Firma ismi vermim lojistik ve gümrüklerden tut da aklına gelecek en ufak firmaya kadar, oluşan en ufak pürüz bizim gibi kullanıcıların mağduriyetinden başka bir şey değil. Gelen motor kadar yedek parça stoğu yapmamaları şaşkınlık verici gerçekten.
motor ciddende çok ilgi çekiyor
hiç bukadar memnun olacağımı düşünmezdim
bitanede yunus durdurdu dedim eyvah yandık plaka yarına gelcek
allahtan trafik sigortası yapılı yırtarım diye durdum kapadım gözlerimi ilk sözünü bekliyorum
adam incelemeye başladı filan dedim plakanın olmadını görcek..ne demesini beklersiniz memnunmusun diyince e tabi kaça aldın muhabbeti filan başladı
benimde ehliyet evraklar sele altında el altında görsünler ehliyeti sigortayı filan derken iyi günler kazasız belasız demeleriyle evde buldum soluğu
dayanamadım ama aşada yatıyor ole motor 2-3 sokak arası gidip geliverdim
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...rli-olsun.html
arkadaşlar dün akşam honda çayan dan motorumu getirip işyerine kadar teslim ettiler . yılmaz beye bülent ve mehmet ustayada çok teşekkür ederim gösterdikleri ilgi alaka için . resimler yukardaki linkte
Dün motoru askıya alıp 3000 devirde 100 km kadar çalıştırdım. Hararet o biçim motora el değmiyordu. Sonrada akü bitti. Zincir ayarı yapılmamış acaip ses geliyor. Yakınımda serviste yok Zaten motor başka ilden gelmişti. Motorunuzun yağını suyunu kontrol edin. Aküsünü şarj ettirin. yolda kalıp rezil olmayın. Görüntü süper ancak en alttaki plastikler çok dandik geldi gözüme. bide farların sürekli yanması aküyü çabuk bitiriyor. Bi anahtar yaptırmak lazım
Bu arada herkes 600 lük zannedip soruyor. honda bu modeli ne zaman çıkarttı gibisinden. 250 yazısını söktürüp 600 yazdırayım diyorum :-)
bu askıya alıp motoru çalıştırma olayı nerden icap etti arkadaşım yaptığın çok yanlış bence rodajdaki motorun rüzgarı yemesi lazımki soğusun . dua et başka sorunlar çıkmadı motorunda
bende ilk kez bugün biraz dolaştım motorla ilk izlenimlerim oldukça olumlu. çokta dikkat çekiyor gerçekten ilgi odağı oluyor nereye gitseniz
evet askı konusuna bende katılmıyorum hem asfaltı hem rüzgarı yemesi lazıım soğuması için öle olsa bence o işi fabrikada yaparlardı..
salı günü çeşmeye gidiyorum motor 30 km de
arkadaşım çok yanlış yapmışsın . aküyü motor rölanti de tam anlamıyula şarj etmez biraz devrin yükselmesi lazım akünün sağlıklı şarj olması için . umarım bu yüksek hararette çalıştırmandan dolayı motorunda kalıcı bi sorun olmamıştır
kılavuzu bayinin vermesi lazımdı onlardan istemelisin. benimkindende 6 tane yabancı dilde kılavuz çıktı ama ayrıca türkçe olanıda bayi verdi
kitapçığın arkasınada yazmışlar 250 adet türkiyede basılmıştır diye
neden bukadar az bastırsınlarki
bidaha getirmiceklermi bu motordan yane..nerden ne çıkardım bende
motor üstünde oynama yapılamıyacak kadar güzel
CBR250'lerde şu an yedek parça sıkıntılı. Geçen hafta arkadaşımla servise gittik birkaç parça sormak için, değil temin etmek parça numarasını bile söyleyemediler. Henüz database'e girilmemiş. Önümüzdeki sezona problem kalmaz ama bu sene için aman dikkat edin...
aşık oldum lannnn
125 liğini almayı düşünüyorum, 250 fazla gelir bana ama 125 yazısını söküp 600 falan yazdırcam
Arkadaşlar su haznesi varmı yoksa direk üstteki kapaktanmı koyuyoruz
sumu kaynattı motorunuz
radyatörden diğil su deposundan eklenicekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)