Bende sonunda pcxime kavustum arkadaslar gercekten hakkini veren bir scooter iyiki pcx almisim.
beyler pcx'te ön arka en kalın hang ebat lastik takılabilir ?
ön arka 120 taban uyduğunu biliyorum ancak arka 140 olabilir mi acaba ?
Scooter olarak kullanış kalite herseyi ile mükemmel bir motor uzun yolda rahatca gidersin az yakıyor ekonomik ve marka HONDA
arkadaşlar pcx almaya karar verdim. 2011 2012 model temiz bişey arıyorum 2014 0 için bütçem şuanda yetmiyor. seneye marta kadar beklemem lazım 0 için ama kanım yanıyor :(
Dostlar 2012 model sadece 750km de olan beyaz PCX motorumu satmak istiyorum. Aksesuar olarak GIVI ön cam takıldı.
Kaza bela yatma kalkma yok. Sıfırla eşdeğer, daha 1000km bakımı bile yapılmadı.
Mototal dan alındı.
Kaça vermeliyim motoru? Sıfırı 7600TL imiş şuanda.
Buradan almayı düşünen var mı?
İrtibat: 0533.563.02.02
hocam ben almayı düşünebilirdim ama yeni kasa beni büyüledi., Farlar komple Led , videolarda gördüğüm kadarı ile yol bilgisayarı var. L/KM ibaresi var km saatinde... Motorunuz 0 sayılabilcek değerde fakat kasa değişti ve bence eski kasalar biraz değer kaybedicek. inşallah kısa zamanda satarsınız. Hayırlı satışlar
PCX'e yakışır hakkaten dedikleriniz, güzel olacak.
Yeni gelecek kasa fiyatı 8000-8500TL olur diyorlar. plaka-mtv-trafik 9000TL bulur.
İyi para.
merhaba arkadaşlar , bugün 2012 model bi pcx aldım. gayet hoşuma gitti . acaba bunlar 1 depo ile ortalama kaç km yapıyor acaba
hayırlı olsun,
benim motor şehir içinde gaz açmaktan çekinmeden kullanımda 170-180 km de ışığı yakıyor.
ama hem çekinmeden kullanıyorum hem de kilo 95
teşekkür ederim, gayet konforlu geldi ilk izlenim olarak. daha önce uzunca bi süre ps150 kullanmıştım . ona göre sanırım o kadar seri değil ama raha konforlu. yakıt ekonomik olsun da gerisi çok sorun değil sadece motordan inerken oradaki depo kısmına sürekli ayağımı vuruyorum ona alışmak zor olacak gibi. bir de sinyal ile kornayı neden ters yapmışlar anlamadım :D
170 - 180 km çok az geldi bana. Ben sıfır aldım ve ilk depo 270 km yol gitmişti.
Deneme amaçlı depoyu fulleyip(33 tl.) km sıfırladım bir pet şişeye de benzin koydum.Tamamen şehir içi kullandım çok dur kalk yaptım bazende agresif kullandım.birkaçdefa artçı aldım.209 km gösteriyordu motor hafif rampada kaldı.pet şişedeki benzini koyup yola devam ettim benzinciye kadar..bana göre yakıtı çok iyi sizi bilemem...zat 150 den sonra pcx e resmen tapıyorum...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
bu arada start/stop hiç kullanmadım..kullansaydım ne farkederdi bilmiyorum..halende kullanmıyorum çok fazla....
Herkese Selamünaleyküm , Artık bende Spacy 110 'dan sonra Pcx 'li oldum.Scooter konusunda en şanslı bizleriz.Az yakıyor ,Karizma desen asaleti yeter , Renk ırk ayrımı asla yapamazsınız Herşeyiyle mükemmel bir japon harikası.
Bu pazartesiden itibaren PCX kullananlar kafilesine ben de katılmış bulunuyorum. Ciddi anlamda başarılı bir scooter yapmışlar. Önceden derdim bu aletlere 6-7 bin tl verilir mi diye ama kullanınca hakettiğini anlıyorsun. En önemli detaylar olarak gözüme çarpan; ayna görüş açısı, ergonomik olması ve ekonomik olması cidden insana bağlıyor kendini..
Herkese hayırlı, kazasız, belasız sürüşler dilerim..
Hayırlı olsun , kazasiz belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim
Bu arada tüm sayfaları okudum bu konudaki, genel olarak son sürat ve hep performansa yönelik modifiyeler ağırlık çekiyor.
Bence bu tür scooter'larda keyif ve güvenli sürüş ön planda olmalı, örneğin 110 değilde 115 km hız yapsın diye motorun orjinalliğini bozmaya gerek yok diye düşünüyorum..
Dün tek kişi 90'ı gördüm ve rüzgarın beni sağa doğru ittiğini, motorun hafif sağa yönlendiğini hissettim. Çok sürat beklemeden, işimizi görsün kullanımı keyif versin ve sağlıklı güzel yolculuklar yapabilelim yeterlidir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)