Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    ewt arkadaslar ıstanbuldayım cumartesı gunu yapalım bı gezı. bulusalım artık ne dersınız

b_d bu arada hayırlı olsun dostum.aramıza hosgeldın kazasız belasız surusler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cumartesi zor olacak, pazar gunu ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motorumu büyütmek istemekteyim (suzuki intruder c800 ile) güzel bir adet buldum. O yüzden canım grand eagle ımı satmaktayım fiyat olarak 2250 ytl civarı düşünüyorum.

Sisybar yan ve arka çanta öncam sisfarı airbrush motor koruma demiri açık eksoz (6000 km de açtırılmıştır) gibi özelliklerimiz mevcuttur. Motor yaklaşık 8000 km dedir. Tüm bakımları suzuki doğamotora yaptırılmıştır isteyenler motoru oraya da sorabilirler. bir kaç kere servise gitmişliği vardır ki zaten bütün geçmişi bu forumlarda mevcuttur. Büyük bir kazası yoktur 1 defa yan yatmıştır. Satış işlemleri izmirde yapılmak süretiyle motor çevre illere tarafımdan getirilebilir (benzin parası ve dönüş yol parasının karşılanması suretiyle )

fiyat olarak 2250 ytl düşünmekteyim ciddi alıcılarla pazarlık yapılabilir

imzamda motorun resimlerini görebilirsiniz öncam o resimde görünmemekte sisybarda orjinal sisybarı ile (daha sonra daha işlevsel sisybar taktırdım)

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    simdi sakir usta'nın yanından geliyorum, badabat'ın motorunu aldığını ve sübap ayarları lacka bir durumda iken elden geçirildiğini öğrendim. dilerim keyfin yerindedir kardeş, bir işe yaramışızdır.

ttopcu, cok uzun zamandır gorusemiyorduk, senesi doluyor buyutmek lazım artık. ben de bu haftaiçinde satış ilanı vereceğim sanırım. hayırlısı olsun herkese

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Ohh Ohh imrenip örnek aldığımız arkadaşlar motorlarını satmaya başlıyorlar ne oluyor uğursuzmu geldim ne yaptım (şaka tabi)

Arkadaşlar bir sorum olacak motor rolantide çalışırken motordan şilik-şilik tarzında bir metal sesi geliyor ama düzenli bir ses yüke bindiğinde bir sorun yok yolda giderken boşa aldığımda hafif hafif aynı ses gelmeye başlıyor. Sizce ne olabilir ciddi bişeymidir yoksa yağıyla tuzuyla ilgilimidir. ne dersiniz

Alıntı b_d adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohh Ohh imrenip örnek aldığımız arkadaşlar motorlarını satmaya başlıyorlar ne oluyor uğursuzmu geldim ne yaptım (şaka tabi)

Arkadaşlar bir sorum olacak motor rolantide çalışırken motordan şilik-şilik tarzında bir metal sesi geliyor ama düzenli bir ses yüke bindiğinde bir sorun yok yolda giderken boşa aldığımda hafif hafif aynı ses gelmeye başlıyor. Sizce ne olabilir ciddi bişeymidir yoksa yağıyla tuzuyla ilgilimidir. ne dersiniz
    zincir yağını kontrol etmeni öneririm benim zincirden de ara ara geliyor herhangibir zararı yokmuş. Ara ara yapıyor çok rahatsız ederse zinciri değiştirelim dediler servisten ama garantiye girmiyormuş ara ara geldiğinden çok önemsememiştim.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    b_d, zinciri yaglaman ve sonrasında da devam ederse biraz gerdirmen gerekecek dostum. ;)

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    ewt subap ayarları kotuydu ses cok ıyı calısıyo alet sımdı. vede ıyı gıdıyo. gabe saolasın senın sayende daha keyıfle suruyorum motoru. pazar oldu gorusemedık bız bulusamıcaz herhalde. alın yazımınzda yok )

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    benım alın yazım bugun kızardı vallahi dostum, caglayan cumhuriyet mitinginde ama ben dun aksam (cumartesi) senin motoru gordum Kadıkoy'de, Reks sinemasının biraz asagısında. plakayı hatırlamıyorum ama km 8000 cıvarındaydı, sen oldugun kanısına vardım.

yok bulusacagız bulusacagız, hersey pespese geldi ama bu aralar umıtlıyım yani

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    hayirlisi bakalim bizim sirkette arkadasta vardi intruder M800 du onunki ama gayet yakisikli ve guclu bir motor, izmirde 2.el arayan varsa kacirmasin derim.

Motosikleti
    mr 250 destro
    gabe badabat artık bulusalım bea masaılerımız tanıssın artık

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    biz dun aksam konustuk badabat'la, hazıranda ancak gelebilecek biz bulusalım maverick onu beklemeyelim. carsamba aksamı olabilir, ozel mesaj atacagım yeri

Motosikleti
    mr 250 destro
    ok gabe msjını beklıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motorumu satmış bulunmaktayım

Motosikleti
    mr 250 destro
    r3n hayırlı olsun .gabe bugun hava cok kotu baska zaman cıkalım ok?

Alıntı ttopchu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumu büyütmek istemekteyim (suzuki intruder c800 ile) güzel bir adet buldum. O yüzden canım grand eagle ımı satmaktayım fiyat olarak 2250 ytl civarı düşünüyorum.

Sisybar yan ve arka çanta öncam sisfarı airbrush motor koruma demiri açık eksoz (6000 km de açtırılmıştır) gibi özelliklerimiz mevcuttur. Motor yaklaşık 8000 km dedir. Tüm bakımları suzuki doğamotora yaptırılmıştır isteyenler motoru oraya da sorabilirler. bir kaç kere servise gitmişliği vardır ki zaten bütün geçmişi bu forumlarda mevcuttur. Büyük bir kazası yoktur 1 defa yan yatmıştır. Satış işlemleri izmirde yapılmak süretiyle motor çevre illere tarafımdan getirilebilir (benzin parası ve dönüş yol parasının karşılanması suretiyle )

fiyat olarak 2250 ytl düşünmekteyim ciddi alıcılarla pazarlık yapılabilir

imzamda motorun resimlerini görebilirsiniz öncam o resimde görünmemekte sisybarda orjinal sisybarı ile (daha sonra daha işlevsel sisybar taktırdım)
    darısı başıma

hayırlı olsun @R3N

sağolasın ttopchu , bende aynı fiyatı vermiştim , sahibinden den bayağı arayan oluyor , yeni bir motor bakacağız artık , alan arkadaşa da hayırlı olsun , soranlar içindeki en düzgün elemanlardan biriydi , bi tanesi çinin neresinde fabrika diye bile sormustu

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Ren, hayırlı olsun dostum. darısı benim de başıma ben de değiştirmek istiyorum.

şimdi bu mesajları okuyup bir sorun var sanmasın insanlar. bir senedir biniyoruz bu motorlara ve artık değiştirmenin vakti geldi bana göre daha buyuk bir şeyler denemek lazım ;)

Motosikleti
    mr 250 destro
    aaa hey mıllet sukoyuverıyorsunuz ama bosuna dememısler ınsan oglu tuketıcıdır dıye

Alıntı maverıck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaa hey mıllet sukoyuverıyorsunuz ama bosuna dememısler ınsan oglu tuketıcıdır dıye
    öyle gercekten , benim motoru alan arkadaş da hemen başlamış gezmelere bilkentten başlamış

bu arada ben er6n alıyor gibiyim , insallah tamamına erdiririm , gabe, ttopchu darısı başınıza

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler