Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Mayıs 2014, 13:24
Aynı güzergahı kullanan var ise beraber gideriz diye düşündüm. Benim için daha güvenli olur.
Tabi ben o kadar hızlı gidemeyeceğim için bir nevi eskortluk oluyor haklısın..
Motoru teslim alış günümü değiştirdim. Bu akşam değil yarın öğlenden önce alacağım.
Reklamlar
-
16 Mayıs 2014, 14:11
harykont adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle yapmanı tavsiye etmiyorum ama ucunu hafif çıkarttığında ses değişiyor yükseliyor güzelleşiyor şimdi gelelim zararlarına motora giden hava filtre tarafından tam tamına süzülemediği için uzun vadede motoruna büyük sıkıntılar çıkartabilir bu riski göze alıyorsan çıkart gez derim ama motorunun sesi değişecek diye de öldürmenin bir mantığı yok yani bence hiç elleşme bırak görevini yapsın
-Yakıt sarfiyatının artacağını söylemeyi unutmuşum bu arada bir de öyle bir kötülüğü olacak eğer yaparsan
Yakıt olayını biliyordum ama havanın temiz süzülüp süzülmediginden emin değildim.. Hiç gerek yokmuş tahmin ettiğim gibi.. Stock standart mod devam teşekkürler bilgi için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
Mr.Akn adlı üyeden alıntı
Aynı güzergahı kullanan var ise beraber gideriz diye düşündüm. Benim için daha güvenli olur.
Motoru teslim alış günümü değiştirdim. Bu akşam değil yarın öğlenden önce alacağım.
Güzergah değilde tanışır muhabbet sohpet ederim diye gelecektim ama yarın en yoğun günüm :( pazar sabah al geleyim ahahah :D
-
16 Mayıs 2014, 14:12
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
16 Mayıs 2014, 15:50
cx571 adlı üyeden alıntı
daha öncekı uzun manetti ama o denge topuzuna değiyor hem ses hemde topuzun boyasını kaldırıyordu bunu getirttirdim.
-
16 Mayıs 2014, 18:35
Mr.Akn adlı üyeden alıntı
:D Dostum eğer bugün almış olsaydın ben sana eşlik ederdim. sıkıştırmasınlar diye trafikte yardımımız olurdu... Eğer fikrini değiştirirsen söyle alır geliriz motorunu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Bu arada honda sitesinde ki resimleri güncellemiş ve renk seçenekleri arasında siyahta var... Bilginize
-
16 Mayıs 2014, 18:51
arkadaşlar bende artık aranızdayım. motor şuanda 38km de. frenler çok yumuşak geldi yani motoru yavaşlatmakta zorlanıyor gibi henüz yeni olduğu için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa tek disk diye frenler genelde böylemi çalışacak ?
-
16 Mayıs 2014, 19:23
emreaydin69 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende artık aranızdayım. motor şuanda 38km de. frenler çok yumuşak geldi yani motoru yavaşlatmakta zorlanıyor gibi henüz yeni olduğu için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa tek disk diye frenler genelde böylemi çalışacak ?
hayırlı olsun. Motorun rötajı olduğu gibi frenlerin, tekerlerin ve diğer parçalarında rötajı var. yumuşaktan kastını biraz daha açıklarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
-
16 Mayıs 2014, 20:36
emreaydin69 adlı üyeden alıntı
zamanla alışırsın hayırlı olsun fotoları görelimm.
-
17 Mayıs 2014, 01:17
Çok teşekkürler. Şimdi girebildim foruma, bugün alamadım işlerden dolayı. Yarın öğlene doğru alacağım.
-
17 Mayıs 2014, 02:43
Tardigrat adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. Motorun rötajı olduğu gibi frenlerin, tekerlerin ve diğer parçalarında rötajı var. yumuşaktan kastını biraz daha açıklarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Tesekkur ederim oncelikle bende rodaj donemindeyim yeni yeni ogreniyorum. Frenleri sicak ve kaliteli asfaltta denemeye alismaya calisiyorum ve 50km/h hizlarda bile arka frenle destekledigim halde durmakta zorlaniyomusum gibime geliyo Sanirim surekli araba kullandigim icin O fren performansina alistim ve bu yuzden bi eksiklik hissediyorum eger siz tecrubeli abilerim ve kardeslerim fren performansindan memnunsaniz demekki ya rodaj yuzunden yada bende sorun var merak ettigim icin sordum yanlis anlasilmasin
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
zamanla alışırsın
hayırlı olsun fotoları görelimm.
Tesekkur ederim. Fotograflar icin tebrik ve kutlamalar bölümünde konu var yeni kasa cbr diye oraya bakabilirsin konu surekli guncel kendimi surmekten alikoydukca fotograf cekiyorum kusura bakma telefondan giriyorum simdi beceremedim link atmayi
-
17 Mayıs 2014, 08:57
-
17 Mayıs 2014, 10:46
5900 de olup 2013 aralik ayinda cikan siyah cbr250e yi satiliga cikartiyorum yeni aldgm moturu tarz degisikligi nedeniyle bilginize 6 bn bkma girdi koruma takozu takildi dusme kalkamsi olmayn motordur
-
17 Mayıs 2014, 11:11
-
17 Mayıs 2014, 14:46
istanbulda hava süper kimler nereleri geziyo acaba
-
17 Mayıs 2014, 15:37
samet10 adlı üyeden alıntı
istanbulda hava süper kimler nereleri geziyo acaba
.. gibi çalısıyorum. Yarın Hava yağmurlu Karabükte Şansıma tüküreyim. 1 kerede Pazar günü iyi olsun ya . Çıldıracam!
-
17 Mayıs 2014, 15:55
bende çıkıcam birazdan
temizliği yaptım gıcır gıcır oldu :D
lakin motorsuz çıkıcam
http://i.hizliresim.com/W27l14.jpg
-
17 Mayıs 2014, 19:19
- Patron elimizde kalan cbr 125 lerin göstergeleri napalım?
- yeni 250 liklere takın gitsin kardeş...
-
17 Mayıs 2014, 20:11
Ya arkadaşlar bugün duke 200 test etme şansım oldu özellikle torkunu gazı açtığın zaman uzamasını çok beğendim acaba buna kıyasla cbr 250 nasıldır kullanabileceğim cbr 250 bulamadığımdan soruyorum
-
17 Mayıs 2014, 20:32
zafer26 adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar bugün duke 200 test etme şansım oldu özellikle torkunu gazı açtığın zaman uzamasını çok beğendim acaba buna kıyasla cbr 250 nasıldır kullanabileceğim cbr 250 bulamadığımdan soruyorum
Dostum 2 motoru da kullanmış test etmiş birisi olarak duke daha seri ve atik bir makine. Aynı atikliği cbr250'de bulamazsınız. Duke yanında hantal kalıyor.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
17 Mayıs 2014, 21:25
yeni kasa motoru kullanmaya baslayan arkadaslar lastiklerin durumu nasıl eski kasadakiler gibi lastik değişimine gerek varmı ? yada ekstra alınacak malzemeler neler. haziranın sonu gibi insallah alacagım motorumu. bildiklerinizi paylasırsanz sevnrm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler