''pcx'e 5500- 6000 veripte onu otobüsün bagazına koyabileceğimi sanmıyorum'' can kaç para?
''pcx'e 5500- 6000 veripte onu otobüsün bagazına koyabileceğimi sanmıyorum'' can kaç para?
pcx şu an 6200 nakit 5900-5800 1000-5000km arası ikinciel 5500- 5000
pcx mi x enter mi?
forza yı yurt dışından getirtemez myiz?
sayın arkadaşım bu biraz kullanacağı yer ve beklentilerinle alakalı çünkü ikisi de sıvı soğutmalı sıkıntısız japon ama pcx daha sehir içine hitap ediyor ayda bir şehir dışına çıkacaksan xenter diğer durumlarda pcx derim çünkü 6200 pcxin fiyatı nakitte 5900 xenter 7550 o da iyi pazarlıkla 7300 arasındaki cc farkı 25 cc peki bu ne demek pcx 108 maximum sürekli hı ise 100 kmde gidersin xenter ise 130 basar 120den sabit hızla gidebilirisin değer mi 1400 lira fark vermeye ben vermem ama seçme hakkı size ait ama ikinci elde daha ucuz olan daha kolay satılır motor daha ucuz olduğu için alış asatış arasındaki fark daha azdır bilmem yardımcı olabildim mi
slm arkadaşlar ya ben honda pcx alıcaktımda bütün bayilere baktım dedilerki şu an türkiyede honda pcx 125 yok dediler eylülde gelebilir eger eylülde gelirse 150 lik de gelirmi acaba birde 150 lik gelirse pcx 125 in fiyatı düşebilir mi
fiyat ve ikinci el konusu kafamı gercekten kurcaliyor acaba sifira para yetmezse 2 . El almalimiyim gercekten zor bir durum sizce ?
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
şey kırmızı değilde gümüş rengi düşünüyorum birde sakarya nere antalya nere
mustafa gel sakarya ya değişik memleket gör
artık hiç gelemem baksana 6430 lira olmuş verilirmi o para
şey arkadaşlar kışın alsak nasıl bir fiyat farkı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
ahmet peki ne degişikliği olmuş kardeşim ???????
Değişiklik fiyatında başka değişiklik yok.
Arkadaşlar Merhaba,
19.000km'de 4750TL ye PCX alınır mı? KM sizce yüksek mi ne gibi sorunlar çıkarır?
8000 km.de hiç bir sorun yaşamadım. Sıfır km.si 6430 tl.oldu. Görmeden bir şey söylenemez. Plaka hariç, plaka ruhsat masrafıda var. Almak içinde bekliyorlar, adamlar yok satıyor.
Teşekkür ederim ilginiz için. Aslında sorumun asıl amacı herhangi bir genelleme var mı? Mesela arabalarda Hyundai 100.000'den sonra çok masraf çıkarır derler atıyorum. PCX ler için böyle birşey var mıdır?
hondanın her zamanki fiyat politikası satıyorsa fiyatları gazlayabildiğin kadar gazla. hondadan her zamanki gibi beklenen bir hareket.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)