Ne zaman gelir acaba 250 r
[COLOR="Navy"][B][I][I]Motorumun Sesi Aleme yeter...[/I][/I][/B][/COLOR]:queen:
Öncelikle hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. KUZEN 84 de de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ve Kazasız belasız sürüşler diliyorum . Arkadaşlar en az bende sizin kadar meraklıyım motor gelir gelmez ayrınlılı olarak fotoğraflarını çekerek motor hakkında bilgi aktaracağım şimdilik hoşçakalın
@motokurt: hayırlı olsun
ben özellikle şehir içi yakıt tüketimini merak ediyorum. rodajdan sonra bu konular hakkında bizleri bilgilendirirsen bir çok kişi için faydalı olacaktır
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Bende 2011 modelin 125'liğini aldım.Rodajdayım şuan.250 R'la Granaj olarak pek farkını göremedim fuarda inceleme şansım oldu baya ama ikiside birbirinden hoş makina =) Hayırlı olsun "motokurt"
Buyrun Motorumun Fotoğrafı :
ALPEREN, ben HONDAYA kaborayı verip sözleşmeyi yapmaya gittiğimde yeni ambalajını açtıkları siyah motoru gördüm. Benim motormu ? diye sordum görevli ,abi o 125 lik dedi . Ben hayretle inceledim harika bir motor,daha evvel farlarını değiştirerek 2011 model diye gösterilen motorla alakası yok. Büyüklüğü teker kalınlıkları görüntü on mumara ben 250 lik leri daha görmedim aslında bu büyüklük bana yeterdi anladığım kadarıyla aralarındaki fark yakıt-, ve istenildiği zaman + rahatlıkla 140 ,150 ye çıkması kısası Allah herkesin gönlüne göre versin , kazasız belası hoşçakalın....
ben fuara gidene kadar ninjanın ikinci elini almak niyetindeydim, ama hondanın yeni kasasını gördükten sonra fikrim tamamen değişti.. Hem fiyat, hem yakıt, hem de hondanın geniş piyasası açısından..
Yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim, estetik görünüşe önem veren arkadaşlar ben kendi adıma cbr 'nin görüntüsünü çok beğendim o kadar da zayıf bir görüntü değil.. İnanın canlı gördüğünüzde sizlerin de fikri değişecek.. Tek korkum vibrasyon ama o da ne kadar olabilirki??
İlk parti nisan ayı içerisinde geliyormuş..hayırlı olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim, Allah herkese gönlündeki motoru versin! Ben de motorum geldikten sonra rodajımı tamamlar tamamlamaz fikirlerimi paylaşacağım..
ilk gelenlerden teslim alan yokmu forumda? nisandaki partiyimi bekliyo herkes?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
abicim üzerine binince olmuyo işte öyle
bak adamlar nisan patrisini bekliyo sabırsızlıkla, Allah yardımcıları olsun hakkaten
3 gündür hava muhalefeti yüzünden plazadan motorumu çkartamadım.çok berbat bir duygu.
Ki nisan sonuna kadar beklemek ne var birazcık erken getirseler..
Diyeceğim o ki üzerine binince herşeyi unutuyorsun zaten Rodaj bitene kadar adam akıllı foto gelmeyebilir milletten
İlk aşkım ilk heyecan hesaabı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:22 ----------
hayatımda girmediğim kadar dmi ye girdim zaten bu ara
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
yok be kardeşim soğuktan korkan kim, -10 derecede scooter im ile son gaz gidiyodum Ankaranın ayazında.Tatlı su motorcusu değilim yanlış anlaşılmasın
Motor yeni yerler yaş, tamamen kıyamadığımdan )))
sabırsızlıkla senden performans verileri ve haberleri bekliyoruz sende kısmete bak havalardan binemiyorsun neyse kısmet geç olsun güç olmasın kötü bir haber almaktansa geç haberlerin gelsin ya bu arada anlayamadığım bir sebepten sanki motoru ben almışımda deneyecek benmişim gibi heyecan yaptım eminimki bir çok kişi de aynı heyecanı paylaşıyordur benle
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
İlk parti nisanda geleceği için ben ve diğer arkadaşlar heyecanla bekliyoruz
İlk geldiğinde fotolarını, rodaj bittiğinde de videoları ben ekliycem hemen! Ama cidden bu bekleyiş dönemi çok kötü, bi de !Lk£® arkadaşın da dediği gibi motor yeni olacak yerler yaş olacak kıyılırmı beeah
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
kıyılır mı abicim bende onu diyorum ne olacak bu sonumuz erisin şu karr
SS in zevki + küçük motor olmasının pratikliği bence şehir için için güzel.işe gidiş geliş için kullanacağım ben günde 50 km fix.güzel olacak Cross extra bi heycan, istersen kar çamur dinlemez bi alet tabi
honda 250 lik kullanıcısı olarak birkaç fikrimi yazayım dedim..benim makina cift silindir gerci ama..tek silindirin titreşim ve sorun olabileceği söylentileri..yeni başlayanlara uygunmu ??düşmelerde granajlara gelebilecek zararlar..sağlamlık ??
sahsen benim 250 lik depo altında bulunan kısa kranajlardan 1800 km sonra kendi kendine hem sağdan hem soldan çatladı..bunun depo altındaki diz dayama yerleri nekadar sağlam..??2000 km sonra catlarsa kac kuruş?? granti kapsamındamı gibi sorular...
**??
bakım ve idame ?? tek ön disk düştünüz eğldi ??düzelttiremediniz ..ne kadar ??alternatif markaları mevcutmu ??yeni başlayanlar tercih edecekmiş...üstündeki lastik ne marka ?takoz gibiyse 200 km sonra yeri öpme olasılığı var...
ama en önemlisi kimden aldınız ...Güngör motor iyi yer ..diğerleri ??abs li versiyonu ...burda satmaz ..ufak cc ufak abs..bozuk yollar..2 gün sonra elde kalır abs..yeni başlayanlar alabilir ..peki nerde hondanın düşme takozları koruma demirleri vs vs...videoda arkadaş ayaga kalkıyor...kawa arkada..gercekte hangisi daha dengeli..egzozu ..sakın 2000 km sonra patlamasın....
Hondanın bizim gibi ülkelereki genc kitleye satmak icin yaptırttığı şık bir arac..fiyatı iyi..güvenilir yerden alınırsa zevk li olur kullanımı ..orjinal yedek parcaları diğer markalara nazaran daha kolay bulunur..ama yamahanında bu sene ülkemize sıkı giriş yaptığı düşünülürse beklenilip alınmasında yarar vardır...
Hondanın ürettiği 250 cc lerden birini kullanan bir kullanıcı olarak şahsi fikirlerim bunlardır arkadaşlar ..
tüm forum üyelerine saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)