Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Eylül 2012, 22:16
Reklamlar
-
28 Eylül 2012, 00:01
Arkadaşlar bu PCX'lere koruma demiri yapılıyomu? yapılabiliyomu? üzerinde gören varmı?
Yapılıyosa nerede maliyeti ne? Ben daha yeni aldım motoru rodaj döneminde (200km'de) fazla hız yapmıyorum ama genelde agresif bir sürücüyümdür düşmeden yapamam
-
28 Eylül 2012, 00:20
Otoyolda 120 km cikabilen bir scooter sizce yeterli olmazmi ? Bu sene gelicek olan PCX 150 su sogutmali olarak gelicek sanirim . Istediginiz hizlarada cikabilecek diye umit ediyorum. Bende bir honda fanatigi olarak bu motora cok bakmistim. Kararim yamaha dan dolayi kullandim ama Pcx hala cok begendigim , guzel ozellikleri olan bir motor.
-
Arkadaşlar, PCX e göre branda var mı? Arkada çanta var hangi beden branda almalıyım?
Orhan KÖNİ
-
yurtdışındaki pcx sayfaları dolup taşıyo burası sürünüyo resmen,oysa trafikte çok görüyorum pcx bu aralar beni vitesli motordan soğuttu vallakeşke gelmeseydi pcx neyse şubatta fuarda 150 liğine bakalaım hayırlısıyla
-
skyytr adlı üyeden alıntı
Otoyolda 120 km cikabilen bir scooter sizce yeterli olmazmi ? Bu sene gelicek olan PCX 150 su sogutmali olarak gelicek sanirim . Istediginiz hizlarada cikabilecek diye umit ediyorum. Bende bir honda fanatigi olarak bu motora cok bakmistim. Kararim yamaha dan dolayi kullandim ama Pcx hala cok begendigim , guzel ozellikleri olan bir motor.
Mevcut 125 likler zaten su soğutmalı.
Ayrıca 110 gibi süratlerde kesiciye giriyor
Yaktığı yakıta göre gidişi yeterli..
Bir depo ile (24 tl ye doluyor an itibari ile) 240-260 km arası yol yapan kullanıcılar var.
-
death adlı üyeden alıntı
Mevcut 125 likler zaten su soğutmalı.
Ayrıca 110 gibi süratlerde kesiciye giriyor
Yaktığı yakıta göre gidişi yeterli..
Bir depo ile (24 tl ye doluyor an itibari ile) 240-260 km arası yol yapan kullanıcılar var.
Bence siz yine bir yenisini inceleyin Hondanin bildigi bir sey vardir 150 cc cikartmasi icin bu motoru , ayrica yeni modelde electric start ozelligi var. Ayrica oturdugun selesine kadar iyilestirmeler yapilmis yani aceleniz yoksa 150 cc versiyonu bekleyin derim
-
-
esteban08 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu PCX'lere koruma demiri yapılıyomu? yapılabiliyomu? üzerinde gören varmı?
Yapılıyosa nerede maliyeti ne? Ben daha yeni aldım motoru rodaj döneminde (200km'de) fazla hız yapmıyorum ama genelde agresif bir sürücüyümdür düşmeden yapamam
Maalesef korumu demiri yok, bende sordum soruşturdum ama yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, PCX e göre branda var mı? Arkada çanta var hangi beden branda almalıyım?
Benim motorda çanta yok ama buradaki brandayı kullanıyorum ve M büyük bile geliyor! Bu arada çanta bilgilerini benimle paylaşır mısın? Bende düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
death adlı üyeden alıntı
Electric start denen şey yine güncel modelde de var
honda nın sitesinden öncele istersen önce motorun özelliklerini
Tabii 150 cc yi beklemek daha mantıklı.. ama bunlar hep olan özellikler.
Sadece cc farkı var 125 lik ile.
Death haklı. Eğer mevcut PCX150 teknik özelliklerinde bir güncelleme olmazsa buraya gelecek 150cc ile ülkemizde mevcut olan 125cc arasında sadece motor hacmi farkı olacak.
-
Arka çantayı Motomax'tan aldım EYECASE L32 139.90 TL. Çok memnunum, kiliti açtıktan sonra kolu sağa çevirince kendisi açılıyor. Alman malı tavsiye ederim.
