Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mr 250 destro
    valla benım camımı keewaylerın superlıghtla aynısı goruntuden baska bır ısı yaramıyor ruzgarı fılan kesmıyor ama olumsuz yanınnı da gormedım motorda dengesızlık gıbı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    ya bizim motorun süspansiyon ayarı varmı?
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arklar memnun degılsenız camdan sıze cok guzel bı cam temın edebılırım

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    gece__ ; biraz detay verebilirmisin? nerden , nasıl bir cam, hediyesi ne kadar? mesela fotosu falan varmı?
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    mr 250 destro
    whıteeagle arka amortısor yayların sertlık ayarı var

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Alıntı maverıck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    whıteeagle arka amortısor yayların sertlık ayarı var
    saol maverick bizim yapabileceğimiz bişeymi yoksa servis yolu gözüktümü gene?

Motosikleti
    mr 250 destro
    whıteeagle kendın yapabılırısın bak arka amortısorlerın orda yayın oturdugu alt tarafta tırnaklar var ordan kendın ayalayabılırısın

selam arkadaslar benımde motorsıklet grand eagle yanlızca bı sorunum var 2000 km de bujılerı bıttı sonra yenı bujı taktırdım oda 500 km sonra kafası karardı yaglama yaptı aksamları deponun altındakı benzın anahtarını kapamıyodum acaba ondan yapabılırmı

Motosikleti
    İŞTE BÖLE Bİ CAM DOSTUM 50 YTL FIYATI DUSUNURSENIZ BANA YADA JAMEIKA NICKLI KISIDEN TEMIN EDEBILIRSINIZ

Motosikleti
    mr 250 destro
    akrepp_53 bence sen motorunu bır tamırcıye goster cnk arızan bellıkı cıddı

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    kişisel fikrim olmakla beraber ben camı beğenmedim ... gece senin kendi motoruna taktırdığın cam daha güsel...

Motosikleti
    saol whiteeagle ondanda satıyorlar hemde aynısından motohobi.com da

dostum bende merakımdan sordum 150 ytl fıyatı benım camın aynısı

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Arkadaşlar hepinize merhaba (hatta iyi akşamlar)

Yaklaşık 1 haftadır forumunuzda msg ları okuyorum ve en sonunda bende bir Masai Grand Eagle 250 alarak yollara çıktım

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    b_d hayırlı olsun gercekten güzel motor neden mi

bugün toplam 300 km den fazla yol yaptık , beypazarına gezi düzenledik, artcımla beraber 100 km/saat civarı otoyolda 110-120 gibi gayet güzel gezdik. sele cok rahat değil ama idare ediyor. titreşimde daha önce yazılanlar gibi 80 - 100 arası çok , 100 üzeri biraz daha hafifliyor. gezideki arkadaşların genel yorumu iki kişi iyi gidiyor maşallah oldu .. masai almayı düşünen diğer arkadaşlara da duyurulur ( bu arada plakalığın vida yine gevşedi beypazarı çıkışta sıktık , pahalı olabilir ama sabit, hareket etmeyen vidaları loctite ile yapıştırmak mantıklı. motor satılmazsa bazı vidaları oyle yapıcam ) biraz uzun oldu görüşmek üzere )

Motosikleti
    mr 250 destro
    b_d aramıza hosgeldın motorun hayırlı olsun

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Teşekkür ederim arkadaşlar..

Hakikatten tüm yorumlar ve konuşmalar doğruymuş. yeri geliyor bir chopper'dan beklenilen rahatlığı ve konforu size sunuyor, istediğiniz her an'da o 250cc lik gücü sonuna kadar kullanmanıza izin veriyor. (tabi henüz 80'in üstüne çıkmadım, Çıkmayıda düşünmüyorum çünkü düşük devirdeyken verdiği zevk çok çok fazla)

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    b_d aramıza hoş geldin, yeni motorun hayırlı olsun.

bakımdan önce kilometrede 150ykr yakıyordum. haftasonu 250km. dolaştım(moto gp.ye gittim) ve hesaplarıma göre km.de 100ykr yaktım. sadece yeni yapılan ayar sonucu 105km.yi geçmiyor. zaten 80le giden biri olarak çoktan umursamadım.
    Not: artçılı şürüş değerleridir. malum 2 kişi daha fazla yakıyor...

bu arada maverick arka amortisörleri ayarladım ve çok iyi oldu. en yumuşak ayardaymış ve çok rahatsız ediyordu. artçılı kullandığım için en sert ayara aldım ve tam süper oldu

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    b_d kardeş, hayırlı olsun oncelikle. son bikaç gündür hesabımda bi nanelik vardı o yüzden cevap yazamıyordum.

biz de Bubu ile gittik pazar gunu GP'ye, cumartesi günü yaşadığım bir talihsizlik yüzünden ayaklığımı tutan vidalar kopmuştu. onları yaptıralım, orası burası derken 16.15 de ancak varabildik mekana. izleyemedik de ama yolumuzu yapıp geldik. haftasonu 200 km yol yaptım ben de toplamda.
    en son yaptırdığım sübap ayarından sonra motorumda doğru duzgun tıtresım de kalmadı. 3. vitesde yüklenince 90 a vuruyor. cok iyi ayarlayıp, devirleri kontrol ederek yukseltirsen 110-120 rahat gidiyor fakat 130 goremedım halen. gormek de istemiyorum, zira motorun on tarafı havaya kalkıyor gibi geliyor

artık motoru değiştirme vaktimin geldiğini hissediyorum. bunun benim yakışıklı masaimden değil de onun bana yetişememesinden kaynaklandığını da altını çizerekten belirteyim.

bir sürü aksesuarı üstünde, bakımları fazlaca yapılmış ve 4700km'de; isteyen varsa buyursun gelsin ;)

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    b_d Hosgeldin arkadasim isallah kazasiz belasiz keyiflice keyfini cikaririsin grand Eaglein.

Ve bende pazar gunu MotoGp ye gittim hanimida artci aldim ufakligi da arkdasin arabasina koydum.
    giderken de donerkende sorunsuz harika bir gun yasatti bize.

arabada giden arkadaslar gipta ile baktilar, hele donus yolunda yol tıkalı tabi,
    ben arabanin yanindan fazla ayrilamadim ama onlar icerde sıkıntıdan patlarken ben ileri gidiyorum geri yanlarına donuyorum, tekrar gidip yol nerde nasıl acilacak ona bakıyorum, kenara cekip sigara tellendiriyorum superdi yani.

Motosikleti
    mr 250 destro
    vaay butun masaıcıler gp deydınız yanı bır ben eksıkmısımama ben pazar gunu herzamankı gıbı beykoz turundaydım havalar guzelsın hep beraber gıdelım nedersınız?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler