İyi forumlar arkadaşlar nasipse bende 2014 kasa cbr 250 almayi düşünüyorum önceki motorumda boydan dolayı ayaklar depoyu tam sarmiyodu ve motor altimda ufak gözüküyordu cbr de bu sorunu yasarmiyim boyum 186 cm cevap yazarsanız memnun olurum.
İyi forumlar arkadaşlar nasipse bende 2014 kasa cbr 250 almayi düşünüyorum önceki motorumda boydan dolayı ayaklar depoyu tam sarmiyodu ve motor altimda ufak gözüküyordu cbr de bu sorunu yasarmiyim boyum 186 cm cevap yazarsanız memnun olurum.
Akadaslar bot kullananiz varmi? Tcx yaris botu almayi dusunuyorum bi bilginiz varmi?
http://youtu.be/SefRjpBx-qo
Hocam AEA'nın bu videosu işine yarayabilir.. Bir izle istersen..
Ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
Hayallerime Sürüyorum.
Terleme denilen olay motorun contalarında yıpranmaya (hararete bağlı olarak) ya da çatlamaya (gereğinden fazla ya da aşırı yağ doldurulması neticesinde) bağlı olarak çok hafif yağ sızıntıları olmasıdır. öyle ki, yere yağ damlatmaz ama terleme olan yerlerde tozlanma ve pislenme olur, çünkü yağ toz ve kir tutar. bu olaya terleme deriz.
eğer aşırı yağ konulursa contaların çatlaması sonucunda kullanım şekline göre motor bloğu vıcık vıcık yağ olur. kullanıma bir zararı yoktur, kaçan yağ belki de 50 - 100gramdır 5bin km'de ama her yeri pislik içinde bırakır.
internette fotoğraf bulursam paylaşırım.
kolay gelsin
Açıklama için teşekkür ederim hocam.. Çok saolun..
Şu anlık öyle bir durum gözükmüyor.. İnşallah yaşamamda..
Teşekkürler hocam saolun.. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım..
Yokmu korumali bot kullanan
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Eyv. Hocam saolun.. Daha öncelerde çok aradım youtube'da türkçe cbr250 yağ değişim videosu falan bulamayınca kendim çekmek istedim..
Biraz uzun oldu ama bildiğim kadarıyla anlatarak video çekmek istedim..
Motor tamamen soğuktu hocam.. Hatta bazı forumlarda yağ değişimi için 3 dk çalıştırın sonra boşaltın yazıyordu.. Kiminde soğuk olması gerektiği söyleniyordu..
Saolsun forumdan Samet ile telefonda görüştüm oda kendisinin tamamen soğukken değiştirdiğini söyledi.. Bende öyle yaptım.. Bencede zaten soğukken ve yağ tamamen dibe çötüğünde değiştirilmeli..
arkadaşlar merhaba
2012 model sahibi olan arkadaşlardan muayene yaptıran var mı, ücreti nedir , ayrıca benim ön farlar beyaz renk ve topcase im var , muayene öncesi orijinalini takmak gerekir mi? ve topcase den sorun çıkarılar mı , malum arka çantaların ruhsata işlenmesi gerektiği ile ilgili bir belirsizlik var ortada...
Merhabalar bi kaç gündür foruma giremiyordum o zaman diliminde bayaa bişeyler konuşulmuş hatta zeki abi yağ video sunu da atmış eline sağlık abi güzel olmuş ;) Bende yağı değiştirdik den sonra motor saat gibi oldu hiç bi sıkıntım kalmadı sadece fırsat buldukça ve hava güzel oldukça gezmeye çalışıyorum bi foto atayım bide forum canlansın Kazasız belasız sürüşler diliyorum
MerhabaGecen hafta pcx le girdim. Benimde aklima randevuyu aldiktan sonra geldi. Once tirstim sonra gozumu karartip cantayi takmadim ama baglanti demiri duruyordu. Stadin oradaki motosiklet muayene istasyonuna gittim. 5 dk da sıkıntısız halloldu. 2 yil daha binecegim. Ama polise girunmemekte yarar var ;)
@avcagatay
Hocam nedir durumlar, değiştirmekle ilgili var mı bir plan, istek? Ben ABS'li MT-07'ye niyetlendim seneye ama CBR'yi satınca üstüne bir tane daha CBR koymak gerekiyor. İkinci el temiz Hornet'ler de sıfır MT-07'ye yakın. Az da yakmıyorlar üstelik. Kaşıntı başladı bende yani.
10 ay önce bir araba aldım, kastırıp 0 km aldım (yakıt konusunda fabrika verileri cbr 250 ye çok yakın polo bluemotion ) Bu sene açıkçası motoru fazlasıyla ihmal ettim ama kafamda değiştirme düşüncesi hep var, özellikle abs li bir model ile , bizim önde sadece tek disk var ve yavaş hızlarda yapılan panik frenlerde motoru sağa deviriyor, koruma takozları sayesinde tek çizik almadım ama bence önemli bir eksiklik bu.
İkinci motorum için 600rr düşündüm hep ama uzun yolda yorucu olması ,İstanbul gibi trafiği sıkışık ve bol trafik ışıklı yollarda yapacağı hararet düşündürdü beni. Aklımda nc700x var , artık vakit ve nakit durumuna göre düşüneceğim biraz
kardeşim teşekkür ederim cevap için
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)