var, bubu'nun motoru. askere gidecekti bülent. bir mesaj at istersen kendisine
var, bubu'nun motoru. askere gidecekti bülent. bir mesaj at istersen kendisine
ya telefon numarası falan varmı acaba gabe ... ben bugün düzceye gidicem üniversite için internet başında çok olamıycam da...
dostum bende satıyorum gt 250 R almayı ısıtyorum telefonum 05053475794 dur sakaryadayım hemde. ayrıca motor custum dır. on catal uzatma, T didon ve daha bircok artısı vardır.ara görüşelim
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
erhan'ım tehlikeli makineye goz koymuşsun, haydi bakalım hayırlısı
erhan ne bu atılım racıng he
cok iyi oldugu söylenemez ama fiyat makul
LORD OF THE WAR
walla ufaktan bi giriş yapmayı deniyelim diyorum. Sonumuz hayırlı olsun
ben de satışa çıkarmayı düşünüyorum. performans cruiser bişeye geçicem becerebilirsem
hadı bakalım gaza geldınız hepınız satıyorsunuz motorlarınızı))
abi artık yetmıyo walla motor. sakaryaya geliyorum otobandan sole basmak ıstıyroum 150-160 falan ondan sonra 200-220 sonrası allah kerim hehehehe
erhan tehlıkeyle oynama bosver 110-120ıle gıt olm sen uzun yol deneyımı olan adamsın tecrubelerın var bosver suratı
abı sıkılıyo ınsan dusuk suratta uzun yolda.aslında benı rahatsız eden o surattakı vibrasyon
Kardeşim hız her zaman eğlencedir,keyifdir. (Tabi bana göre) bence motorlarınız çok güzel ben seviyorum bu tür motorları ama racing de denemek gerekir. Ama tanıdıklarım racing tipi motorlardan geri dönüyorlar bu motorlara...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Herkese selam..arkadaşlar makinamı satıyorum..2006 fym/masai..9750 kmde..fiyat 1.800YTL..Herkese iyi sürüşler http://www.sahibinden.com/250_cc_cho...XQQdisplayitem
dmr, dilerim istediğin gibi satabilirsin ama bence öldürmüşsün iyice fiyatı ya. piyasayı da düşürüyorsun satacağım derken, aman dikkat...
selam arkadaşlar bugun 15gunden berı bınemedıgım ve ozlemını cektıgım motoruma havanında guzel olması sebebıyle kısa bır sahıl turu yaptım.motorum 2.marsta calıstı masallaherenkoy sahıl yolu kartal esentepe ye cıktım ve erenkoye gerı dondum dedıgım gıbı kısa bırtur... herkeze mutlu motor surmeler
Kış geldi topic öldü walla. gerçi hiç bi zaman çok canlı değildiya. abi ben hemen hergün biniyorum sakaryada motora walla. hava yağmurlu olmayınca. ama okul tatile giriyo 1 ay kullanamıcam motoru:(
erhan valla dun seni arıycaktım ama dedım motoru sakaryada, olm tatılde motorunuda al gel hava guzel olursa bınerız
Arkadaşlar öncelikle Bütün Masaicilere Slm.topçiği Bir Yıldır Takip Ediyorum.daha önce Giremedim Topçiğe.bilgisayarım Yoktu.yeni Aldım.artık Inşallah Hep Beraberiz Bende 1,5 Yıldır Masai Kullanıcısıyım Ve Motorumdan çok Memnunum 8000 Km Yaptım Motorum Bana Hiç Sorun Yaşatmadı,artık Kış Geldi Eskisi Gibi Sık Binemeyeceğiz Motorlarımıza Ama Yaza Acısını çıkartırız Değilmi Arkadaşlar?turlar Geziler Düzenleriz Masaiciler Olarak.görüşmek üzere Sağlıcakla Kalın Masaici Dostlarım.
hyalet sürücü hosgeldın inşallah bu yaz masaıcılerle toplanıcaz ama bızım masaıcıler bıraz nazlıdır oyle hemen gelmezler neyse yınede sen hosgeldın aramıza
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)