herkese slmlar ve kazasız geziler dilerim
2 sene önce aldığım motorumu ekstradan üzerine, koruma demiri, armode marka sosis ve yan olarak 3lü çanta, püsküllü elcikler taktırılmış olarak satıyorum.
Motorum yalnızca 2150 km de aldığımdan beri hiç doğru düzgün binemedim. Hiç bir kazası, çiziği sorunu yok. 2006 model. 2006 dan bu yana 2 kış geçirdi ve yattığı 7-8 ay sonunda hiç bir problem çıkarmadan çalıştı. yağmurda, karda hiç kullanmadım. Hala 0 gibi ekstradan koruma demiri ve çantaları var. Rengi Gri. Alacak arkadaşa kendim özel diktirdiğim brandasını ve bir adet çelik zinciri ile (hırsıza karşı), yine 1 adet çelik halatını da vereceğim. Motoru içine su kaçmasın diye hiç kendim bile yıkamadım, hava komprosörü olan profesyonel yıkatmacılarda yıkattım. Büyük bir hevesle alınmış, gayet iyi bakılmış bir motor. Fiyatım 3.050 ytl İsteyen olursa ayrıca 1 adet laser dragon kask (gri) (0'ı 125 euro) ve 1 adet zeus kask (lacivert) (0'ı 100ytl) da makul bir fiyatla verilir. Kasklarda da hiç bir hasar ve darbe yoktur. İlgilenen arkadaşlar bana bilginers@gmail.com dan ulaşabilir. Motor Ankara'dadır. Ulusan çıkışlıdır. İnanın bu kadar temizi bulunmaz.