Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
eyvallah kardeş fotoğraflar için, ama ilk ikisi haricini göremiyorum ben, neyse onlarla yetinelim bari, emeğine sağlık...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
Hımm Kanuni 250C'nin aynısı sadece farlar ve bir iki şey farklı. Motorun aynı olduğunu sanıyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Banada Mondial ile aynı görüntü gibi geldi hatta Km saati bile aynı sanırım aynı hikaye
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
jin-lun 250 cc parçaları bile aynı .. kuvvetle muhtemel aynı fabrikadan çıkıyolar...
come see what love has done to me !
-
-
-
Adrese giremeyenlere şifre verebilirim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
İstanbulda teknik servisi bile yok.İş çıkmaz bundan.
-
Sayfa çalışır duruma geldiği için yazdığım mesajı temizledim.
-Hayırlı ugurlu olsun............................................. .....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
-
Dostum cookieleri silin.Sayfa eski sahiplerine bağlanıyor.Silin ve modemi resetleyin bir de restart atın o zaman bağlanırsınız.Ama bakmaya değecek bi numara da yok yani
-
"prometheus",diğer topikte eğer giremeseydim senin şifreyi deniycektim zati .Hatta arkadaşın biri şifreyle girdim yazmış yanılmıyosam
-
Motor farı birde ön çamurluk üzerinde kartal başı hariç Kanuni 250 Seyhan'ın aynısı. Ne mondial ne de Jinlun. Jinlun ile Jantları aynı Kanuni Seyhan'ın zaten
-
Bilgisayar dondu mesaj 2 kere ust uste gitmiş bu mesaj silinebilir.
-
Crim dostum araştırmalar nasıl gidiyor. Detaylı bilgiler alabildin mi?
-
Selam arkadaşlar.Öncelikle bu motoru da araştırdım.İstanbulda tüm suzuki servislerinin motora yedek parça ve servis sağladığını öğrendim bu bilgiyi high-endcustoms adında maslaktaki bir bayiden aldım.ayrıca motorlar çin değil Taiwan malı çıktı.Bayi bu ay içinde bir test motoru getireceğini söyledi.Şimdilik durumlar bu şekilde.Fiyatlar konusunda da yarın konuşacağız
-
Ya Suzuki servisi falan da motor sanki bira güçsüz gibi Crim. Öyle değil mi çift silindire göre.
-
genelde 250likler 18 HP civarındayken bu motor 15 Hp. İlk bakışta güçsüz gibi gözüküyor ama bu motor 235cc. Belki 3 Hp kadar düşük olması fazla ama sonuçta hacime bakılırsa normal sayılabilir.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Crim bugün görüşebildin mi bayii arkadaşla ?
-
Dostum test motoru getirecekler.Motor gelince beni cepten arayacak.Biz de gidip süreceğiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler