Bizim orda bi atasözü vardır:
Bozacının artçısı şıracı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
motor güzel arkadaşlar...jınlun la kıyaslanmaz..ama kanuniyle aynı motora sahip..mondialden iyi..masai firmasının türkiye de hemen hemen 6 yıllık bi geçmişi var...
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
anktotti sorduğun motor geyiklerden de anlayacağın üzere benim
motorla ilgili soracağın bişey olursa , özel ya da genel , özelden mesajlaşabiliriz
abi süpersiniz yaaa.
Baktım forum biraz ağır gidiyor, biraz geyik lazım, bende kendimi feda ettim yani.
Utandım şimdi biraz
Neyse ama herkezin keyfi yerine geldi galiba. Özelliklede EVREN'in
utanma yahu bizbizeyiz
benim avatara da hiç bakmamışsın demekki
ankaradaki toplantılara da bekleriz , motosikletle ilgili konularda fikirlerimizi paylaşıyoruz , hava güzelse de geziyoruz
ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce
aynı kasaya sahip olmasına rağmen 10-20 kg daha agır bizim motorlar. bir de kanuni seyhan 250'nin rake acısı biraz daha büyük bizimkinden. ama biz masaiyi boyle seviyoruz ;)motor güzel arkadaşlar...jınlun la kıyaslanmaz..ama kanuniyle aynı motora sahip..mondialden iyi..masai firmasının türkiye de hemen hemen 6 yıllık bi geçmişi var...
[QUOTE=Gabe;620285]ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce
[QUOTE]
anktotti yi bulmuşken kaynatalım dedik , çamurluk olmadan çok su sıçratıyor ama taktırmayacağım , kimse darılmasın motorumu seviyorum ama orjinal çamurluk gözüme hoş gelmiyor
masaı daha ıyı arkadaslar yaw su motorların sınyallerın camından beyazınnı bulamazmıyız acaba?4lu cakar takıcamda
[QUOTE=R3N;620610][QUOTE=Gabe;620285]ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce
la senin motora benim çamurluktan taktıralım havalı olur...ehhehee
anktotti yi bulmuşken kaynatalım dedik , çamurluk olmadan çok su sıçratıyor ama taktırmayacağım , kimse darılmasın motorumu seviyorum ama orjinal çamurluk gözüme hoş gelmiyor
hepsini kopyalamışlar bari bi tane orjinalini takalım...
arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen motoru kötümsemiyom evrenle eğleniyom hehehe...
erginbay, anlaşılmıştır ;)
maverick dostum, sirkeci'den bakmak lazım. ben bi aksilik olmazsa cumartesi sabah gideceğim. ayna vs. de bakacağım, aklımda olsun sinyal de
bu cumartesi sabahtan sirkeci'ye gidip bazı parçalar (ayna, sis farı, sinyal, beyaz ya da taklit zenon far lambası gibi) alacagım Aydın Motor'dan. biraz evvel telefonla fiyat sordum ve kafayı yedirdi bana. serviste sinyal için çiftine 50 ytl istemişlerdi, adamlar çiftini 10-20 ytl ye veriyorlar.
genelde insanların markasını beğenmedikleri Çin yapımı cruiser'a parça satarken böyle acımasız olması beni harbiden rahatsız ediyor...
parça ve aksesuar alırken Sirkeci faktorunu es geçmemenizi öneriyorum arkadaşlar. bu arada bugun Zaelsun 150cc'nin yüksek gidonundan bakmaya gideceğim seyrantepe'de bir yere. cok uygun fiyata bizimkinden 10-29 cm daha yuksek bir gidon taktırıp hafiften "çaylak (ape hanger) gidon havası yakalayacağım yani...
ayrıntıları yazıp fotoları eklerim buraya.
iyi günler masai insanları ;)
arkadaşlar motora yeni başlayacağım.Yazılarınızdan anladığım kadarıyla herkes motorundan memnun gibi. tavsiye ve önerilerinizi beklerim.
başlangıc motoru olarak alınması gereken motosiklet bu, biz oyle yaptık ve mutluyuz. fiyat performans önemli ve o kadar da kötü görünmeyen bir makine işte
evet anahtar kelime mutluyuz
motorun en güzel tarafıda herkeste olmaması ve hertarafında çinliyim diye yazmaması
hatta ben bazen markasını soranlara çinli işte boşwer diye kestirip atmak istiyorum inanmıyorlar,,, suzuki arması yapıştıracam kurtulacam en sonunda zaten aynı hemen hemen
yaw geçen egzoz nasıl ses çıkartıyo diye birinci viteste zorladım biraz mahalledeki bütün arabaların alarmları çalmaya başladı genede egzozu açtırmayı düşünüyorum.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
selam ey masaıcıler gabe sırkecıye gıttıgınde beyaz sınyal camını sormaya unutma lutfen haber beklıyorum senden ben bulamıyorum yaw kafayı yıyıcem sımdıdıden sagol
tamamdır dostum ;) cumartesi gunu gideceğim haberleşiriz zaten
uzun yolda denemedim ama otobandan işe gidip geliyorum. 90-110 km arasında bir titreşim mevcut, 5. vitese geçip daha stabil (atıyorum 100km) hızlara geçerseniz sorun olmuyor fazlaca. raptor'un arkasında kalmayı denemedim, karşılaşmadım boyle bir durumla. fakat 135 km gördüm motorumla, havaya ve zemine güvenmediğim için de daha ileri gitmedim. raptor kullanan ve "yokuş aşağı" ile başlayan hız tabirleri kullanan bir iki tanıdığım oldu. Grand Eagle ın sınırı max 120'dir, daha fazlası (şehiriçi otobanda) cok tehlikeli görünmüştür bana.
yolculuk rahat fakat ardçı için biraz titreşim yogunlugu varmış. bizim Bubu ya da diğer arkadaşlar daha iyi cevaplayacaklardır.
başlangıç için tavsiye ederim, yakışıklı ve güçlü bir motordur.
polo34 bende sana sıddetle tavsıye ederım onedemekse sıddetle herneyse bızım motorlar duz yolda 135-140yapıyor yokus assagı 150-160km ben bızzat yaptım gıttıgım en uzak yol beylıkduzu bır sorun yasamadım suan motorum 3000km de sadece yaglarını degıstırıyorum resımdekı motor benımdır.tavsıye ederım yanı sısme yada arıza yasamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)