Selam arkadaşlar 17inç laptop taşıyacak büyüklükte arka çanta ve demirini nerden uygun orta halli bişe bulabilirim tavsiniz varmı?
Hayırlı akşamlar herkese kazasız sürüşler.
23.350 kmde 2013 pcx'im var 1500kmde bir yağ değişiyorum. 22.053 km'de ağır bakıma soktum ve
motor yağı, buji,hava filtresi ön arka balata,kayış, tahliye seti temizleme spreyi ve işçilik bedeli ile 490dan 450ye anlaştık. Bana çok bğyğk mebla gibi geldi fakat ödedim malesef. Sizce bu fiyat normal mi ?
Pcximi satiyorum arkadaslar ilgilenen olursa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72382781/detay
Arkadaslar,
PCX icin Anlas Tournee kullanan varsa yorum alabilir miyim.
City grip mi tournee mi kararsiz kaldim.
Merhabalar,bende 2012 model 40binde 125lik pcx ile aranıza katılmış bulunmaktayım.ilk motorum şuan için bi sıkıntım yok ama titreşim var biraz onun içinde dr pulley baga değişimi işimi görür dediler.
Merhaba arkadaşlar.
Tam motor araştırmasına girdim. Kararı pcx de kıldım. Sizce kaç model ve kaç km lerde almalıyım. Olumlu olumsuz yönleri nelerdir sizce?
Birde, esp, kombine fren hangi modellerde var. B ikisinin olduğu sistem yani. Araştırmadayım hala. Sizin tavsiyeleriniz de önemlidir.
merhaba bugün ben de pcx aldım ancak tekleme sorunu var. arıza ışığı arada yanıp sönüyor ve esp devreden çıkıyor. 2015 model. böyle bir şey yaşayan var mı?
Sevgili motor tutkunu dostlarım Mt07 yi sattıktan sonra şehir içi rahat bir motor ararken 2012 23.000km de pcx125 i almam bir oldu😬Esp li model değil. yanlız tek sıkıntı motor 98kmh hızı geçmiyor, yokuş aşşağı bile bu rakamı malesef geçmiyor, servise girmedim daha ama aklıma takıldı ve tem e sürekli çıktığım için sıyırma durumuna geçtim sebepler nedir sizce ve jcosta muhabbetine dahil oldum ama gerçekten hız konusunda işe yararlığı nedir bilgili dostlardan yardımını rica ediyorum, istanbul Sultangazi de oturuyorum önerebileceğiniz sağlam bi motor Ustasi varsa çok sevinirim yada direk servise gidip bakım mı yaptırsam?
N11 den dr.pulley alın benim 125 2016 model 108 hız yaparken dr.pulley taktırmama rağmen 122 hıza çıktı yokuşları 40 ile çıkarken şu an zorlanmadan 60 70 ile çıkıyorum asla pışman olmazsın
HASANCAN YAŞDAĞ
İşte ona ek dr.pulley yapıyorsunuz hız 124 oluyo çekiş baya değişiyo ara hızlanma dahada artıyor
herkese selamlar,
geçen hafta almış olduğum yeni pcx imle aranıza katılmış bulunuyorum. henüz 200 km yol yaptım genel izlenimlerim olumlu.
eski kasasına göre çok daha şık,performanslı ve konforlu.daha detaylı incelememi sonra paylaşacağım.
Selam aleyküm arkadaşlar
Temmuz ayı çıkışlı 2018 Honda mutluhandan bir pcx 125 aldım.
Şuan 4000 km aktif kullanıyorum lakin motora gaz verip çektikten sonra rölantiye düşerken tıkırdama vari bir ses geliyor.
Aynı sorunu yaşayan varmı aramızda?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)