Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı mbrkd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12.000 bakım ücreti ne kadar arkadaşlar bilgisi olan var mı?
    birde seramik kaplama konusunu okudum cok mantıklı geldi araştırdım fakat nereye yaptıracagız nasıl bi malzeme kullanılıyo onu bulamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Ataberk sonuçta yapcak bişi yok

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı amat_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ataberk sonuçta yapcak bişi yok
    Sizde mi sorun yaşadınız hocam.. ?
    Bir de bu kadar umursamaz olmalarının tek sebebi Antalya merkezde tek olmaları.. Sıkıntı bu yüzden büyük..
    Belki merkezde bir tane daha bayii-servis olmuş olsa böyle olmazdı..
    Mecburwn bakım için gidicem.. Çünkü en yakın bayii-servis Manavgat'ta..
    Ama motor almak için kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum bir daha..

themeric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Arkadaslar bugun yarin 650f aliorum takasa giricem fiyati dusurdum honda bayiyi de bu fiyati veriyoor sizden biri alsin istiyorum cunku cok temiz makina ilan burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71228122/detay

xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    selamlar 1 ay önce bakıma girdiğimde eksantirikte sorun olduğunu motorun sesinin farklı olduğunu söylemişlerdi.. Esengül honda ya tekrar gittiğimde oradaki usta motorumu alıp 15-20 dk gitti test için döndüğünde canavar gibi bir motorun var hiçbir sıkınti yok falan dedi.. Bende eğer garanti biter bi problem olursa öbür tarafta görüşürüz dedim gülerek.. biyeybaküs arkadas merak ediyordu yazmayı unutmuşum.. Çok mesaj olduğu için sayfayıda bulamadım böyle bodoz yazdım idare edin..

Esengül servisten de memnun olduğumu belirteyim 12 bin bakımda balata da değişmesi gerekiyor normalde fakat nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama agresif kullansan bile 3-4 bin daha gider balatalar boşuna para verme yazık diye değişme gereği duymamıştık..ön ve arka balatalari eşit şekilde kullanmışım önce biri bitmeyecek buda iyi demişti.. bu olayı hoşuma gitti Paragöz bir servis değiller yani.. Yağ filtresi hava filtresi 35 işçilik ve 7.5 tl wd 40 toplamda 90 tl ödedim.. Yağı kendim götürmüştüm yalnız..

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı xcom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar 1 ay önce bakıma girdiğimde eksantirikte sorun olduğunu motorun sesinin farklı olduğunu söylemişlerdi.. Esengül honda ya tekrar gittiğimde oradaki usta motorumu alıp 15-20 dk gitti test için döndüğünde canavar gibi bir motorun var hiçbir sıkınti yok falan dedi.. Bende eğer garanti biter bi problem olursa öbür tarafta görüşürüz dedim gülerek.. biyeybaküs arkadas merak ediyordu yazmayı unutmuşum.. Çok mesaj olduğu için sayfayıda bulamadım böyle bodoz yazdım idare edin..

Esengül servisten de memnun olduğumu belirteyim 12 bin bakımda balata da değişmesi gerekiyor normalde fakat nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama agresif kullansan bile 3-4 bin daha gider balatalar boşuna para verme yazık diye değişme gereği duymamıştık..ön ve arka balatalari eşit şekilde kullanmışım önce biri bitmeyecek buda iyi demişti.. bu olayı hoşuma gitti Paragöz bir servis değiller yani.. Yağ filtresi hava filtresi 35 işçilik ve 7.5 tl wd 40 toplamda 90 tl ödedim.. Yağı kendim götürmüştüm yalnız..

ok aynen dediğin gibi ''eğer garanti biter bi problem olursa öbür tarafta görüşürüz dedim gülerek,,

sebzelicorba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250r / Yamaha R-25
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bayiilere güvenmeyin.. Elkerinde kalan motoru satmak için uğraşıyorlar..
    Bana siyah Türkiye'ye girmicek diyen bayiide oldu.. Sonuç 3 ay daha bekleyip siyah geldiğinde aldım..
    Hatta elinde eski kasa varken yeni kasanın sadece Avrupa'da satılacağını söyleyen de aynı bayiidi..
    Bir ara tricolor için anlaşıp motor geldiğinde bana ayrılan motoru satan bayiide yine aynı bayiiydi..
    Cebimde parayla gittim ve rezil oldum resmen.. Sorduğumda neden böyle bile olduğunu cevabı çok basitti.. Ben tırdaki motor sayısını karıştırdım 3 tane sanıyodum 2 taneymiş istersen kırmızı verelim diye laf yapan bir bayii ve ben o bayii'den 6 ay önce sıfır pcx almama rağmen bunu yapmaları oldukça gereksizdi..
    Antalya Honda Ataberk bunu yapan arkadaşlar.. Bunun üzerine Alanya bayii'si ile görüşüp 2 hafta sonra siyah motorun gelmesi benim kısmetimmiş..
    Renk konusunda acele etmeyin..
    Bilginiz olsun..
    Ben istanbul'Dayım. 4 bayiiyle görüştüm.
    Anes motor ellerinde sadece 2 adet repsol olduğunu ve diğer partinin ağustos sonunda geleceğini söyledi.
    Mototal ilk görüşmemde temmuzun sonlarına doğru gelecek dedi. Bugün aradılar elimizde repsol var dediler. Diğer parti ağustos sonunda gelir dediler. İlk aradığımda temmuz sonu demişlerdi. Muhtemelen eski partiden tuttukları 13.000 liralık motoru zamlı fiyatından kakalamaya çalışıyorlar.

Mutluhan ise ellerinde olmadığını aksilik olmazsa temmuz sonuna doğru geleceğini söyledi. Ve ismimi yazdırdığım bayii de burası. Mototal beni aradıktan sonra ben mutluhan'ı arayıp, durum bu. Eğer gelecek diyorsanız sizi bekleyeceğim çünkü söz verdim, gelmez diyorsanız da mototal'Dan alacağım dedim. Adamlar, isterseniz oradan alın, gelecek ama tabi dünya hali, mahçup olmak istemeyiz. Bölge müdürüyle görüştüm bize 3 adet geleceğini söyledi dedi.
    Ayrıca Balıkesir'deki bir bayiiyi aradığımda da çok büyük bir aksilik çıkmazsa temmuz sonunda kesin olarak geliyor dediler.
    Ben de mototal'dan almadım. Mutluhan'daki Adam gayet açık sözlülükle neyin ne olduğunu söyledi çünkü. Beklemedeyim hala.

afyonlu003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGER250, HONDA CBR250R HONDA 600F
    @Mitiqondri hocam allah kolaylık versin rodaj yapması sabır işi yanlız uzun yolla bi tek siz ilgilendiniz kimse pek istemiyo sanirim ??

Alıntı sebzelicorba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben istanbul'Dayım. 4 bayiiyle görüştüm.
    Anes motor ellerinde sadece 2 adet repsol olduğunu ve diğer partinin ağustos sonunda geleceğini söyledi.
    Mototal ilk görüşmemde temmuzun sonlarına doğru gelecek dedi. Bugün aradılar elimizde repsol var dediler. Diğer parti ağustos sonunda gelir dediler. İlk aradığımda temmuz sonu demişlerdi. Muhtemelen eski partiden tuttukları 13.000 liralık motoru zamlı fiyatından kakalamaya çalışıyorlar.

Mutluhan ise ellerinde olmadığını aksilik olmazsa temmuz sonuna doğru geleceğini söyledi. Ve ismimi yazdırdığım bayii de burası. Mototal beni aradıktan sonra ben mutluhan'ı arayıp, durum bu. Eğer gelecek diyorsanız sizi bekleyeceğim çünkü söz verdim, gelmez diyorsanız da mototal'Dan alacağım dedim. Adamlar, isterseniz oradan alın, gelecek ama tabi dünya hali, mahçup olmak istemeyiz. Bölge müdürüyle görüştüm bize 3 adet geleceğini söyledi dedi.
    Ayrıca Balıkesir'deki bir bayiiyi aradığımda da çok büyük bir aksilik çıkmazsa temmuz sonunda kesin olarak geliyor dediler.
    Ben de mototal'dan almadım. Mutluhan'daki Adam gayet açık sözlülükle neyin ne olduğunu söyledi çünkü. Beklemedeyim hala.
    Hocam benim durumumda motor varken paramla rezil oldum diyebilirim..
    Ayrıca orada gayet sert bi dille satış sorumlusunu eleştirdim.. Hatta içerde müşterilerin olması benim için avantaj oldu alış-veriş yapacakları yeri tanımaları açısından..
    Bende bu yüzden Alanya bayisi ile görüştüm.. Olayı anlattım.. Tabi olayın etkisiyle ilgi alakaları çok iyiydi.. Telefonda işi hallettim diyebilirim.. Saolsunlar motor gelincede telefon açtılar.. Bayii satış-serviş her zaman müşteri memnuniyetli olmak zorunda diye düşünüyorum..

Siz hangi rengi bekliyorsunuz hocam.. ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Mitiqondri hocam allah kolaylık versin rodaj yapması sabır işi yanlız uzun yolla bi tek siz ilgilendiniz kimse pek istemiyo sanirim ??
    Yarısı bitti hocam.. 500 km daha sabır edebilirim.. Bundan önce pcx rodajı yaptım.. Onda da sabırlıydım.. Motorun ciğerini sökmeye gerek yok.. Sabır ederim rodajı düzgün yaparım.. Motoru üzmekle elime birşey geçmez sonuçta..
    Çoğu arkadaşım bas ya bişe olmaz rodaj eskidendi vs. deselerde ben kendi bildiğim yolda ilerlemeyi tercih ediyorum.. Rodaj dönemi kimseye motor vermiyorum..

