Valla son zamanlarda motorlar, ozelliklede uzakdogu dan gelenler birbirinin aynisi oluyo hep! Hatta bazilari tek yumurta ikizi gibi oluyo, ayirt edemiyosun birbirinden! Kisaca bunlara "DOLY" diyebiliriz! Dogru hatirliyorum degilmi kopya koyunun adi DOLY idi...!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
mit-x, evet oyleler de ne alaka Grand Eagle başlığında. buna benzeyen yarım düzine motor var. kaldı ki piyasadaki tüm makineler bir şekilde benziyor birbirine..
ee_?
gabe arkadaşın tercihi 3 tekerlekli motorsikletler galiba; o bakımdan olabilir bu doly benzetmesi...
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
insan tanıdıkca ayırt edebiliyor, aynı insan olarak çinlilere bakışımız gibi mesela tanımadıgımız yakınlaşmadıgımız surece tum cinliler birbirinin aynı gibi hatta insan dusunuyor ya bunlar nasıl birbirini ayırt ediyor gibi. ama yuzeyselden bi adım oteye gecince farklar oldugu ortaya cıkıyor ve ayırt edilmesi kolaylasıyor.
Siyahus haklisin butce tabi soyleyecek pek bişi yok.
bu arada ben masai'yi 200 mt den ayırdediyorum, biraz Seyhan 250 ile karısır gibi oluyor ama o zaman da on far takımından ayırıorum direk.
velhasıl kelam benim makine basmıyor, acılen bir servise goturmem gerek
benım masaım kımseye benzemez ıyıkı hayatımda varsın MASAI
yettiiimmm, buyrun son durum!
Kucukyalı'da Şakir ustada bakıma sokuldu motosikletim. Altan Motor'da yapıla(maya)n sübap ayarı yapıldı, yeni bakımdan çıkan motorumdaki kararmış ve kalitesiz Champion marka (ki iyi bir marka taktıklarını soylemişlerdi bana!) bujilerim değişti, hava filtremin içine dolan yağ(?!) temizlendi ve filtre de temizlendi, on camım takıldı, genel olarak vida ve aksam sıkılaştırması yapıldı.
90 ın ustune cıkmayan motorumla dun 3. viteste 90 km gordum Caddebostan sahil yolunda ve daha fazla basmadım. virajlar nedeniyle daha fazla basamıyordum zira; hem kendim de gerek görmedim. fakat titreşim bile azalmış, motorun kalkışı yolu tutup gidişi fln herşeyi değişmiş vaziyette.
2 haftada 2 defa bakıma soktum. anlayın artık yani...
masraflı bir ay olduğu için eski koruma demirimin kırılan yerlerini sağlamca kaynak yaptırıp yeniden kullanmaya başlayacağım.
Şakir ustayı ozellikle tavsiye ediyorum. adam cidden esnaf bence..
kararmış ve kalitesiz Champion marka (ki iyi bir marka taktıklarını soylemişlerdi bana!) > açıklama: bir onceki bakımda soylenmişti bu, bu bakımda bujiler iyi dendi... belirteyim dedim.
gabe hayırlı olsun ıhtıyac olursa sakır ustanını adresını alırım.BENCE MASAI
sirkeciden bi yan ayaklık bulamadım :( ön cam buldum onuda takamıyorlarmış, servise kadar taşımaya üşendim... ayaklığı ancak kızıltoprakta bulursun dediler.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ne ayaklıgı yanmı yoksa orta sehpamı whıteeagle?ben sana bu konuda yardımcı olabılrım
gabe abi ne kadar tuttu servis. aldıgın parcaları cıkarınca bakım artı subap ayaraı falan yanı
servis 70 lira tuttu. sübap ayarı ve işçilik ile bujilere ödedim. bundan sonra da oraya gideceğim hep
ya yanlış ifade ettim galiba... ayak koyduğumuz yerden bahsediyordum...
whiteeagle, anlamadılar seni abicim dur bakım.
tabanlıklı pag'lerden bahsediosun di mi? ben Aydınmotor'a fln sormuştum, adam ciftine 35 ytl demişti. ben tanesini o fiyata almıştım ama neyse. bir daha dene olmadı istet derim sirkeci'deki dukkanlardan
yoksa da Jinlun'un ayaklığı var benımkinde kullanılan, o oluyor. onu alabilirsin.
ben kullanıyorum son derece de memnunum ;)
gabe tam olarak budur, eywallah. aydın motora ön cam sormuştum pag sormamıştım. haftasonu bi uğrayayım bakalım neler bulcaz ama önce telefon açsam iyi olacak...
eyvallah dostum, ama telefonda her şeye var diyorlar. gidince bulunmuyor, bitti oluyor o parçalar ona gore dikkatli olasın.
whıteeagle fenerbahce stadından acıbadem carrfeoura gıderken ılk acıbadem ısıklarını gecınce soldakı enson kucuk dukkan jınluncuda gabe ın bahsettıgı ayaklıklardan var adamın ısmı emre abı cok ıyı bır ınsan bende degıstırdım ayaklıklarımı ve cok memnunum tavsıye ederım
maverick saol ancak adrese hakimiyetimden dolayı ilk tercihim sirkeci olacak orada gene bulamazsam bi gün beraber gideriz artık(ben karşıyı hiç bilmiyorum desem yeridir) bide bişey sorcam ön camın olumsuz etkisini yaşadınızmı? taktıracam ama yanından ağır vasıta geçerken direksiyonu çok sıkı tutmalısın yelken gibi sürüklüyor falan dediler özellikle kelebek modeller için.
yanlış bilmiyorsam gabe senin camının modeli...
yandan araç geçmesi ayrı konu da oturma pozisyonuyla alakalı herhalde benim on cam bana yetersiz gelmeye başladı. rüzgar yanlardan geldiğinde cidden zorluyor ve zaten hız yapamadığınız için otoyolda biraz can sıkıcı olabiliyor. orjinal cam değil zira. ne bileyim daha fazla bi masraf da yapmak istemiyorum bir yandan da...
hele şu koruma demirini bi yaptırayım da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)