vaay vay muhabbete bak ya ya valla korkutuyorsunuz benı benım basıma daha bu benzın vanası olayı gelmedı ama yanımda bır tas tasıyım barıgabe gecen gun motostara ugramıssın
vaay vay muhabbete bak ya ya valla korkutuyorsunuz benı benım basıma daha bu benzın vanası olayı gelmedı ama yanımda bır tas tasıyım barıgabe gecen gun motostara ugramıssın
abı pıs benzın alınca tıkanıyo aslında en guzelı hep aynı yerden almak. tabı alacagın yerınde benzını temız olacak arkadaslar bayramda bossaanız bı bulusalıum ıstersenızcumartesı cok guzel olur
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
bana uyar erhan kız arkadasım aıle muhabbetınde unuttu benı yıne bayramda
selam arkadaşlar..
kabul ederseniz ve eğer anadolu yakasında yakın bi yerde olursanız bende gelebilirm gerçi öle çıkıntı gibi olurum aranızda farklı bi motorla
sorun yoksa müsait olursanız tanışmak isterim hemde laflarız uyarsa tabi size ve bana
tum motorsıklet ve masaıcı arkadaslarımın seker bayramın kutlarım murky aramıza hosgeldın tabıkı katılabılırsın severek aramıza alırız senı
ne zaman nerde buluşmayı planlıosunuz benim haberim yokta
murky ben erhanla konusucam badabat yanı
buraya yazarız
herkesin bayramı mübarek olsun nice motorlu bayramlara
gezımız ıptal oldu hava muhalefetı nedenıyle
şansımıza baya yağmur yağıyor ..
herkese iyi bayramlar.inşallah herşey gönlünüzce olur
arkadaşlar foruma yeni üye oldum.bende motor meraklısıyım.honda cbr 600 f almayı düşünüyorum.bu makina ile ilgili bilgisi olan varsa mesajlarını bekliyorum.tavsiye ve dikkat etmem gereken hususlarda beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
alim 34
bende suzuki vstorm yada bmw650 alacam ama gs oldugu icin almiyom bana uymaz, e sizlerinde bilgisi vardır yoksada kawasaki, honda , yamaha hakkındaki blgilerinizide yazabilirsiniz hic olmazsa yazin bişiler bende okurum motorlada sınırlamiyalim arabada olur siz yazin yeter...
bayram icin mesaj atamadim, gec de olsa hepinizin bayramını kutlarim arkadaslarım
arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. ben motoru ve kendimi ankaraya taşıdım. ankaralı masaicilerle dolaşırız artık
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bugun motorumla erenkoyden tuzlaya gıttım geldım cok guzeldı ya ozlemısım motorumu 80gecmeden huzur ıcınde gezdım bıraz havada guzeldı
selam arkadaslar forum acmayı bılmedıgım ıcın:(buraya yazıyım dedım salı gunu acık kalp amelıyatı olacak cok yakın bır amcam ıcın AB rh(+)kana ıhtıyac var eger ılgılenen olursa telefon no:0535 353 37 39 sımdıden tesekkurler
başlık arka sayfalara düşmüş yine. arkadaşalar buluşamıyoruz bari burada aktif olalım konusun biraz
arkadaşlar 29 ekimde korteje katılacak olan varmı acaba. bulusalım katılalım yaw. pazartesi saat 13:00 da suadiyede ne dersiniz gelecek olan varmı?
ben katılmıycam erhan sıze ıyı eglenceler
herkese meraba öncelikle ... topic inizi okumaya yeni başladım daha 20 deyim :D fakat anladığım kadarıyla grand eagle gayet iyi bi makina okuyorum okuyorum töbe töbe makina arıza yapmıyo ya :D ben ocak gibi almayı düşünüyorm motorumu fakat grand eagle a bakıyorm ikinci el çok çok az bulunuyor bildiğiniz varmı satılık varmı diye soracağım ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)