Her neyse, uzun yol sıkıntı değil hocam.. Bana Isparta yakın.. Ortada bir yer olduktan sonra olabilir.. Bu buluşmaya rodaj yüzünden gelemeyebilirim.. Ama bir daha ki buluimada olurum İnşallah..

Motosikleti
    Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam benim durumumda motor varken paramla rezil oldum diyebilirim..
    Ayrıca orada gayet sert bi dille satış sorumlusunu eleştirdim.. Hatta içerde müşterilerin olması benim için avantaj oldu alış-veriş yapacakları yeri tanımaları açısından..
    Bende bu yüzden Alanya bayisi ile görüştüm.. Olayı anlattım.. Tabi olayın etkisiyle ilgi alakaları çok iyiydi.. Telefonda işi hallettim diyebilirim.. Saolsunlar motor gelincede telefon açtılar.. Bayii satış-serviş her zaman müşteri memnuniyetli olmak zorunda diye düşünüyorum..

Siz hangi rengi bekliyorsunuz hocam.. ?
    Siyah ya da tricolor. İkisinden birisi olabilir hiç farketmez. Orada motora binip karar vereceğim. Kırmızı kesinlikle istemiyorum. Repsol de anca hiçbirini bulamazsam alırım. Repsol'ü seviyorum fakat herkeste var diye almak istemiyorum. En çok siyah sonra tricolor işte. Hangisi olursa artık. Bekliyorum ben de bakalım gelecek mi.
    Honda Türkiye'yi bile aradım. Onlardan da kesin bilgi bekliyorum. Eğer gelmeyecekse olanı alacağım çünkü.

Alıntı sebzelicorba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah ya da tricolor. İkisinden birisi olabilir hiç farketmez. Orada motora binip karar vereceğim. Kırmızı kesinlikle istemiyorum. Repsol de anca hiçbirini bulamazsam alırım. Repsol'ü seviyorum fakat herkeste var diye almak istemiyorum. En çok siyah sonra tricolor işte. Hangisi olursa artık. Bekliyorum ben de bakalım gelecek mi.
    Honda Türkiye'yi bile aradım. Onlardan da kesin bilgi bekliyorum. Eğer gelmeyecekse olanı alacağım çünkü.
    Hocam siyah bundan 1 ay önce anlık bir giriş yaptı.. Beniö aldığım bayii'ye bile bir tane geldi.. Onuda 1 hafta gümrükte bekledik.. Yani motor gümrükteyken satım aldım diyebilirim.. İnş. İstediğiniz renk nasip olur sizede.. Trafikte daha siyah göremedim kendimden başka yeni kasa kullanan.. Sanıyorum şu an Antalya'da ki ilk ve tek siyah kasa bende.. :D

Motosikleti
    inşallah bende de olacak Gerçi dediğim gibi tricolor da olur. Ya motor gelsin de rengi kalsın.

konunun ilk mesajını yazdıktan sonra ikinci mesajı yazmak 1056. sayfaya kısmetmiş. arkadaşlar bu motorun yeni kasasının kırmızısı şu anda herhangi bir bayiide mevcut mu bilen var mı?

Alıntı frustrated adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konunun ilk mesajını yazdıktan sonra ikinci mesajı yazmak 1056. sayfaya kısmetmiş. arkadaşlar bu motorun yeni kasasının kırmızısı şu anda herhangi bir bayiide mevcut mu bilen var mı?
    ben bakıma gittiğimde denizli bayiinde vardı kırmızı yeni kasası

Motosikleti
    Honda CBR 125R, CBR 250R, Yamaha XJ6 Diversion S
    2013 cbr 250r için siyah bombeli cam aldım. Daha önce değişimini yapan var mı? fazladan bütün kafayı sökmeyim kolay bir yolu varsa

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Yanlış hatırlamıyorsam sökmen gerekiyor

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı saykokan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2013 cbr 250r için siyah bombeli cam aldım. Daha önce değişimini yapan var mı? fazladan bütün kafayı sökmeyim kolay bir yolu varsa
    Ben bi sökup bakiyim dedim cozemedim isi vazgectim bende deistiricem cami hala dusunuyorum ama ...

Motosikleti
    Honda CBR 125R, CBR 250R, Yamaha XJ6 Diversion S
    bi girişcem şimdi. halledersem anlatırım

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Subatta sıfır alcaktım ama satış görevlisinin tavrı konuşma şekli beni delirtti o sırada da bi bosluğum da 2.el temiz motor buldum onu aldım ve hala biniyorum sıfır motor alacak olsam dahi antalyadan almam ne yamaha nede honda ikiside aynı emin ol garantisi olmasa servise dahi gitmem adamlar elektrik kaçağini bulamadı ben buldum stop lambasinin kablosu sıkışmış araya amasör aşağı yukarı yapinca kısa devre yapıyordu 15 dk içinde ben buldum servis 4 saatte bulamadı gerisini sen düşün

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Uzun beklemelerim sonucu bugün bayiye kırmızı gelmiş yarın gidip alacağım. Siyah istemiştim kısmet kırmızıymış zaten siyahtan sonra ki isteğim kırmızıydı.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler