Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yedek parça denen olayı daha güremedik göremicez gibide geliyor bana
    ve ban max 150 km hız yettiği için okadar hp ye takılmadım görüntüsü çok hoş ondan aldım yani içim ciddende rahat verdiğim paraya.
    istedğiniz bayi e açıp sorun kapora vermeden sıraya giremiorusunuz motoru almak için Bu denli satılan bir motorun paraça problemi olması düşük olasılık.

Allah kaza bela vermesin, keyifli sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı aky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istedğiniz bayi e açıp sorun kapora vermeden sıraya giremiorusunuz motoru almak için Bu denli satılan bir motorun paraça problemi olması düşük olasılık.

Allah kaza bela vermesin, keyifli sürüşler.
    ben 27 nisandan beri bekliyordum kaporamı verdim
    125lik cbr ı olan bir arkdaş kaza yaptı 2 hafta olmuştur sanırım
    ortada ne parça var nede parça geleceğine dair bir işaret.
    talep karşılanamıyor zaten honda yaptı bi iş bakalım ama nolcak...

Firma ismi vermim lojistik ve gümrüklerden tut da aklına gelecek en ufak firmaya kadar, oluşan en ufak pürüz bizim gibi kullanıcıların mağduriyetinden başka bir şey değil. Gelen motor kadar yedek parça stoğu yapmamaları şaşkınlık verici gerçekten.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    motor ciddende çok ilgi çekiyor
    hiç bukadar memnun olacağımı düşünmezdim
    bitanede yunus durdurdu dedim eyvah yandık plaka yarına gelcek
    allahtan trafik sigortası yapılı yırtarım diye durdum kapadım gözlerimi ilk sözünü bekliyorum
    adam incelemeye başladı filan dedim plakanın olmadını görcek..ne demesini beklersiniz memnunmusun diyince e tabi kaça aldın muhabbeti filan başladı
    benimde ehliyet evraklar sele altında el altında görsünler ehliyeti sigortayı filan derken iyi günler kazasız belasız demeleriyle evde buldum soluğu
    dayanamadım ama aşada yatıyor ole motor 2-3 sokak arası gidip geliverdim

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...rli-olsun.html
    arkadaşlar dün akşam honda çayan dan motorumu getirip işyerine kadar teslim ettiler . yılmaz beye bülent ve mehmet ustayada çok teşekkür ederim gösterdikleri ilgi alaka için . resimler yukardaki linkte

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Dün motoru askıya alıp 3000 devirde 100 km kadar çalıştırdım. Hararet o biçim motora el değmiyordu. Sonrada akü bitti. Zincir ayarı yapılmamış acaip ses geliyor. Yakınımda serviste yok Zaten motor başka ilden gelmişti. Motorunuzun yağını suyunu kontrol edin. Aküsünü şarj ettirin. yolda kalıp rezil olmayın. Görüntü süper ancak en alttaki plastikler çok dandik geldi gözüme. bide farların sürekli yanması aküyü çabuk bitiriyor. Bi anahtar yaptırmak lazım
    Bu arada herkes 600 lük zannedip soruyor. honda bu modeli ne zaman çıkarttı gibisinden. 250 yazısını söktürüp 600 yazdırayım diyorum :-)

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı NetteTek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün motoru askıya alıp 3000 devirde 100 km kadar çalıştırdım. Hararet o biçim motora el değmiyordu. Sonrada akü bitti. Zincir ayarı yapılmamış acaip ses geliyor. Yakınımda serviste yok Zaten motor başka ilden gelmişti. Motorunuzun yağını suyunu kontrol edin. Aküsünü şarj ettirin. yolda kalıp rezil olmayın. Görüntü süper ancak en alttaki plastikler çok dandik geldi gözüme. bide farların sürekli yanması aküyü çabuk bitiriyor. Bi anahtar yaptırmak lazım
    Bu arada herkes 600 lük zannedip soruyor. honda bu modeli ne zaman çıkarttı gibisinden. 250 yazısını söktürüp 600 yazdırayım diyorum :-)
    bu askıya alıp motoru çalıştırma olayı nerden icap etti arkadaşım yaptığın çok yanlış bence rodajdaki motorun rüzgarı yemesi lazımki soğusun . dua et başka sorunlar çıkmadı motorunda
    bende ilk kez bugün biraz dolaştım motorla ilk izlenimlerim oldukça olumlu. çokta dikkat çekiyor gerçekten ilgi odağı oluyor nereye gitseniz

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    evet askı konusuna bende katılmıyorum hem asfaltı hem rüzgarı yemesi lazıım soğuması için öle olsa bence o işi fabrikada yaparlardı..
    salı günü çeşmeye gidiyorum motor 30 km de

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu askıya alıp motoru çalıştırma olayı nerden icap etti arkadaşım yaptığın çok yanlış bence rodajdaki motorun rüzgarı yemesi lazımki soğusun . dua et başka sorunlar çıkmadı motorunda
    bende ilk kez bugün biraz dolaştım motorla ilk izlenimlerim oldukça olumlu. çokta dikkat çekiyor gerçekten ilgi odağı oluyor nereye gitseniz
    Malum motorda ruhsat ve plaka yok çıkıp binemiyoruz. Boş duracağına 3bin devirde yavaş yavaş tıngır mıngır çalışsın dedim. 45 derece sıcak vardı. Harareti anlarımda Akü niye bitti onu anlamadım.

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    arkadaşım çok yanlış yapmışsın . aküyü motor rölanti de tam anlamıyula şarj etmez biraz devrin yükselmesi lazım akünün sağlıklı şarj olması için . umarım bu yüksek hararette çalıştırmandan dolayı motorunda kalıcı bi sorun olmamıştır

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım çok yanlış yapmışsın . aküyü motor rölanti de tam anlamıyula şarj etmez biraz devrin yükselmesi lazım akünün sağlıklı şarj olması için . umarım bu yüksek hararette çalıştırmandan dolayı motorunda kalıcı bi sorun olmamıştır
    Zannetmem, Çok fazla çalıştırmadım zaten yarım saatten biraz daha fazla çalıştı

Türkçe kullanma kulavuzu elinde olan arkadaş paylaşabilirmi? benimkinde Türkçe çıkmadı

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    kılavuzu bayinin vermesi lazımdı onlardan istemelisin. benimkindende 6 tane yabancı dilde kılavuz çıktı ama ayrıca türkçe olanıda bayi verdi

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Biraz fikir verir bu resimler size.

facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    kitapçığın arkasınada yazmışlar 250 adet türkiyede basılmıştır diye
    neden bukadar az bastırsınlarki
    bidaha getirmiceklermi bu motordan yane..nerden ne çıkardım bende

motor üstünde oynama yapılamıyacak kadar güzel

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Aman Allah'ım kırmızı rengine bakın çok iyi

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maşşallah tü tü tüüüüü

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    CBR250'lerde şu an yedek parça sıkıntılı. Geçen hafta arkadaşımla servise gittik birkaç parça sormak için, değil temin etmek parça numarasını bile söyleyemediler. Henüz database'e girilmemiş. Önümüzdeki sezona problem kalmaz ama bu sene için aman dikkat edin...

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    aşık oldum lannnn
    125 liğini almayı düşünüyorum, 250 fazla gelir bana ama 125 yazısını söküp 600 falan yazdırcam

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Arkadaşlar su haznesi varmı yoksa direk üstteki kapaktanmı koyuyoruz

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sumu kaynattı motorunuz
    radyatörden diğil su deposundan eklenicekmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler