bugün motorumu teslim aldım 48 km yol yaptım.frenleri hoşuma gitmedi belki yeni olduğundandır ama frenleme biraz zayıf gibi geldi bana.
bugün motorumu teslim aldım 48 km yol yaptım.frenleri hoşuma gitmedi belki yeni olduğundandır ama frenleme biraz zayıf gibi geldi bana.
Selamlar,
2013 model eski kasa pcx için city grip lastik alacağım.Fakat beylikdüzü civarında alıp taktırabilecek yer bulamadım, bildiğiniz yer varsa iletirseniz memnun olurum. İnternetten alıp Honda serviste taktırmayı düşünüyorum, takmak için 1 saatlik işçilik ücreti istediler, 67 TL. Servise balans yapıyormusunuz diye sordum, balans yapmıyoruz, ayrıca zaten pcx te balansa gerek yok dediler.Nasıl yapayım kararsız kaldım.
kabataş buz motor var.sana çok uzak.arayıp fiyat sorabilirsin.michelin bayi
http://buzmotor.com
balansı pcx e değil tekere yapacaklar (o servisten uzak durmalı)
gerek olmadığını anlamak için yapmak gerekiyo. o zaman kurşun takılmıyo
ön tekere yapıyorlar, arka tekeri makineye bağlamak için aparatları yoksa yapamıyorlar
Neden bayilerde sıfır motor yok ve ikinci el fiyatları sıfır ile aynı???
ötv indirimi stokları bitirmiş olabilir.ay sonu yani 31 mart 2019 ötv indirimi son günü millet bu fırsatı kaçırmak istemedi galiba
Merhabalar, yeni PCX'lerde park edıp kontagı kapattıktan sonra dortlulerı nasıl yakabılıyoruz? Eski pcxlerde motor calisirken dortluleri yakip, kontagi kapatip, direksiyonu kitleyince dortluler yanmaya devam ediyordu. Bilgisi olan var mi acaba?
bugün biraz gezdim
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
depoyu fulledim 5.54 lt benzin aldı.yaptığım km 254.buda yaklaşık 100km/2.18lt benzin sarfiyatı demek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
göstergede avg 2.0lt yazıyordu biraz sapma var
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
kullanım şehiriçi ve 50km/h hızı geçmedim malum motor daha rodajda çok dikkat ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
bugün pcx le 140 km yol yaptım.rodajı tamamlamak için.şuan 832km deyim.pazartesi 1000 km bakımına götüreceğim inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
merhaba
bu sabah pcx in 1000km bakımını esengül honda da yaptırdım.55 tl tuttu.sadece yağ değişti.yağ olarak motul 3000 10/40 kullanıldı.
yağ 33.90
işcilik 12.72
kdv 8.39
toplam 55 tl
Arkadaşlar merhaba
benim gösterge camı kendi hatamdan dolayı çizildi.telefon koydum bu şekilde biraz yol yaptım bu nedenle çizikler oluşmuş.
bu gün aliekspresten şöyle bir ürün gördüm ve sipariş verdim.LİNK bu
9.53 dolar fiyatı var.ilk siparişe 18 tl indirim yaptı.bana 38.59 tl ye almış oldum.1 ay sonra gelecek 2018-2019 pcx kullananlara tavsiye ederim.
Bu servisler neden 10/30 önerilen motora 10/40 koymakta ısrar ediyorlar anlamıyorum. Motul 3000 mineral seri değil mi hem? Sentetik yağ daha iyi olmuyor mu?
haklısın kitapçıkta 10/30 yazılı ama servisler hep 10/40 koyar.mineral mi sentetik mi dersen bende bilmiyorum hangisi daha iyi.servis ne koyarsa artık mecburuz.
Niye mecburuz ki bakımları kendimiz yapabiliriz mesela ben öyle yapıyorum. İki sene garantisi var diye neden farklı viskozite yağ kullanalım. Kanımca zaten bunun zararı ilerleyen zamanlarda ortaya çıkar. O zaman da garanti bitti diye iplemezler.
Ben spacy alpha'da 10/40'da denedim. 150-200 bin km scooter tecrübem var. Ne zaman 10/40 koyduysam 50 km yapmadan tekrar 10/30'a döndüm. Bariz kasıntı yapıyor motorda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)