Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2014, 21:27
Kocaeli İl Temsilcisi
muhammetcon adlı üyeden alıntı
Sahibindende bir ton satılık 2014 kasa cbr250 var kimi 350km kimi 2.000 neden satarlar ki bu km deki motorları bu 2014 modellerde bi problem mi var abi? merakımı giderirseniz sevinirim.
Problem olacağını sanmıyorum . Motorlara zam geldiği için her ay hondaya , millet o yüzden satıyor . Austos ayında da muhtemelen yeni kasa cbr 250 14000 tl olabilir . Sitesinde 13500 olan fiyatın son geçerli tarih olarak 31 temmuz diyordu .
Reklamlar
-
29 Temmuz 2014, 22:43
koraycbr adlı üyeden alıntı
Samsundan selamlar, 950 km sorunsuz kazasiz belasiz geldim çok şükür herkese iyi bayramlar... 25 kuruş yakti bu arada
insan gibi kullanmıyorsun ki bende bugün rekor kırdım 16 kuruşa indi yakıt belki az 15te olbilir hani :D
black-man adlı üyeden alıntı
Yakında zincir aldınızmı acaba ? 400 tl fazla geldi bana entelenerji did tr anabayisi diye biliyorum mesai saatleri içinde ararsanız yardımcı olurlar ben mayıs sonu x2 ring siyah almıştım 180 tl civarındaydı dişlilerin durumunu kontrol ediniz değiştirmeye gerek olmayabilir bütçeniz uygunsa zincir dişli set değiştirmek tabiki daha sağlıklı olur
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun
Hayırlı bayramlar
2 hafta felan oldu. honda servisinde değiştim. zincir ve dişlileri 356 lira tutmuştu sanırım.
herşeyi kendim alsam 30e mal olurdu ama oraya buraya git montajı başkasına yaptır uğraşacağıma faturalı yaptırırım daha iyi dedim DB de yaptırdım
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkesin Ramazan Bayramı Mübarek olsun..
Malum bayram dolayısıyla Samsun'dayım..
Forumdan Samet ve Koray'la da dün güzel bir buluşma yapıp, koyu bir sohbete daldık.. ;)
Bugün inş. bir daha buluşup görüşücez.. :D resim çekip ekleriz.. ;)
Korayda nereye gitse bi samet buluyo
-
30 Temmuz 2014, 12:06
-
30 Temmuz 2014, 12:11
Samet şimdi yoldayım kardeşim.. Geri dönüş yapıyorum.. dün buluşamasakta ilk gün buluşmamız gayet iyiydi kardeşim.. Koray'a da sanada teşekkürler güzel buluşmaydı.. ;)
-
30 Temmuz 2014, 12:15
EnesErdemY adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, hepinize iyi bayramlar. Yeni aldığım 2014 model kırmızı CBR250R henüz iki günlükken kaza yaptım, kazanın detayları forumun başka bir bölümünde yazdım, bakmak isteyenler
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...-ile-kaza.html buradan ulaşabilirler.
Benim size sormak istediğim şey şu, sol grenaj komple aşağı yukarı bana neye patlar biliyor musunuz? Öğrenci olduğum için biraz sıkıntıdayım, kafamda aşağı yukarı bi fiyat belirsin istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun arkadaşım. Eski kasanın grenajı 170 lira civarındaydı. Yeni grenaj daha pahalı olur. grenajdan fazla bence farlar dha yüksek tutar gibi birde işcilik montaj ıvır zıvır derken 1000 - 1500 lirayı bulur herhalde
-
30 Temmuz 2014, 13:45
bogusbill adlı üyeden alıntı
selamlar.
motoru 11.200 kmde aldım ve direkt 12 bin bakımına götürdüm.
hava, yağ filtresi ve motor yağı ve arka fren balatası değişti.
şu an 14.500 km de ver yoğunluktan dolayı aradaki kmlerde zincir dahi yağlayamadım. son zamanlarda bi zorlanma hissediyorum. ilk zamanlardaki kadar rahat gitmiyor motor. eskiden 7000 devirden itibaren zorlanmaya başlanırdı, şu sıralar 5000 e gelince bi zorlanma başlıyor. ön freni sıkınca da bazen sürtünme sesi geliyor.
tamamen cahilliğimden soruyorum motorun bakım aralıkları nelerdir? yani kaç kmde bir filtre yağ değişimi gerekir vs. hiç de anlamıyorum. bayram sonunda bir bakıma götüreceğim fakat nelerin değişmesi gerekir ve ne kadara patlar sizce?
12 bin bakımı ne kadar yaptırdınız acaba ?
