arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var masai nin sıfırının artık olmaması beni ikinci ele yönlendirdi fakat tedirginliğimden dolayı başka markalarada baktım.
masai ile regal raptor ü kıyaslarsak nasıl bir tabloyla karşılaşırız?
arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var masai nin sıfırının artık olmaması beni ikinci ele yönlendirdi fakat tedirginliğimden dolayı başka markalarada baktım.
masai ile regal raptor ü kıyaslarsak nasıl bir tabloyla karşılaşırız?
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞMEYECEĞİNE İNANLAR APTAL,
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE İNANANLAR KORKAK,
DEĞİŞİMLERDEN FAYDASI OLMAYACAĞINA İNANANLAR İSE ALÇAKTIR.
ugurtaskin regal raptorda guzel motor ama dıreksıyonu ve yol tutusunu begenmedım ben yag sogutucunun olması tıtresımın cok az olması artı regal raptor ıcın ama masaı kadarr cekısı guzel degıl ve masaı gıbı etlı yanı genıs ve buyuk durmuyor lastıklerı sanıırm masaıden ınce yınede sen bılırsın.
regal raptorda bır cınlı olarak pahallı bence:(
cevap verıyorum benzın vanası tıkalı olabılır. aynı sorun bendede vardı deniz abi hatırlıyomusun bı baktır ıstersen xeros
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
evet badabat hatta ben senı almaya gelmıstım dogru xerox benzın vanasına baktır olmazsa degıstır
Arkadaşlar Merhaba,
Gezi planlayan varmı. Varsa yada planlayalım diyen varsa yakın ve güzel yerler var. Gidelim...
rugzo olabılır ben katılabılırm gezılere tabı gıdecegımız yere baglı
ewt yaaa duzgun bişi yapamadık. hep yalan oldu. yaz bitmeden güzel bişi yapalım sabahtan aksama kadar gezelım hatta. tabi benım ılk once ruhsatı cıkarmam lazım:(
ugur taskın her zaman elımden geldıkce yardımcı olmaya calısırım.arkadaslar yıne dondunuz nerdesınız ya hadı masaıcıler ayaga kalkalım ve bır gezı yapalım bakın kıs gelıyor
bugun maverick, erhan ve bulent'in tavsiye ettikleri İcerenkoy suzuki'ye bıraktım motorumu. Bakalım, aksama dogru alacağım insallah. servis hakkındaki goruslerimi yazacagım burada.
insallah bu defa iyi bir servis bulmuşuzdur
gittim gordum, gayet de memnunum. karbüratör, debriyaj, gaz teli, motor ayarı + bujiler ve ampuller değişti. motor 90'ın ustune cıkınca şişip kalıyordu. sabah denedim 120 ye cıktım ve hiç de zorlanmadım. titreşim var gayet ama bu bizim canımızı sıkmıyor o kadar artık değil mi
öneren arkadaşlara cok tesekkurler
super ya 120km cıkman gabe sevındım senın adına
deniz dostum cok saolasın tekrar.
bugun iş çıkışı erhan'la bulusup yan sehpayı yaptırdım. gidon acısını değiştirip ape hanger'ımı olması gerektiği şekle getirdik. çok memnun ve keyifli oldum. içim gidiyordu kısa kalan yan sehpa nedeniyle. yaşasın kucukyalı'nın ara sokak tornacı USTALARI!
nedemek gabe herzman yanınızdayım yasasın masaı bırlıgı
selam millet,
kuckuyali telekom yanındaki otoparkta bir masai gordum siyah kaza yapmıs heralde on arka lastik patlak gidon kolları yamulmuş plaka yok, gabe sen belki bilirsin kimin acaba
merhabalar bende fym 250 diye forum açmıştım meğersem bu motor masai grand eagle diye geçiyormuş onuda bu forumdan öğrendim şimdi bende ilk motorumu alıcam ve g.e. de karar kıldım sormak istediğim bu motorun 2. elinde neye dikkat etmek gerekir bana sanki egzosu sorunlu gibi geldi yani baktığım 3 tanenin 3 ündede yamuktu ve paslanma vardı başka ne olabilir ve burdan motorunu satan arkadaşlar neden satıyosunuz bilmemiz gereken bişi varmı umarım yoktur çünkü fiyat ve şekil süper bide düzgün gidiyosa oh ne ala cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
chıld sanıırm badabat motorunu satıyor
dostum ben satoıyorum. istanbul üsküdardayım motoru gormek ıstıyorsan bulusabılırız. sunu solıyım ama cinliler arasında en iyi motor masaidir. forumu okursan sorun yasıyan yok denecek kadar azdır. topiği bastan sona oku ıstersen
ewet arkadaşlar bu motoru aranızda ilk alan benim bilmem hatırlarmısınız bu forumun başlarında criminal arkadaşım benden bahsetmisti ''ilker diye bi arkadaşım bursadan bu motoru 3gün önce almıştı '' diye.ben hala kullanıyorum hatta yaz kış her kötü koşulda bile kullandım titreşimden başka Allaha şükür4 hiçbi problemım olmadı egsozları değiştirdim ve yalanım yok 150 km hıza ulaştım (BAYIR AŞAGI ) neredeyse 650 cc lik bir motor gibi ses çıkartıyor.
bu arada günübirlik pazar günleri olmak kaydıyla gezi düzenlerseniz bende gelebilirim.ama işler dolayısı ile pek takip edemıyorum forumu o yüzdfen böyle bi gezi düzenlerseniz bana mailden haber verirmisiniz dostlar?? ilker_alkan@hotmail.com
Raptorrr hosgeldin, senin resimlerde vardı ilk sayfalarda hala kullanıyo olmana sevindim, su gezi konusunda cok gerilerde kaldık bunca zamandır sadce 1 kere bulusabildik malesef organizasyon yonumuz sifir.
bu arada gecenlerde anlatmıstım tekliyor gaz yemiyor falan diye problem benzin muslugu ve depodaki pslikten oldugu anlasıldı, baya bi ugrastirdi ama simdi guzel.
ben sana demiştim xeros dimi. aynı sorun bendede olmustu hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)