Arkadaşlar motorumu satıyorum. Düşünen olursa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-mart-cikisli-5000-plus-km-de-nokta-hata-yok-172826062/detay/
Arkadaşlar motorumu satıyorum. Düşünen olursa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-mart-cikisli-5000-plus-km-de-nokta-hata-yok-172826062/detay/
kardeş böyle bir şeyden bir şey anlayamazsın mesela ben plakam takılı olmadıgında bazen arabamın bazende eskı motorlarımın plakalarını söylüyorum bazende pompacı kafadan sallıyor helede motor olunca
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
kardeş sen nerdensin yanı hangı ilden bu modele bu fıyat bence cok ...bu eskı model sana 11500 tl ye 900 km de orjınal yenı kasa repsol verelım daha 900 km de hemde 63 palaka
Yatmış üzerinden yıl geçmiş 104 km deki motor iyi olduğunu mu zandediyorsun. Cbf 1000 i fareler kemirmiş kapalı garajda hava filitresinin içine mısır taşımış kaploları kemirmiş. Onuda bırak yatan motorun deposu dolu ve yağı yeni olmalı zincir iyice yağlı bırakılmalı silindir paslanlasın diye buji çıkarılıp içi yağlanıp buji yerine üslüp gibi bir parça tıkanmalı. Vb
Merhaba Arkadaşlar Honda Artı Gaziosmanpaşa'dan aldım motoru daha görmedim hiç ama gidip alıcam 3 gün sonra başlangıç için motora faydalı tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim.
hocam gördüğüm kadarıyla egzoz tarafında çizikler, nasıl olduğunu anlamam ama ya düşmüş ya da bi yerlere sürtmüş.
onun dışında 2 yıldır sürekli evde duran motordan pek hayır gelmez, en az ayda 1 kez bi çalıştırmalı, biraz motoru yürütmelisin.
o kadar para vereceksen üzerine 1500-2000 lira daha verip sıfırını almanı öneririm.
Merhabalar,
Geçtiğimiz pazar günü benden çok daha tecrübeli bir arkadaş ile sürme fırsatı buldum
hava güzel haydi antremana oldu biraz benim için.
Yoğun trafikte neler yapabileceğime dair yeni fikirlerim oldu.
Evet o hızlıydı geçmiş 10000km nin birikimi.
Ama bende birseyler deneme firsati buldum
Tecrübe ettiklerim arasında trafikten kactiğımız yerlerde
ağırlik merkezi değistirme
kontra
ileri bakış denemeleri.
Kapanan açilan viraj da yapilmasi gerekenler vs.vs.
Yavaştım belki ama labım da parkur iyidi bunuda belirtmek gerekir
Fikir alisverişi mekanik ve birazda fotoğraf sanatı uzerineydi.
Ayrıldiktan sonra ana karaya döndüm ve birde kendi parkurumda calıştım
Eve vardığımda debriyaj çek birak kronik ağrılarimla beraber kum torbası gibiydim.
Ama verdiği keyif paha biçilmez.
İyi günler.
eyvallah üstad.
Merhabalar dostlar 2014 cbri olupta topspeede cıkan varmıdır ? varsa kaç km hız kesiciye sokan varmı ?
Gps ölçümü 166, ibrede 174 gördüm 2014 CBR'la. Rodajdan bin km sonra falan yapmıştım. 174'ü gördükten sonra denemeye çalışmadım hiç.
Usta hangi programı kullanıyorsun o gps ölçümü için ismi nedir ?
MapMyRide kullanıyordum. Asıl kullanım amacı bisiklet için. Son hız bilgisini görebilmek için ücretli üyelik gerekiyor. Yıllık 29 dolar ya da aylık almak isterseniz 6 dolar.
Selam arkadaslar, benzin gostergesi tek cubuk yanip sonmeye basladiginda benzin aliyorum ve yaklasik 9 lt aldigimda depo agzina kadar geliyor. Bu durumda tek cubuga dustugunde iceride daha 4 lt benzin var diyebilir miyiz. Sizde de boyle mi oluyor?
Eyvallah kardeşim.
Arkadaslar yakin zamanda 18000 bakimina giden varmi ? Neler yapilio nekadar.odediniz kisa bi bilgi alsam 1 ay sonra gidicem simdiden soriyim )
gps açık değildi biri kırmızı biri kendimin tri color rengi 2014 ben 181de kesciye girmedim.kırmızıda 182ye geldi kesiciye girmedi biraz fazla geldi yaziyim dedim...
Ben de 175 km civarini biraz daha rahat gorup sonrasinda zorlanarak 2-3 km daha hizlandirabiliyordum. Ta ki iphone yag degisimi yapana kadar. Simdi 165 civari zorlanmaya basladi motosikletim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)