Arkadaşlar önceki sayfalarda face adresimi verdim. Buradan yazdığımız zaman mesajın geç görülmesi, ya da hiç görülmemesi gibi durumlar oluyor. Face üzerinden iletişim kurarsak hem daha sağlıklı olur hemde neredeyse tüm gezilerimizden haberiniz olur. Eklerseniz haberdar ederim sizleri de.
https://www.facebook.com/cannn22
selamlar, pazar-pazartesi, var mı bi plan?
bridstone battlax 650 tl
arka balata w40 geldiği için değişti 105 tl
havafiltresi yağ ve yağ filtresi değişimi 120 tl = 875 tl
(2013 model)
arka balata ve yağ filtresini değiştireceğim. Balatalarda 2 marka çıktı karşıma aranızda kullanan varsa düşüncelerini söylerse sevinirim..
NHC BALATA ÖN
NHC BALATA ARKA
BRENTA BALATA ÖN
BRENTA BALATA ARKA
yağ filtresi olarakta bu uygun dimi bizim 2013 kasaya?
HONDA KAWASAKİ YAĞ FİLTRE
beyler selam, facebook kullanmadığımdan oradan takip edemiyorum. ama istanbuldaki geziler bulusmalar vs için buradan ya da dm den haber verirseniz katılmak isterim
EVET ARKADAŞLAR MERHABA LÜTFEN 2 DK KINIZI AYIRIP OKUYUNCA BENDE KAZA YAPTIM COK ŞÜKÜR BENDE BİRŞEY YOK MOTORUMDA AZ HASARLI
Olay 05.10.14 bayramın 2 inci karabük yolculugum başladı karabüke vardım 220 km yol yapmıştım 1 saat civarı dinlendikden sonra karabükdeki arkadaşım ondanda cbr 250 var eski kasa bendeki yeni kasa amasraya gidelim yemek yiyelim dedi tamam ben o yolun öyle virajlı oldugunu unutmuş giderken ebiyi bi yorulduk geri dönerken haliyle hava da karardı en son tabeleda karabük 30 diyordu gene bi viraj ben hayallermi daldım artık ne olduysa motoru mıcıra kaptırmıştım artık kurtuluş yoktu gerisi rüyadaymışım gibi oldu hiç bir acı çekmedim korumalar full pantolondan ayakkabı ya kadar koruma allaha şükür bi tek sol bacagımda şiş düşmüştüm motorda benim üstümde ama bi terslik var motor üstüme öyle hızlı düştükü benim hiç biyeri acımıyor arkadaşım hemen farketmiş geri döndü geldiginde ben çıkmıştım bide baktımki su çukuruna düşmüşüm çok şükür belkide su çukuru olmasa şimdi ya sakat yada ölüydüm neyse kendimi kontrol ettikten sorna baktım bende birşey yok geldi motora motoru kaldırdık evet sagına soluna bakıyoruz vites aktarma demiri yamulmuş hemde çok grenaj koruması yamulmuş ki grenaj koruması olmasaydı motor büyük genellik hurda olacaktı neyse baktık marj basıyoruz almıyor boşa aldım tık aldı marş ayaklıgı kaldırıp vitese takıyorum tık istop ediyor ayaklık müşürü hasar görmüş ustamı aradım dedim böyle böyle saolsun bayram olmasına ragmen benle ugraştık kesin dedi müşürü 2 kablo olcak yeşil beyaz bide sadece yeşil ikisini birbirine baglayın tamam bi de baktık sadece hondanın verdigi alet edavat var e nasıl soyacaz kesecez o arada aklıma geldi biri durdurur artislik yapar diye cantamda rampo bıcagı vardı hemen aldım işe koyuldum birbirlerine bagladım sonunda çalıştırdım vitese de geçiyor geçiyorda demir yamuldugundan sıkıntı yapıyor bayagı bi sıkıntı sonunda karabüke vardık arkadaşım saolsun aldı motoru zincirini temizlemiş yamuk vites demirini düzeltmiş bende onun motorun alıp akrabalarıma gittim sıcak duş güzel bi uyku her tarafım agrıyor ama bacagımda ki şiş inmiş herneyse tuttum ankaramın yolunu 150 160 rampa aşşagı 170 son hız geldim bi sıkıntı görmedim direk ustamın yanına gittim baktı demiri düzeltelim dedi yok usta yenisi olsun dedim siparişleri verdik bayramdan sonra tkacaz yani çok konuştum ama dinlenerek yola gidin alet edevatınız olsun yanınızda gece çok hız yapmayın ve grenaj korumalrını taktırın muhakkak.
geçimiş olsun bunada şükür sizde bişey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
arkadaşlar kışlık mont kullanan varsa tavsiye edecekleri bir marka var mıdır? rüzgar almayan sabahları üşütmeyecek bir mont almam lazım.
prohel colombia mont kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
Ön cam işe yarıyormu rüzgardan korunmak için depoya iyice kaskı dayamakmı gerekiyor .
Bugünden kareler. Şükür kazasız belasız atlattık. Güzel gezi, güzel muhabbet oldu. Herkesin ayağına, lastiğine sağlık.
_
_
_
_
_
_
_
_
Evet beyler yarın sabah Gebze/Ballıkayalar'a gidiyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar varsa Avrupa yakası saat 10:30'da Sütlüce BP benzin istasyonunda buluşuyoruz. Tam olarak yer aşağıdaki haritada var. Yolu bilmeyen arkadaşlar kendilerine rota çizerek bizim toplandığımız yere ulaşabilir.
https://harita.yandex.com.tr/?text=S%C3%BCtl%C3%BCce%20Mh.%2C%20Beyo%C4%9Flu%2C %20%C4%B0stanbul%2C%20T%C3%BCrkiye%20&sll=28.96260 6999999956%2C41.03069300002824&sspn=0.755310%2C0.3 69694&ll=28.949718%2C41.056267&spn=0.047207%2C0.00 7926&z=15&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=28.95077725%2C41. 05657457&ost=dir%3A61.49262147577064%2C-0.4166965773625728~spn%3A90.00151498708944%2C46.00 685848970216
Filtre universal oluyormuşmu bilmiyorum serviste ortalama aynı fiyatlardadır ve orjinali olur servise sordunuzmu ? Yağ ne koyucaksınız ? Bende balatalara bakmıştım geçen hafta organik brenta sipariş edeceğim ön daha var arka az kalmış dedi servis.
Burada vlm akü var yuasa ve vlm harici akü kullanan varmı benim akü şarj yemiyor sanırım değişme vakti geldi link veya tam olarak marka modelini yazarsanız sevinirim
http://www.youtube.com/watch?v=QpNul8IKQys
Selam yakında cbr 250 alıp aranıza katılacaktım ama Şunun güzelliğine bakın ya cbr alma fikrimi tamamen yok etti :D 2015 te geliyor diyorlar arkadaşlar bir bilgisi olan varmıdır bununla alakalı?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)