Orhan KÖNİ
-
death adlı üyeden alıntı
Electric start denen şey yine güncel modelde de var
honda nın sitesinden öncele istersen önce motorun özelliklerini
Tabii 150 cc yi beklemek daha mantıklı.. ama bunlar hep olan özellikler.
Sadece cc farkı var 125 lik ile.
Valla yabanci yeni sayfalarinda hep yeni ozellikler gibi bahsetmisler asagiliklar , iste marketing Yok selemiz daha konforlu vs vs
Su start stop ozelligi electric start demisler demekki .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Valla branda konusunda arka canta vs dedin ya izmirde karabaglarda meshur bir abimiz var herkez onu tavsiye etti banada gittim gercekten sozunun eri ve bir o kadar da kaliteli yapiyor.Istersen tel ogrenirim senin icin . Ama olculeri senin alman gerekebilir o sana anlatir zaten . Bir fikir hazir brandadansa .
-
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
Arka çantayı Motomax'tan aldım EYECASE L32 139.90 TL. Çok memnunum, kiliti açtıktan sonra kolu sağa çevirince kendisi açılıyor. Alman malı tavsiye ederim.
Teşekkürler.
-
burası uzun süredir sessizleşmiş.150 cc gelcekmi gelmiyecek mi ? bu konuda duyum alan bilgi sahibi olan arkadaş var mi ?
eğer Antalya kullanıcısı varsa 5.000 km yi gecmemek şartıyla beyaz 2012 modelini 5.000 tlye alabilirim satmayı düşünen varsa.6.100 e zaten plaka ruhsat dahil kız motor veriyolar.kimse bana 5.500 demesin.
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
burası uzun süredir sessizleşmiş.150 cc gelcekmi gelmiyecek mi ? bu konuda duyum alan bilgi sahibi olan arkadaş var mi ?
eğer Antalya kullanıcısı varsa 5.000 km yi gecmemek şartıyla beyaz 2012 modelini 5.000 tlye alabilirim satmayı düşünen varsa.6.100 e zaten plaka ruhsat dahil kız motor veriyolar.kimse bana 5.500 demesin.
internette fiyatlar 5.500den aşağıya yok dediğin gibi 6.000e ruhsat plaka dahil aldı bi arkadaşbu pcx topiği çok sessiz gerçekten motor çok güzel biliyoruz ama insan bi paylaşım yapar yahu,yurt dışında pcx kullanıcılarının mükemmel paylaşımları var
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
internette fiyatlar 5.500den aşağıya yok dediğin gibi 6.000e ruhsat plaka dahil aldı bi arkadaş
bu pcx topiği çok sessiz gerçekten motor çok güzel biliyoruz ama insan bi paylaşım yapar yahu,yurt dışında pcx kullanıcılarının mükemmel paylaşımları var
6 ya sıfırı varken kim alır 5.500 e onu anlamıyorum.bu motorun sıfırı 6 iken.2. eline max 5 verilir.ancak 200 km falan altında olur adam almıstır.sonra sevmemiştir satmak ister onu alırım ancak 5.500e.bi arkadaşımın başına geldi kymco agilty 125 aldı sevemedi suan 90 kmde sıfırına gore 600 tl ucuza veriyor.bunun gibi bi secenek bulsam pcxte direk alınır.
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bu özelliklerde sekmentinde motor yok, ben çok memnunum.
Orhan KÖNİ
-
-
Güle güle kullan mücahit_89! Ayrıca aman dikkatli kullan parça fiyatları diğer renkteki PCX'lerden çok daha pahalı! Kazasız belasız günler dilerim sana.
-
Öncelikle tüm motosiklet kullanıcılarına kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Bence pcx dünyanın en güzel 125lik scooteri.Fakat ikinci eldeki fiyatlar malesef gerçekçi değil.0 kilometresi 6100 lira olan bir motorun ikinci elde istenilen 5500-5750 lira gibi fiyatlar çekilmesi bana biraz mantık dışı gibi geliyor.Bence her kullanıcı ikinci el 6000-7000 km bir motora 5500-5750 vereceğine hele birde önümüz kış ise gider sıfırını alır diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)