşık 2 hafta yattı geçtiğimiz hafta sonu garajdan çıkardım fakat çalıştırana kadar uğraştım marş basmasına rağmen ateşleme almadı bir türlü. Soğuk havada bir sürede garajda yatmış motor nasıl çalıştırılıyor bileniniz var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------
Öncelikle hayırlı olsun motora faydalı değil ama sürüşüne faydalı şey ilk başta eğitim. Düzgün bir kurumdan mutlaka eğitim almayı düşün. Ben 2 kere Honda'ya gittim gerçekten ikisinde de memnun kaldım çok. İnsan kendi hatalarını görmüyor,hele de alışkanlığa dönüyorsa. Hepimiz aşağı yukarı aynı paraları veriyoruz motorlara ve ekipmanlara ama yüzde 5i bile etmeyen eğitime gerekli önemi vermiyoruz gibi geliyor. Motor bizi değil,biz motoru kontrol ediyoruz; o yüzden eğitim diyorum
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
@qezgin hocam motor 1 hafta veya üstü yatacaksa akü nün başlarını sökmek lazım yoksa akü yer kendi kendine yine de şanslısın zorlamadan dolağı elektrik kısmını ve beyne zarar verebilirdin akım az geldiği için. Benim bildiğim böyle yanlışım varsa düzeltirlerse iyi olur
Bizim motorlar için arka sehpa demirine bakmıştım buralarda bulamadım. Ebay da rast gele dolanırken bu adamın yaptığını gördüm biraz pahalı geldi bana http://www.ebay.com/itm/Area-22-CNC-...48f5d8&vxp=mtr
Bunlardan sanayi de yaptırma şansımız olabilir mi ??
arkadaşlar eski motorumdan(cbr 250) kalan orjinal sinyaller bulunuyor elimde.orjinal sinyal almak isteyen olursa eğer servis fiyatı pahalı olduğundan uygun fiyata vericem.ilgilenen olursa mesaj yoluyla ulaşabilir.
Kalkin millet az kipirdayin öğlen 12 gibi şileye mangala gidiyorum tek basima gelmek isteyen whatsapptan yazsin 5079220419
Honda Cbr 250r kısmında kimsecikler kalmadı nerede bu millet ) zaten zeki abi motoru sattı girmiyo bi daha foruma
Anladım abi arada yazda kendini özletme )
Buralar eskiden cayiridi çimen idi , su karsilar da dutluktu hep
Zeki hayirli olsun
Selamlar.. ya bi hornet beğendim g.antepte 1250 km de pek inandırıcı gelmedi ama ilan aşağıda ama nelere dikkat etmek lazım şimdi?
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...87303&rnd=3450
Kontak çevresine dikkat et lastiklerin diş derinliklerine( orj. lastiklrr varsa ) daha da başka bişey aklıma gelmedi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)