50 liralik benzinle 344 Km yol içinde daha vardı. Benzin ışığı yanıp sönmeye başladıktan sonra 20 km yaptım ve tekrar 50 liralık benzin aldım... Sakin İstanbul içi kullanım...
50 liralik benzinle 344 Km yol içinde daha vardı. Benzin ışığı yanıp sönmeye başladıktan sonra 20 km yaptım ve tekrar 50 liralık benzin aldım... Sakin İstanbul içi kullanım...
Bayram dan sonra ufak bi tatil planı yaptım nasip olursa uygulamayı düşünüyorum rota da şu şekilde
AFYON - ANTALYA - KEMER - OLYMPOS( KUMLUCA ) - AFYON Toplamda 790 km lik bi yol olacak. Varsa aynı şekilde yol yapmak isteyen beraber gidebiliriz Özellikle Antalya ya geldiğim zaman yanına uğramak isterim Zeki abi inşallah müsait olursun
Hakan kardeşim ne demek.. Her zaman.. Haberdar edersin.. ;)
Bu arada dün gittim ve bir kaç parça birşeyler aldım..
Öncelikle yağdan başlayayım..
Herkes 300v nin gereksiz olduğundan bahsetti öncelikle.. Tamam çok iyi korur ama sen yarış yapmicaksın ve o kadar yüksek devir çevirmiyorsun denildi.. Genel anlamda da herkes bu yağı önerince aldım.. Deneyip görücez..
Motul 5100 10/40 yarı sentetik kutusunu 35 tl'ye aldım..
Daha sonra zincir yağı aldım.. Oda motulun 35 tl'de ona verdim..
Yapışkan özellikli kaliteli olduğunu öğrendim..
Daha sonra Banio Yapı Marketlerde satılan hızlı cilalardan aldım.. Deneme olarak sadece depoda denedim.. Sonuç harika.. El izi bile kalmıyo dokunduğunuzda..
Yaklaşık 30 tl gibi bir fiyatı var şiddetle tavsiye ediyorum.. Her yıkamadan sonra uygulamak için çok iyi bir ürün..
Bu arada arkadaşlar.. Depo ve granajda ince kılcal çizikler için ne yapabiliriz.. Önerdiğiniz bir wax markası varmı ? Kendimizin uygulayabileceği.. Güneşte belli oluyor örümcek ağı diye tabir edilen öiziklerden.. ?
1000 bakıma girmem gerekiyor,Balıkesir gönende garanti kapsamında bakım yapıyorlar mı bilen var mı?
Cbr250'sine çanta takan var mı acaba?
Arkaya değil yanlara.
Havasını bozuyor mu motorun?
http://www.motosikletim.com.tr/ipone...atana-10w50-1l
bu yağı deneyin illaki farkediyor tam sentetik 125r a bundan koydum 1 sefer farkı hissettirdi.
arkadaşlar arka selinin altındaki kask askısını kullanan var mı? nasıl kullanılıyor. varsa resim atabilir misiniz?
Motoruna ses sistemi taktıran var mı?
Cbr250'ye çok mu apaçi gibi olur.
bence apaçi olur gerek yok şehir içinde insanlar rahatsız olur şehir dışında zaten rüzgardan duyulmaz.
Arkadaşlar merhaba. Elimde sıfır sayılır Tiger RS-800 Full Karbon egzoz mevcut. Sesi oldukça gür ve net. İlgilenen varsa bana ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-tiger-rs-800-full-karbon-egzoz-172632869/detay/
Wax tavsiyesi için saol Samet.. Yağ değişiminide 350 km filan var 900-950 gibi gidicem.. Genellikle bakımlara 50-100 km önceden görürmeye özen gösteriyorum..
Değişimi yapınca kesinlikle bilgilendirme yapıcam.. ;)
Bu arada benim arka sol oturak yerindeki granajda çizik oluşmuş.. Onu çıkarırmı bu waxlar.. Resim atayım bi bak kardeşim.. Elimi sürünce hafif derinliği var çiziklerin.. Büyük ihtimalle artçıdan dolayı oluştu.. Aynı sorunu pcx'te de yaşamıştım.. Şeffaf folyo mu kaplatsam ?
205 alir buyuk ihtimal benzerleri bendede vardi gecti ben artçı alirken ilkkez motora biniyosa tarif ediyorm birde anlasma yapiyorum boyle boyle yapcan yoksa duseriz felan diyede azcik korkuyu saliyorum oooo izle sonra sen onlari seffaf folyo kaplayinca araklı gibi duruyo hosuma gitmiyo sihay parlicak yaa
Bugun nihayet 1000 km.yi devirdim ve rodaji bitirip motoru ilk bakima soktum. Usta zincirler cok yagsiz kalmis ve gevsemis dedi. Zincir yaglama spreyi alip her 300-400 km.de yaglamami soyledi. Tabii bunun icin bir orta veya arka sehpaya ihtiyac olacak. Bu sehpalari nereden ve kaca bulabilirim, onerisi olan var mi?
Kardeşim o söylediğini bulamadım.. Turtle wax'in pasta-cilasını aldım.. Yeşil krem şeklinde.. Biraz evvel uyguladım.. Geçmedi.. Biraz canım sıkıldı açıkcası..
Neyse bu arada orta sehpa gaz yağı aldım.. Yarın zincire bir girişicem sonra yıkama yağlama jilet gibi çıkarıcam inş. motoru..
Birde bu orta sehpaya motoru nasıl kaldırıcaz.. Tek kişi olmaz gibi geldi bana.. ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Hocam bugün aldım.. 80 tl.. Gayet işe yarar kaliteli birşey.. Yalnız motor nasıl kalkar ona bilemem.. İnternetten bir araştır derim.. ;)
Zeki abi arka sepha kaldırma vidası yazdigin zaman bulabilirsin internetten
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Bak yav yine durup dururken istop etti motor iyice sinirleneye başladım bu duruma
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)