-
30 Temmuz 2014, 13:56
-
30 Temmuz 2014, 14:25
İnternette söyle bişey buldum otomatik yağlama bizim motosiklete nasıl olur acaba ?
http://www.ebay.com/itm/Motobriiz-Wi...68745a&vxp=mtr
-
30 Temmuz 2014, 14:53
Zeki ve Samet'ler dostlarim sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz hakkini verin hakkini
ya da gidin pcx alin ybr alin
dönüşte 26 kuruş yakcam size inat
pistlerle fazla işim olmuyor sokaklar biraz dha eylenceli 10 krş indirecem bnde sana inat
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
fiyatı uygun olabilir ama hortumun ucundaki pedi zincir eskitecek aynısından temin edilebilir mi buna benzer scotoiler diyede bi yaglama cihazı var işe yarıyo diyolar saniyelik aradabir yag damlatıyo fakat motor blogoundan emme yapan bir hortum kesilip ekleniyor açıkcası hiç işime gelmez kesip eklemek duzenli olarak 400-500 km de kendim yağlarım.
-
30 Temmuz 2014, 22:53
Zeki ve Samet'ler dostlarim sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz hakkini verin hakkini
ya da gidin pcx alin ybr alin
dönüşte 26 kuruş yakcam size inat
ulen nc 700 mt 07 ve fazer 6 ile gittim onlar basmıyorken ben neden basayım :D
ama 25 kuruş yaktırdığımda oldu
senin gibi genci uçmakdere yolunda görmek gerek :p
-
31 Temmuz 2014, 01:50
-
31 Temmuz 2014, 02:26
Eyv. Samet.. Nasip olursa pazar akşamı oradayım kardeşim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Arkadaşlar elcik ve kısa manet almak istiyorum..
Bu ayarlı olanlardan.. Sizce kullanı mı nasıldır.. ?
Birde 5 ayar kademesi var sanırsam işe yarıyormu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Türkiyeden sakın alma öncelikle. 23 $ Yurt dısından aldım ben. eskiden cahildim 150 tl verip CBR 125 ime Sahibindenden almıstım. CBR 250 R de su anda var. eski konulara dönersen benım fotoları qörürsün. Kademe işe yarıyormu demissin evet işe yarıyor. Debriyajda kademeyi düşürdükte kavrama mesafesi kısalıyor. Frendede frenleneme mesafesi kısalıyor. Çok bi boka yaradığını söyleyebilirim benım için harika bişi...
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
31 Temmuz 2014, 14:11
kısa manet bende var. ayarlaması da gayet güzel tavsiye ederim.
yağ değiştiricem. iphone koyuyordum ama busefer değişmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz arkadaşlar?
-
31 Temmuz 2014, 14:47
samet10 adlı üyeden alıntı
kısa manet bende var. ayarlaması da gayet güzel tavsiye ederim.
yağ değiştiricem. iphone koyuyordum ama busefer değişmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz arkadaşlar?
Hocam bugün motorun yağını değiştirdim 1000 km bakına gittim.. 932 km'de bakıma girdim..
Motul 5100 aldım motor yağı olarak.. Serviste ki ustada yağın iyi olduğunu söyledi..
Rodajda ki motorda olan yağı boşaltonca motorun yağının ne kadar inceldiğini gözümle gördüm.. Elimden geldiğince her 2000 km'de bir yağı değiştiricem çünkü böylesi daha iyi olur düşüncesindeyim..
100 km kadar kullandım.. Vites geçişleri tam istediğim gibi.. Tak tuk ses yok gayet yumuşak ve güzel..
Bilginiz olsun..
Şu anlık memnunum.. ;)
Ayrıca motorda ufak bir titreşim vardı şu an yapı değiştirdikten sonra titreşim kesildi.. Motordaki bütün bağlantı vidalarını sıktılar.. Motoru tutan vidaları sıktılar gevşeyebiliyormuş bilginize.. Kontrol ettirin.. ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
Türkiyeden sakın alma öncelikle. 23 $ Yurt dısından aldım ben. eskiden cahildim 150 tl verip CBR 125 ime Sahibindenden almıstım. CBR 250 R de su anda var. eski konulara dönersen benım fotoları qörürsün. Kademe işe yarıyormu demissin evet işe yarıyor. Debriyajda kademeyi düşürdükte kavrama mesafesi kısalıyor. Frendede frenleneme mesafesi kısalıyor. Çok bi boka yaradığını söyleyebilirim benım için harika bişi...
Hocam kulladığınız marka ve modeli söyler misiniz ? Ayrıca link varsa yurt dışından alabilmem için.. ?
-
31 Temmuz 2014, 14:51
evet motulda karar kıldım bende
10x40 olacak galiba
bide kaç litre yağ alıyo bu meret bu sefer kendim değiştiricem
-
31 Temmuz 2014, 14:54
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Kardeşim güzel bi gezme olmuş senin için.. Bir ara gelirsem oralara beraber çıkarız inş. Belki bir buluşma olursa
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
samet10 adlı üyeden alıntı
evet motulda karar kıldım bende
10x40 olacak galiba
bide kaç litre yağ alıyo bu meret bu sefer kendim değiştiricem
Hocam yağ filitresini değiştircekseniz 1.6 lt değişmicekseniz 1.5 lt olması lazım.. Kitapcıkta yazıyor.. ;)
-
31 Temmuz 2014, 15:21
1,5 litre yap alıyor motor. 100 gram kadar motorun yağ filitresine koyuyoruz yağı çünkü ıslanması lazım kuru kuruya takılmıyor. 1,4 litrede hazneye dolduruyorsunuz sonra köklüyorsunuz
Manetler CNC marka . Redline ye o kadar para vermek hamallık. Orjinal redline almıstım 150 tl ye unutmam o yediğim kazığı. ebaydan aldım gayet süper. Kademeli.
-
31 Temmuz 2014, 16:44
Samsun daki egzoz muhabbetimiz son buldu Serhatla ikimizin de tiger var ama farklı modellermis. Sesi de farkli ve ikimizinki de hava kaciriyomus (ben benimkinin kacirmadigini iddia etmiştim ayriyeten Bir başka Cbr 250si olan abimizle tanisip yemek yedik yarin dönüşe geciyorm İstanbul da görüşmek üzere fotolar ve videoları orada paylasacagm
-
31 Temmuz 2014, 17:35
Samsun daki egzoz muhabbetimiz son buldu
Serhatla ikimizin de tiger var ama farklı modellermis. Sesi de farkli ve ikimizinki de hava kaciriyomus (ben benimkinin kacirmadigini iddia etmiştim
ayriyeten Bir başka Cbr 250si olan abimizle tanisip yemek yedik yarin dönüşe geciyorm İstanbul da görüşmek üzere fotolar ve videoları orada paylasacagm
Koray eksoz konusunda orta yolu buldunuz yani sonunda.. :D
O kadar oturduk bir foto çekmek aklıma gelmedi.. Neyse bensiz olan fotoları ekleyin bakalım.. :D
Bu arada şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim dikkat et.. ;) sineklerden uzak dur.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
1,5 litre yap alıyor motor. 100 gram kadar motorun yağ filitresine koyuyoruz yağı çünkü ıslanması lazım kuru kuruya takılmıyor. 1,4 litrede hazneye dolduruyorsunuz sonra köklüyorsunuz
Manetler CNC marka . Redline ye o kadar para vermek hamallık. Orjinal redline almıstım 150 tl ye unutmam o yediğim kazığı. ebaydan aldım gayet süper. Kademeli.
Eyv hocam teşekkür ederim ürüne bakıcam.. ;)
-
31 Temmuz 2014, 18:16
Hocam bugün motorun yağını değiştirdim 1000 km bakına gittim.. 932 km'de bakıma girdim..
Motul 5100 aldım motor yağı olarak.. Serviste ki ustada yağın iyi olduğunu söyledi..
Rodajda ki motorda olan yağı boşaltonca motorun yağının ne kadar inceldiğini gözümle gördüm.. Elimden geldiğince her 2000 km'de bir yağı değiştiricem çünkü böylesi daha iyi olur düşüncesindeyim..
100 km kadar kullandım.. Vites geçişleri tam istediğim gibi.. Tak tuk ses yok gayet yumuşak ve güzel..
Bilginiz olsun..
Şu anlık memnunum.. ;)
Ayrıca motorda ufak bir titreşim vardı şu an yapı değiştirdikten sonra titreşim kesildi.. Motordaki bütün bağlantı vidalarını sıktılar.. Motoru tutan vidaları sıktılar gevşeyebiliyormuş bilginize.. Kontrol ettirin.. ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Hocam kulladığınız marka ve modeli söyler misiniz ? Ayrıca link varsa yurt dışından alabilmem için.. ?
Dostum bende manetlerimi ebayden aldim. Türkiyede 3 katı fiyatina satıyorlar aynı ürünü. Ayrıca ebayde çeşit daha fazla. Ebayde "cbr250r clutch brake lever" yaz.. renk renk çeşit çeşit hangisi hoşuna giderse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
Hocam o manetler cnc tezgahinda kendileri imal ettikleri için cnc clucth brake set vs vs diye ilana veriliyor. Markaları yok yani.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler