Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    13 ten 15 dişliye geçilince maksimum hızın düşmesi , çekişin artması gerekir mantık olarak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    tamamen kaybolmasini beklemiyorum tabi, ancak devir yukseldikce vibrasyon artiyor dişli değişikliği yapılırsa daha dusuk devirlerde uygun hız yakalanabilirmi acaba diye dusunmustum.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    13 ten 15 dişliye geçilince maksimum hızın düşmesi , çekişin artması gerekir mantık olarak

Tam tersi olur ruhşencim...Çekiş düşer ama hız artar...Dolayısıyla az yakar...Tabi bu arada debriyaj balatasının ömrü %20 azalır....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    yani getirdiği avantajlarin yanisira dezavantajlarida var, su anda motorlarimiz belli bir hıza seri bir sekilde cikabiliyor bunu bir olcude kaybedeceğiz demektir,
    ayrica zor sartlarda kalkısı zorlaştıracak ve bu da debriyajdan fazla yenmesine sebep olacak demektir. dogru anladiysam bunlar olacak. ama sunlari sorarakmı yoksa yasayarakmı ogrenmeli; 2 kişi yokus yukari kalkmak zormu olacak yoksa olamayacakmı, yada sollama yaparken hızlanmak zor oalcağindan risk daha fazlamı alınmıs olacak.

tabi bide dişli ve zinciri değiştirme maliyeti nedir, yapılırsa ve memnun kalınmaz ise geri donus zormudur gibi sorularda var..

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar ıcerenkoy suzukı servıs ve bayıınden bır bursalı arkadasımız masaı grandeagle almıstır aramıza hosgeldın

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    arkadaşa hayırlı olsun.

ben balatayı yeniledim, 2 vites ayırmıyor sıkıntısı ile gidip. bunun dışında memnunum. fakat bugun bir arkadaşla tanıştım ve resmen kanıma girdi. on lastık uzatma, çaylak gidon + egzoz (ki harbiden harley sesi veriyor) yaptırıcam sanırım. keseyi açıcaz artık. yaptırabilirsem resim ve video eklerim.

Motosikleti
    mr 250 destro
    gabe yaptırısan muhakkak resım ve seslı vıdeo koy bırde egsozların fıyatının yazarsan sevınırım tabı sonrakı tıresımı ve performansıda

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    tabii ki de dostum, haftasonu fln gibi yaptırabilirim bu operasyonu.

arkadaşlar sitesinde neden fotoğraflar az ve neden fiatları yok

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    beyler bu cumartesi istanbulda buluşmaya ne dersiniz. hadi artık buluşalım. bak sizin için istanbula erken geldim
    gabe dostum eger cumartesı gıdeceksen dıdon uzatma ve diğer işlemleri yaptırmaya beraber gidelim ne dersin
    YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA

Motosikleti
    mr 250 destro
    evet beyler cmt hava acıyor bulusalım artık badabat dogru soyluyor gabe sende bıze takıl baska zaman modıfıye yaparsın.badabat yerı ve zamanı soylersen sevınırımhadı masaıcıler soyle bır govde gosterısı yapalım

Motosikleti
    xeros sende gelsene dostum ısın yoksa. istanbuldakı butun masaicileri beklıyoruz bak ıyı bısıler yapalım

Motosikleti
    mr 250 destro
    evet beyler hadı ama.cvp yazın hafta sonu cmt sı goruselım tum masaıcılerı beklıyoruz

anlasıldı kımsenın gelmeye nıyetı yok:(

bubu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar gecen sene ilk zamanlar beni bayagi goruyordunuz ama bir anda kayboldum ortadan
    acıkcası masai kullanıcıları olarak birlesip bir gun toplantı tadında bir organizasyon duzenlesek gercekten cok guzel olacak..
    bayagı bir zamandır motorla ilgili deneyimlerimi ve basımdan gecenleri yazmıyordum )
    depomun kırılmasını mı yazayım, arka bilyalarımın yenilenmesinimi, var da var...
    acıkcası bunlar benim anladıgım kadarıyla belli bir sureden sonra olanbilecek dogal deformasyonlar..
    su an benim motor yaklasık 9600km civarına yaklastı.. günü birlik uzun yol olarak ta bugun bir istanbul- bursa yapayım dedim.. tabi dönüşü biraz eziyet ettim kendime o ayri bir dava ama gün içinde yaklaşık bi 400km yaptıktan sonra yorgunlugumu sizinle paylasmaya karar verdim

yoldaki ugrastıgım insan görünümlü yaratıkalrla olan maceralarımı yazsam sıgmaz herhalde
    ben daha cok ergonomi ve teknik detaylar üstünde duracagım..
    1.cisi benim gibi yorulmusken amann simdi donus yolunda vapura bin git bosver dolana dolana gideyim demeyin aksi takdirde yol bitmiyo
    yakıt sarfiyatı sabit 8-90 km de iken yaklasık olarak km de 0,96 ykr civarında...
    yolda sadece 2 dik bayırda motor biraz torktan dustu o da korkulacak boyutta degildi..
    ortalama hızım gidis 80-90 iken dönüşte tempomu arttırarak 100-110 sevıyelerine kadar getirdim.. tabi bu akabinde daha fazla vibrasyon ve daha cok yorgunlugu da getirdi..
    motoru her 100 km de bir bi 10-15 dk dinlendirmekte de fayda var..
    bugunku yolculugumu tek gerceklestirdim. ama yukarıda bahsettıgım hız limitlerinde arkada oturacak kisinin halini dusunemiyorum bile )
    simdilik gezi izlenimlerinden hatırladıklarım bunlar arkadaslar.. merak ettiginiz birsey olursa elimden geldikce yardımcı olmaya calısırım
    bubu®

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, motorlarınız kaç km'de? Merak içerisindeyim...
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    benimki 5500km de, bir sure daha binecegim sanırım kendisine

Motosikleti
    benımkı 7000 km cıvarında.
    bubu dostum ıstanbulda nerede oturuyosun. biz masaiciler bi türlu bulusamıyoruz :(

bubu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    marmara unv. göztepe kampusunun orda oturuyorum..
    ya galiple felan gorusebiliyorumda onun dısında daha hic bir masai kullanıcısıyla irtibata gecemedik bi türlü hakikaten bi gun ayarlayıp birseyler yapalım yahu..
    bu arada benim motor sizinkilerin yanında biraz dede kaldı galiba 9700 oluverdi
    bu arada herkes birbirine ozel mesajlardan msn ini verirse de cok guzel olur bence.. bir gun toplasalım msn de herkese uyacak ortak bir gun belirleyip guzel guzel takılalım derim ben
    bubu®

Motosikleti
    arkadaslar msn adresı isteyen ozelden bana msj atsın. bubu sana ozelden yolladım dostum msn ni. bende küçükyalıdayım

Motosikleti
    mr 250 destro
    benımkı 5000km de ve tık yokya hakıkaten bulusalım artık

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler