benim işim belli olmaz zira bu haftasonu çalışıyorum, biriniz özelden telefonunu bıraksın bana gelebilirsem ararım ben.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kafkasyalı suzuki yazısı haric cok güzel cıkmış motorun
geliyorsun değil mi sende, yarın ?
whiteeagle > pm attım telefonumu. oradan ulasabilirsin
Saat 19.00 gibi, Kadıkoy Bomonti Cay bahçesi.
orada buluşalım sonrasında nereye ıstersek oraya geçeriz. orneğin Kucukyalı sahilde Camlık kafe olabilir
Bomonti çay bahçesi Moda dakimi ???
evet bomontı cay bahcesı olsun modada en azından merkezı bıryer.kucukyalı tayfası bende sızınle beraber gelebılırım haberınız olsun
beyler sımdı saat 7 de bomontide bulusuyoruz. hadı hayırlısı foto makınası getırecem cekılırız bol bol. sonra topıc acarız sıtede. whiteeagle ben üsküdarda oturuyorum senı alabılrım yakından beraber gıderız benım msn: e_bagbanci@hotmail.com cepte 05053475794
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
arkadaşlar ben yaptırdım gidonumu da. alışmam biraz uzun surecek ama harika ötesi bir chopper ım var artık. kendime gore debriyaj ve fren levyesini de ayarladıktan sonra epey bir binecegim sanırım grand eagle'ıma
bu arada ben henuz cekemedim ama badabat ve kadir çekti 1-2 fotoyu. yarın nasıl olsa cekeriz bi suru. herkese tavsiye ediyorum
@aksam , harikulade bi gundu. fotoları bekliyorum :D
az kisiydik belki ama tanıstıgımız cok iyi oldu. acıkcası ben cok memnun oldum )
arayı fazla uzatmamak dilegiyle
bubu®
VE SONUNDA BULUSTUK
Tamam Arkadaslar aslinda cumartesi aksami eklemek niyetindeydim ancak kablo sirkette kalmis o yuzden kismet bugune imis,
bende cok sevindim arkadaslarla tanistigima guzel sohbet oldu.
ve hemen resimler bu arada biraz karanlik cikmislar ama olsun nabalim biraz işık ekelyebilen olursa tam olur.
saat 19:00 19:20 gibi hepimiz oradaydik bu arada soylemek gerekirki 5 Grand Eagle ve 1 jinlun olduk toplantida
Katilan arkadaslar şoyle badabat,Gabe,Xeros,Bubu ve kafkasyalı ayrica Kadir arkadasimiz kendine ozgu jinlunu ile bize katildi,
Kadirin jinlun ise sadece motor kapagindaki isimden anlasilabiliyor canli gormek lazim
Shot with KODAK EASYSHARE C300 DIGITAL CAMERA at 2007-07-02
Soldan Baslayarak Kadir,Gabe,badabat,kafkasyali,bubu
Kadirin Jinlun dediğim gibi resimden pek anlasilmıyor ama basarili bir modifikasyon ve sonucu mutlaka canli gormek gerekir
ve merakla beklenen çaylağımız Gabe
soldaki Ben sağdaki badabat
Karizma muhtesem arkadaslar biz arkadakiler resim pozu verirken Bubu olayi aşmış
Evet tum resimler bunlar keske hep beraber bi sahil turu atsaydik tam super olacaktı ama bunada Şükür,
Bu arada gabe'e ufak bi sakal atmamiz lazim servis ucreti , Ustam borcumuz ne kadar ?
musur teli be abi. bi çay ısmarlarsın bir dahaki sefer odesiriz :D şaka şaka
euheuhe flash beni bozuyor yahu )
butun fotolarda k. emrah bakıslarıyla daıtmısım ortalıgı
eeh iyi guzel bulustuk
peki 2. bulusma ne zaman )
sonuc ıtıbariyle katılamayan arkadaslar da oldu olmadı değil
2. bulusma olayıyla da insallah onlarla da tanısma fırsatımız olur )
bubu®
allahım bu tas banamıydı yanı gelemeyen arkadaslarcok utandım ıssallah bır dahakı sefere gelıcem
çalıştığım haftaya denk geldi , motorlarda yakıyor ortalığı dicem ama şöle fiyakalı bi resim çekmemişsiniz. yan yana dizip bi şekil yapsaydınız ya
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hem yer yoktu hem de acemilik işte :D bi dahakine daha cok masai ile yaparız o dedigini dostum
badabat'ın T gidonu varmış artık, goremedik bir türlü yahu. bir foto alalım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)