valla gayet yeterli duruyor ne yalan soyleyeyim. fakat bi senedir biniyorum, yukseltme krizlerine girmiyor değilim. yine de bir zaman daha birlikteyiz motorumla. yeterli ve yakışıklı.
valla gayet yeterli duruyor ne yalan soyleyeyim. fakat bi senedir biniyorum, yukseltme krizlerine girmiyor değilim. yine de bir zaman daha birlikteyiz motorumla. yeterli ve yakışıklı.
[QUOTE=KAFKASYALI;716437]Selam arkadaşlar.
Performans konusunda neler yazmışsınız yaw.
Resmen öldürmüşsünüz motorları.
Uzun yola cesaret edemeyenler için söyleyeyim bu motorla hiç durmadan 800 Km yol yaptım. (Sadece benzin almak için durdum - benzin molalarımda tuvalete bile girmeden devam ettim)
Şimdi siz kıyaslayın diğer markalarla ne şekilde kıyaslamak istiyorsanız.
kardes ıyı dıyosun guzel dıyosunda bellı bı zamandan sonra bu motor bayagı bı deforme olur... kaldıki diğer taraftan işin birde guvenlık boyutu war..
150 yı bende gordum ama motoru acmak ıcın.. o durumda da azer bülbülden cok daha fazla titriyordum
bu motorun en buyuk dezavantajı motor guclu olmasına ragmen cok fazla vıbrasyon var bunun sebebı de sase den kaynaklanıyor. motora gore bıraz zayıf kalmıs..
uzun yol konusuna gelınce sende nasıl bir bunye war anlamadım dogrusu
gecenlerde ist-bursa yaptım yaklasık 371 km ve acıkcası bayagı bı yordu beni..
bana kalırsa bu motorun bellı bı sınırı war zorlanacak. bu sınırdan sonrası hem canımız hem malımız acısından pek guvenlı olmaz...
bubu®
Nassı Ya saatte 150 km masallah walla ben hic denemedim ama durumdan memnunum,
bu arada bulusma yalan oldu galiba
valla cok terso oldu, onumuzdeki hafta cumartesi yapalım bence.
yok yok ertelenmez, en kotu ihtimalle biz kucukyalı masai insanları olarak gorusuruz. cogunluk'uz zaten )
aldım motorumu. direksiyonum yetişmemiş. ama egzozum şahane olmuş. 15 cm kadar da yukseltildi catal. cok baska bi tadı, sürüşü oldu makınenin. direksiyon da geldikten sonra harika olacak.
farları da deıstırdım elım degmısken. arkaya kucuk sınyal taktım. masraf yaptık ama guzel oldu bea.
bir de badabat'ı aradım butun gun kapalıydı tel. şansına kaçırdı şowu
kardesim kusura bakma ben saat 4.20 ye kadar bekledım sonra sarjım bıttı. bu arada kac lıra masraf yaptın yanı. hangısı ne kadar tuttu dıye yazarsan ıyı olur bıde resım cekıp koysan tam super olucak
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
gabe onumden geciyosun ne bi selam ne bi korna olmuyoki ama , ben kucukyali caddedeki eski gima yeni carrefourdan cikiyodum saat 13:30 14:00 gibi, motorun hayirli olsun tam goremedim ama ses guzeldi
teşekkür ederim arkadaslar
ya badabat cidden bi tuhaf oldu cumartesi gunu. o kadar geciktiği icin arayamadım. daha tam bitmedi işlemler, direksiyon hariç süper olmuş. catal uzatma o kadar rahatlatmış, başkalaştırmış ki sürüşü görmeniz gerek yani anlatamam.
ses ise epey bir fazla. ya alışıcaz ya kapattıracaz biraz. ama ben alışma taraftarıyım :D
bu cumartesi bulusmamızı aksam ustu yapalım pişmeyelim derim ayrıca
Teknik Serviste Kalite Farkı...
Arkadaşlar dün akşam Kartal ışıklarda benzin gelmeme probleminden dolayı motor tekledi ve stop etti.
15-20 dakka uğraşmamıza rağman halledemedik karbüratördeki sorunu.
Fikir edinmek için saat 22:45 sularında Pendik Jinlun Servisi MOTOTEK MOTOR dan Sezgin ustayı telefonla aradık.
Abi kurcalamayın ben birazdan oradayım dedi.
Biz Sezgin ustanın serviste olduğunu düşünerek yakın mesafe 5 dakkada gelir diye tahmin ettik.
Ancak saat 23:30 gibi geldi Sezgin usta yanımıza.
Tabi bizde biraz sitemkar sorduk hayırdır usta geç kaldın diye.
Yaw ne geç kalması Taa Gebzede evde yatıyordum. Evden geliyorum deyince şok olduk.
Tabi bizim sorunumuzu halletmesi toplam 2 dakkayı bulmadı.
Şamandra takılı kalmış. Gecenin bir vakti işimizi gören ve 1 kuruş bile servis ücreti almayan MOTOTEK MOTOR Sezgin Ustaya sonsuz teşekkürler.
slm arkadaşlar,
bende bi cruiser tarzı bişey almayı düşünüyorum ama kısmetse seneye şimdilik para biriktiriyorum
en uygun fiyata hangi dönemlerde bulabilirim motorları. yani bayiler ne zaman en çok indirimi yaparlar. grand eagle in görüntüsü çok hoşuma gitti diğer çinlilere göre daha şık ve sportif duruo gibi. özellikle kıç tarafı ve egzostu
edit: galiba burdaki motosiklet sizin yakşıklılardan
http://www.youtube.com/watch?v=qk8F0mzHHCA
schism dilerim masai alırsın sen de. cok severim bu arada ben o parcayı, tool konserinde karsılasabiliriz
o videodaki motor bizzat badabat'ın masaisi. Cinedev ilk sahibiydi.
ustayı not etmek lazım ayrı konu. tebrikler adama, tam esnafmış.
gençler selam epey aradan sonra ,
benim motoru alan arkadaş d m r , ankaradaki haftasonu toplantımıza geldi , özlemişim yahu demiri değil eski motorumu yani arkadaşımın aşkısssıııınnn iyi bakmış ama helal olsun , 6900 kmye gelmiş
angara tayfası gelecek birazdan .) evren cok guzel bi hale getiriyoruz benimkini. haftasonu bitecek tamamen video ve resim ekleyeyim senin chopper aşkı geri gelecektir dostum
ahaha , yok kimse araya bi iki mesaj daha sıkıştırayım bizim tayfa görmeden
gabe dostum senin motor zaten baya şıktı ama biraz daha şık oldu sanırım video ve fotoları bekliyoruz o zaman..
bende aynı fikirdeyim , bir süre ( 2-3 yıl umarım ) er6 ile gezip cruiser a döneyim diyorum
eywallah evren dostum, valla benim cocugum oldu artık, satmıcam (satamıcam zaten) ve baska makine alırsam da masai chopper la gezincem aralarda sanırım. sonuçta kendi chopper ım :D değil mi
selam arkadaşlar dragstar 250 kullanıcısıyım sissy bar yaptırabileceğim biyer varmıdır acaba istanbul da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkese
bir 2 tane yer var. dur ben tamamlayayım chopper'ımı cok guzel bir yere gondericem seni dostum.
@schism parçanın sozlerinden yakalayabildiğim kadarıyla aradım B.R.M.C. (Black Rebel Motorcycle Club) - Spread Your Love çıktı. gayet de güzel bir parça.
bu arada cinedev ile aynı yolları kullanıyormuşuz onu fark ettim. o koyunun onunden geçiyorum her gün )
dun aksam bubu, badabat ve ben grand eagle larımızı buluşturduk ;) cok keyifli bir sohbet oldu. badabat dostuma on catal uzatmayı, bubu biraderime de egzoz u sattım çay bahçesinden çıkarken amcanın bir tanesi gelip "kapatın lan motoru kafamız şişti" dedi. biz de hafiften diklendik ama aile bahçesiydi sonuçta. terbiyesizleşmedik. ben bu egzoz yuzunden epey bir kavga edicem sanırım
bu cumartesi aksam saat 7 de, serinlikte kadıkoy'de buluşalım diyoruz. haydi bakalım masai insanları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)