Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Temmuz 2014, 13:06
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam Samsun'da bir buluşma yapabiliriz.. Bende Antalya'dan yola çıkıcam pazar sabahı.. ;) Samet var ayrıca kendisinden bize çay ısmarlaması için teklifte bulunabiliriz..
Şali çarşamba samsundayim size de uyarsa bi karadeniz cayi ismarlarm
Reklamlar
-
25 Temmuz 2014, 13:44
koraycbr adlı üyeden alıntı
Şali çarşamba samsundayim size de uyarsa bi karadeniz cayi ismarlarm
Aynı şekilde hocam.. Büyük ihtimalle salı günü müsait olur gibi herkes.. Artık çayları ev sahibinden isteriz.. O kadar yol yapıp gelicez memlekete.. Samet ne diyor acaba bu duruma.. Yok ortalıkta.. :D
-
25 Temmuz 2014, 14:01
Arkadaşlar eksozu gaz yağı ile sildim ama melesef yapışmış olan poşet çıkmadı..
Eksozu söküp çaydanlıkçıya mı versem ? :D bir kaç forumda okudum böyle yapanlar olmuş.. Çözüm olur en azından.. Birde pasparlak bir görünüme kavuşur eksoz.. Siz ne diyorsunuz ?
dostum ben sana gaz yagı demedimki tiner dedim bayagı bi ugraşacaksın sürüp beklemem bulaşk süngerinin yeşil köşesiyle ovcala
-
25 Temmuz 2014, 14:21
cbr nin yakıtı çok güzel ninja full depoyla 220 km gidiyor sonra ışık yanıyor 80 85 e doluyor sanırsam depo
-
25 Temmuz 2014, 14:39
bu vuruntu bırtek benım motosıkletımde mı var yahu baska bu problemı yasayan yok mu ?
-
25 Temmuz 2014, 14:43
arkadaşlar 2014 model sıfır alan arkadşlar bayiye ne kadar indirim yaptırdınız yada yaptırabildiniz mi ?
-
25 Temmuz 2014, 14:54
yakın zamanda 12 bin bakım yaptıran oldu mu hiç olduysa fiyat ve yer öğrenebilirmiyim?..
Ayrıca dün kuzenim benim motorla ufak bi kaza atlatmıs sadece depoda hafif göcük var karşı taraf sucu kabul etti.Onu nasıl düzelttirebiliriz sigortadan ?
-
25 Temmuz 2014, 15:34
benimde başıma geldi,yn ayaktan kurtulup ağacın üstüne düştü sol tarafta hafif ezik var. tutanak tutup belgeleri servise vereceksin,exper gün belirleyip geliyor bakmak için sonrasını onlar hallediyor,benim depoya da onarım verdiler,fakat ben bu konuda biraz fazla titiz olduğum için üstünü kendim ekleyip depoyu komple değiştircem
-
25 Temmuz 2014, 18:13
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
yakın zamanda 12 bin bakım yaptıran oldu mu hiç olduysa fiyat ve yer öğrenebilirmiyim?..
Ayrıca dün kuzenim benim motorla ufak bi kaza atlatmıs sadece depoda hafif göcük var karşı taraf sucu kabul etti.Onu nasıl düzelttirebiliriz sigortadan ?
12 bin de yağ, yağ filtresi, hava filtresi + işçilik 140 tl tuttu ama yağı kendim götürmüştüm balatalar 18 bin çıkartır rahat değişmeye gerek yok dediler motorun sigorta bilyeler gidon zincir kaydırıcı falan her yerine baktılar.. Balata fiyatını sormadım ama ön arka ve işçilik ne tutar acaba ?
-
25 Temmuz 2014, 18:41
http://i.hizliresim.com/on93y9.jpg
Arkadaşlar korktuğum başına geldi ve eksoza poşet yapıştı.. Yani farketmedim ama giderken yapışmış.. Bunu ne ile temizleyebilirim.. ?[COLOR="Silver"]
dostum evde annenin kullandığı cif vardır muhakkak.
gez , toz. akşam eve geldiğinde egzos hala sıcak iken üstüne cifi dök ve bastırarak sil. gıcır gıcır oluyor. denenmiştir.
(tek bir bez yetmiyor elin yanabilir. ben 2 tane bezi katlayıp öyle silmiştim)
-
25 Temmuz 2014, 18:53
eod adlı üyeden alıntı
dostum evde annenin kullandığı cif vardır muhakkak.
gez , toz. akşam eve geldiğinde egzos hala sıcak iken üstüne cifi dök ve bastırarak sil. gıcır gıcır oluyor. denenmiştir.
(tek bir bez yetmiyor elin yanabilir. ben 2 tane bezi katlayıp öyle silmiştim)
Hocam aynı şekilde yaptım.. Baya bi temizledi ama biraz kaldı..
Ufak kılcal çizikler oluştu. Matlaşto croö anlican.. Onu nasıl gidericez şimdi parlatıcı alıcam bakalım..
-
25 Temmuz 2014, 19:56
Hocam aynı şekilde yaptım.. Baya bi temizledi ama biraz kaldı..
Ufak kılcal çizikler oluştu. Matlaşto croö anlican.. Onu nasıl gidericez şimdi parlatıcı alıcam bakalım..
belki cif kremin yüzeyde kalması sonucu olabilir matlaşma. ben hiç dikkat etmemiştim. bir kaç seanstan sonra tertemiz oluyor egzos bazı lekelerede fazla bastırmak gerekiyor
yine senin poşet yapışmış , bnm biraderin ayak izi vardı egzosta :D (45 numara giyiyor birde)
-
25 Temmuz 2014, 20:54
xcom adlı üyeden alıntı
12 bin de yağ, yağ filtresi, hava filtresi + işçilik 140 tl tuttu ama yağı kendim götürmüştüm balatalar 18 bin çıkartır rahat değişmeye gerek yok dediler motorun sigorta bilyeler gidon zincir kaydırıcı falan her yerine baktılar.. Balata fiyatını sormadım ama ön arka ve işçilik ne tutar acaba ?
On balata arka balata hava filtresi 225 tl verdim ben honda dogu batida 12000 de deisti eskileri bitikti resmen...
-
25 Temmuz 2014, 23:44
ardacik adlı üyeden alıntı
On balata arka balata hava filtresi 225 tl verdim ben honda dogu batida
12000 de deisti eskileri bitikti resmen...
yağ bakımı yok değilmi bu fiyatta sadece balata ve hava filtresi doğru mu anladım (fiyat aklımızda kalsın )
-
26 Temmuz 2014, 00:46
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
yağ bakımı yok değilmi bu fiyatta sadece balata ve hava filtresi doğru mu anladım (fiyat aklımızda kalsın )
Evet sadece belirtikklerim bu fiyat ben yag ve yag filtresini 11500 de deistirdim balatalar bi 1000 km daha gider dediler onlarida sonra hallettim
-
26 Temmuz 2014, 01:54
Aynı şekilde hocam.. Büyük ihtimalle salı günü müsait olur gibi herkes.. Artık çayları ev sahibinden isteriz.. O kadar yol yapıp gelicez memlekete..
Samet ne diyor acaba bu duruma.. Yok ortalıkta.. :D
Sıkıntı yok kardeslerim semaver ismarlim size ayip ettiniz iş nedeniyle birazdir giremedim foruma
-
26 Temmuz 2014, 16:02
Eyv. Samet.. Nasip olursa pazar akşamı oradayım kardeşim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Arkadaşlar elcik ve kısa manet almak istiyorum..
Bu ayarlı olanlardan.. Sizce kullanı mı nasıldır.. ?
Birde 5 ayar kademesi var sanırsam işe yarıyormu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
-
26 Temmuz 2014, 23:46
arkadaşlar motorumun rodaj biteli 700 km oldu bi 200 km dir iyi gazlıyorum ama viteş düşürürken arka teker bi saga bi sola bildigin yolda geziniyor niye?
-
27 Temmuz 2014, 00:29
uguret adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumun rodaj biteli 700 km oldu bi 200 km dir iyi gazlıyorum ama viteş düşürürken arka teker bi saga bi sola bildigin yolda geziniyor niye?
Debriyaji sert birakiyorsunuz ya da vites düşerken aragaz çekerek alt vitesi üst devirlere hazirlamiyorsunuz ve arka tekerleğe binen yükü lastikler tutamiyor. Sürüş tarzinizi değiştirin çünkü lastiği degistirseniz de bu kullanimla fayda etmeyecektir. Kazasiz belasiz kullanin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Birde 5 ayar kademesi var sanırsam işe yarıyormu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Samet10 bu soru sana ? Ben kullanmiyorm ama bugün sametin motorunda denedim baya kullanisli özellikle fren sertlik ayarini çok beğendim
-
27 Temmuz 2014, 00:31
Uygun olursa ve kullanisliysa bende alabilirim kısa manetlerden ama 5 kademenin ne işe yaradigni bilmiyorm sertlik ayari feln olabilir belki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler