Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Motor hacmi (cc) 124.9cm3
Silindir çapı x strok (mm) 52.4 x 57.9mm
Sıkıştırma oranı 11:01
Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
Maks. Güç (kW@dev/dak) 8.33/8,000(11.3PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 11.56/6,000
Ateşleme Tam Transistörlü Ateşleme
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman V-matik
Güç aktarımı
Boyutlar (UxGxY) (mm) 1,917 x 738 x 1,094mm
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,305mm
Sele yüksekliği (mm) 761mm
Yerden açıklık (mm) 135mm
Yakıt kapasitesi (litre) 6.2 lt.
Tekerlekler
Ön 5-kollu alüminyum döküm
Arka 5-kollu alüminyum döküm
Reklamlar
-
Merhaba,
Bu modele başlık açılmış nihayet. Peki gören, kullanan, test eden var mıdır ? Sencer arkadaş sen yakından görüp kullanma fırsatı buldun mu ? Artı ve eksileri neler ? Özellikle Honda PS 150 İ ile kıyas yapacak deneyimde bir arkadaş var mı ? Bir iki haftaya bu iki modelden birini alma düşüncem var, bu nedenle acil tavsiye, öneri beklerim. Teşekkürler ...
Mondial 250 MCT, Honda Today, YBR 125, Kymco Like 125
-
Fuara gidip incelemediğim tek modeldi, üç kardeş pişman olduk ama yenilikçi özellikleri çok iyi. Mete_han abi yedek parçasının pahalı olduğunu söylüyor, izleyip göreceğiz.
-
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
-
resimdeki eski modeli yalnız şimdikisinin sınyalleri gömme değil
işte resimdeki gibi
-
son hali çok daha şık bence
-
ben çok beğendim ancak fuarda gidip bindiğimde küçük kaldı altımda. o yüzden vazgeçtim almaktan
-
fiyatı çok uygun çok kaliteli ve güzel bir motor.125 cc sınıfında güç olarakta iyi
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
Sinyali ayrı olanlar Amerikan versiyonu.
Fotoğraflarda olduğundan daha büyük görünüyor.
-
facebook'da motorla ilgili grup kurup içerik yükledim, j.costa varyatör takılırsa 150 cc performansını rahat rahat veriyor. Ha takmazsanız da çok fark etmez.
-
Scooter almak isterken aklımda kalan iki modelden biri amapiyasada bulamadım daha gören, duyan, alan, kullanan arkjadaşlar biraz daha bilgi verirse sevinirim
-
Bu motordan hala ses seda yok..
Motora kavuşmak da neredeyse hayal oldu..
Arkadaşlar bu sene pcx işi yalan mı oldu acaba?
Honda bir türlü getiremedi bu motoru?
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
yalan olmadı bee marmarise gel bi hafta yada 10 güne kadar geliyo bizim bayiye
-
bildiğin yalan oldu bu model her soruşumda 15 gün geriye atıyorlar. izmir Yükselişten zaten umudu kestim de bodrumda kıvrakla irtibattayım oda nisan sonu diyordu ki mayıs 15 e çekti dün itibariyle mayıs 15 geldiğinde de haziran derse şaşırmam. bir hafta daha bekliyorum gelmeyeceğini düşünürsem kymco agility city200i alacağım aynı fiyata 163 cc enjeksiyonlu motor + 16" jantlarıyla daha konforlu ve emniyetli sürüş sağlar kanısındayım.
-
Çok güzel motor, inşallah yalan olmaz.
-
Dün İzmir yükseliş hondayı aradım aşağıda konuşmayı aynen aktarıyorum.
Ben: iyi günler pcxler'le ilgili bilgi alacaktım, ne zaman gelecekleri kesinleşti mi acaba.
satıcı: Efendim pcx'lerimiz satıldı Temmuz ayına teslimat yapabiliriz ancak;
B: aaane zaman satışa başladınız ki?
S: Şubat ayından beri talep var efendim,
B: ben geçen hafta geldiğimde satış yapmadığınızı söylemiştiniz,
S: eee, şey, kem küm;
B: Neyse ilk parti ne zaman gelecek acaba
S: Haziranın ilk haftası gibi,
B: Teşekkürler iyi çalışmalar.
Motorlar yine geç tesim ve satmıyoruz dedikten bir hafta sonra gelecek motorları sattıklarını söylüyorlar, Alacak arkadaşlar parasını verip almadıysa sanırım Temmuza kadar zor.
-
selamlar
antalyada yaşıyorum. alanya bayiyi aradım temmuz'a gelebilir "müşteriyi sıraya almıyoruz belli olmadığı için" dedi. istanbul kızıltoprak bayiyi aradım "haziran sonuna geliyorlar sıraya yazabiliriz" dediler. honda fuarda tanıtımını yapıyor. sitesine yeni modelleri koyuyor. ama motor yok ortada. nasıl alıcaz bu motoru fikri gelen var mı?
-
önceden kapora vermiş olanlar var onlarınki haziranda gelcek ama sonraki parti nezaman gelir o kesin degilmiş
-
ps ile pcx'in teknolojileri, performansları, yakıt tüketimleri, yedek parça fiyatları arasında ahım-şahım bir fark olmayacağını tahmin ediyorum.
kullanıcının tercihine kalmış bir şey. pcx'in tasarımı maksi scooter tarzında. küçük tekerli, geniş bir tasarım; bu tarz bana daha konforlu geliyor. ps ise büyük tekerli "şehiriçi scooteri" tarzında tasarlanmış bir model.
tabii, "bulabilmek" önemli bir ayrıntı. honda, yeni modeller ve güzel fiyatlarla aklımızı çeldi ama bayilerde motor yok. sahi, cbr250'lerden haber var mı?
-
Salihyet adlı üyeden alıntı
facebook'da motorla ilgili grup kurup içerik yükledim, j.costa varyatör takılırsa 150 cc performansını rahat rahat veriyor. Ha takmazsanız da çok fark etmez.
amannn sakın j-costa ya bulaşmayınn denedik gördük öldürdü motoru,200 lira en ucuzu,10 km sürat arttırcak ama gaza basınca kalkışta biri arkadan ittrse daha çabuk hızlanır motorr..:D:D orjinalliği bozdğna değmez,verilen paraya da
ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)