Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
50. sayfa BirinciBirinci ... 40484950515260 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Selam arkadaşlar ;

2 gündür bütün mesajları okudum , genel olarak memnun olduğunuzu gördüm ,
    aranıza bir kişi daha istermisiniz bi tane grand eagle almak istiyorum ancak 2. el uygun birşey alabilirim , aranızda satan varmı hala ve ne fiyata bırakacak ? bende Mondial 125 zn scooter var , takas etmeyi düşünende olurmu acep ?

teşekkürler
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    şşşşş alooo
    motoru almadan topiğe yazmak yazsaktır kardeşim....
    hade kendi topikine hade...
    kim açık bıraktı bu topikin kapısını

Motosikleti
    Alıntı derwish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şşşşş alooo
    motoru almadan topiğe yazmak yazsaktır kardeşim....
    hade kendi topikine hade...
    kim açık bıraktı bu topikin kapısını
    ne var kardeşim bööle yaza yaza ayaamız alışsın işte sende varda bizimmi haberimiz yok sen nası yazıyon , walla ben niyeti bozdum bu arada haberin olsun , klupten atmaya kalkarsanız da olay çıkarırım , çirkeflik yaparım , AİHM ye veririm ona göre

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Selamlar arkadaşlar.

Benimde durumum siyahus ile bire-bir aynı. Fiyatlar hakkında bilgiye ihtiyacım var. Ve aynı şekilde bende seviyeli ve hoş-muhabbet topic'inizi hemen hemen 6 aydır severek takip ediyorum.

Not: derwish grand eagle alınmadan bu topic'e mesaj atılamıyorsa senin mesajını da dikkate almıyoruz

Herkeze selamlar;
    SYM Wolf 125 Classic

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    bende sym var kardeş motor
    sizde ne var
    bu arada topiği panayır yerine çevirdik

selamlar saygılar masai kullanıcılarına

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    nolmuş buraya yine yau! angaralı'lardan sonra zn'cıler baskın vermiş. gelin dostlar, grand eagla iyidir :D size de yapalım birer tane.

dun sirkecideydim. cok uygun fiyatlara elcik, ayna, beyaz far ampulu ve sis farı aldım. 35 wattlık buldum üstelik sis farını, bir role ile baglattıracagım harika olacak! kucukyalı'da kucuk bir servis var. emektar bir ustanın yeri, cok da yaşlı da değil. sürüyle aksilik olduktan ve ayna takıcam diye on camı catlattıktan sonra tüm malzemeyi kapıp ona gittim. aksam vakti 1 saate yakın ugrastı ve hepsini monte etti sağoılsun. borcum ne dediğimde ise "beş lira versen yeter" diyerek beni aglattı resmen. kesinlikle tavsiye ediyorum, bundan sonra her işe ona gideceğim! esnaflık işte, yolmaya kalkmadı adam...

sonra bugun:

bugun baska bir grupla sürerken epey canımı bizim grand taytay efendi. 80-100 arası gitti en fazla ve daha da üstüne çıkamadı.!

benzinden ve cırağa yaptırılan sübap ayarından olduğunu dusunuyorum. zira BP'den depoyu doldurduktan ve eski benzini yaktıktan sonra 120-130 dayandı canavar gibi gitti. kartal'daki servis'e de götürmeyeceğim bir daha.. hem bana pahalı geliyor...

neyse, sonuç olarak dun aksam kucukyalı'daki servise gitmek için marşa bastığımda km'yi sıfırlamıştım. biraz evvel eve girdim, 300 km yi gosteriyordu ibre. ve bu 300 km boyunca gaza ne kadar bastım, ne kadar canına okudum bir ben bir motor bir de allah bilir. "tık" demedi. benzin değiştikten sonra da kuş gibi uçtu, deli gibi koptu motor.

helal dedim...

daha büyük cc'li bir makine almaya su an ımkanım yok. ama o zamana kadar da idare edecek gibi gorunuyor. herkese tavsiye ediyorum bir kez daha ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorumuzu ankaralılar , znciler ve daha birçok kişi ilgi ile takip ediyor ne güzel

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ gabe & R3N
    e ama 2nci el fiyat hakkında bişi yazmamışsınız
    Gabe, yeni oyuncaklarin hayirli olsun Bende maşallah diyorum.

Selamlar,
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    mr 250 destro
    selam mıllet gabe bana beyaz sınyal camı bakmadınmı?kustum saana:(

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    baktım baktım, yazmamış mıyım? hay allah.

normal sinyal lambalarının bazılarının on camı / plastiği beyaz olanlar var. 10-15 lira fln fiyatı. Sirkeci'de bisikletçiler sokağına girin, sokağın sonuna gidin. soldaki son dükkan; Armode'un ithalatcısıymış aynı zamanda. orada biraz muhabbet ettik, genç bir arkadaş işletiyor dükkanı. sağolsun hem indirim yaptı hem fikir verdi, epey hoşsohbet iyi bir esnaf.

tavsiye ediyorum.

beyaz far lambasını "motomax"dan aldım o sokaktaki. bizim orjinal sinyali de motomax'dan buldum. daha büyük sinyal farları var, onlardan bu ilk dediğim yerde bulabilirsiniz ;)

2. el fiyatları 2000-2700 arası değişiyor. 2000 alt limitini cinedev'in grand'ı (şimdi Badabat kullanıyor, o aldı motoru) için koyduğu fiyattan soyluyorum. ben de satmaya kalksam 2750 gibi bir para isteyeceğim sanırım.

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    gabe abi aynı sorun bendede var motor 90 nın ustune cıkmıyo. benzınden mı yapıyodur karburator tıkalı olabılırmı acaba. ıstanbula gelıcektım bu hafta para olmadıgı ıcın gelemıyorum:(

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    4. viteste yüksek devirden 5. vitese atarsan 100 ü çok rahat geçtiğini göreceksin ancak tavsiye etmiyorum zira gerçekten bizim motorların normal seyir hızı 80. 80den sonra hiç güven vermiyor. benzinden olabilir 95 süper kullanın.
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ gabe & R3N
    e ama 2nci el fiyat hakkında bişi yazmamışsınız
    ,
    benimkinin ikinci el fiyatı 2300

arkadaşlar düz yolda 100 rahat geçiyor. sizde neden oyle anlamadım

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Saolun arkadaşlar 2nci el fiyatları için

Umarım bu yaza sizinle birlikte bir grand eagle 250 ile girerim

Selamlar,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    gel gel guzelce genişletelim masai bros. tayfasını ;)

Motosikleti
    mr 250 destro
    gabe sırkecıde bısıkletcıler dukkanı motorsıklet dukkanlarıyla yanyana hangı dukkan anlamadım?dukkanını ısmını bılıyormusun

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ismini hatırlamıyorum ama şöyle tarif edeyim:

iskele tarafından, aşağıdan giriyorsun bisikletçiler sokağına. yukarı doğru yürüyorsun, sokağın en sonunda soldaki dükkan. Armode'un ithalatçısıymış zaten. içerde Armode marka deri motor yeleği goreceksin.

Motosikleti
    Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismini hatırlamıyorum ama şöyle tarif edeyim:

iskele tarafından, aşağıdan giriyorsun bisikletçiler sokağına. yukarı doğru yürüyorsun, sokağın en sonunda soldaki dükkan. Armode'un ithalatçısıymış zaten. içerde Armode marka deri motor yeleği goreceksin.
    Sanırım bahsettiğin küçük dükkan Tümoparsan , o hoşsohbet genç cocuğun adıda emre olsa gerek, kendileri oldukça uygun fiyata mont imal ediyolar.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    yaşa, Tumoparsan dı yerin adı. aynen dediğin gibi güzel de malzemeleri var. tavsiye ederim

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    selam millet baya harketlendirmissiniz topigi.
    su 90 i gecememe işi ilginc yanlis anlamadiysam benzindenmis oyle degilmi gabe ? nerden almistin benzini soylede dikkat edelim bizim oralardanmı. bu arada su kucuk servis dediğin hangisi banada sole yerini bilim en azından.

bende 6000 km oldum motorla neredeyse tum kıs kullandım ise gidip gelmek icin. yağmur camur demedi masallah halada canavar gibi. ilk aldıgımda canta alırım koruma demiri taktirim bişeyler yaparım falan diyodum ama uzerine daha hicbişey yapmadım sanırım boyle seviyorum ben motoru, tum nazımı cekiyo valla sağolsun.

arkadaslar isallah istediginiz gibi 2.el motorlarınızı bulabilirsiniz. aslinda 0 fiyatida diger modellere gore gayet uygun bu motorun genede Allah herkesin gonlune gore versin.

REKLAM ALANI
50. sayfa BirinciBirinci ... 40484950515260 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler