Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı AnkToTTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.el bitane buldum sahibinden .com'da
    yalnız ön çamurluk yok ve ön teker orjinal gibi gelmedi bana, sanki daha kalın; yani başına bişey gelmiş olabilirmi? Aşağıda linki incelerseniz uygunmu değilmi sizin de fikirlerinizi alayım.
    Teşekkürler
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3814202
    abi ben tanıyom bu arakadaşı çok iyi bi çocuktur yalanı yanlışı yoktur...
    motoru ben biliyom arkadaşın diye demiyorum ama çok temiz motor...
    ön çamurlukta böyle daha şık olduğu için söktük...
    heheheheh

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Bizim orda bi atasözü vardır:
    Bozacının artçısı şıracı
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erginbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben tanıyom bu arakadaşı çok iyi bi çocuktur yalanı yanlışı yoktur...
    motoru ben biliyom arkadaşın diye demiyorum ama çok temiz motor...
    ön çamurlukta böyle daha şık olduğu için söktük...
    heheheheh
    hatta erginbay daha iyi çocuktur sana fym 250 değil de vmax verelim

Motosikleti
    YAMAHA R6
    motor güzel arkadaşlar...jınlun la kıyaslanmaz..ama kanuniyle aynı motora sahip..mondialden iyi..masai firmasının türkiye de hemen hemen 6 yıllık bi geçmişi var...
    BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ

anktotti sorduğun motor geyiklerden de anlayacağın üzere benim
    motorla ilgili soracağın bişey olursa , özel ya da genel , özelden mesajlaşabiliriz

abi süpersiniz yaaa.
    Baktım forum biraz ağır gidiyor, biraz geyik lazım, bende kendimi feda ettim yani.
    Utandım şimdi biraz
    Neyse ama herkezin keyfi yerine geldi galiba. Özelliklede EVREN'in

utanma yahu bizbizeyiz
    benim avatara da hiç bakmamışsın demekki
    ankaradaki toplantılara da bekleriz , motosikletle ilgili konularda fikirlerimizi paylaşıyoruz , hava güzelse de geziyoruz

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce

motor güzel arkadaşlar...jınlun la kıyaslanmaz..ama kanuniyle aynı motora sahip..mondialden iyi..masai firmasının türkiye de hemen hemen 6 yıllık bi geçmişi var...
    aynı kasaya sahip olmasına rağmen 10-20 kg daha agır bizim motorlar. bir de kanuni seyhan 250'nin rake acısı biraz daha büyük bizimkinden. ama biz masaiyi boyle seviyoruz ;)

[QUOTE=Gabe;620285]ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce
    [QUOTE]

anktotti yi bulmuşken kaynatalım dedik , çamurluk olmadan çok su sıçratıyor ama taktırmayacağım , kimse darılmasın motorumu seviyorum ama orjinal çamurluk gözüme hoş gelmiyor

Motosikleti
    mr 250 destro
    masaı daha ıyı arkadaslar yaw su motorların sınyallerın camından beyazınnı bulamazmıyız acaba?4lu cakar takıcamda

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    [QUOTE=R3N;620610][QUOTE=Gabe;620285]ankaralılar basmış başlığı R3N tak artık şu çamurlugu be kardeş, içim gidiyor üzülüyorum resmini gordukce

anktotti yi bulmuşken kaynatalım dedik , çamurluk olmadan çok su sıçratıyor ama taktırmayacağım , kimse darılmasın motorumu seviyorum ama orjinal çamurluk gözüme hoş gelmiyor
    la senin motora benim çamurluktan taktıralım havalı olur...ehhehee
    hepsini kopyalamışlar bari bi tane orjinalini takalım...
    arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen motoru kötümsemiyom evrenle eğleniyom hehehe...

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    erginbay, anlaşılmıştır ;)

maverick dostum, sirkeci'den bakmak lazım. ben bi aksilik olmazsa cumartesi sabah gideceğim. ayna vs. de bakacağım, aklımda olsun sinyal de

bu cumartesi sabahtan sirkeci'ye gidip bazı parçalar (ayna, sis farı, sinyal, beyaz ya da taklit zenon far lambası gibi) alacagım Aydın Motor'dan. biraz evvel telefonla fiyat sordum ve kafayı yedirdi bana. serviste sinyal için çiftine 50 ytl istemişlerdi, adamlar çiftini 10-20 ytl ye veriyorlar.

genelde insanların markasını beğenmedikleri Çin yapımı cruiser'a parça satarken böyle acımasız olması beni harbiden rahatsız ediyor...

parça ve aksesuar alırken Sirkeci faktorunu es geçmemenizi öneriyorum arkadaşlar. bu arada bugun Zaelsun 150cc'nin yüksek gidonundan bakmaya gideceğim seyrantepe'de bir yere. cok uygun fiyata bizimkinden 10-29 cm daha yuksek bir gidon taktırıp hafiften "çaylak (ape hanger) gidon havası yakalayacağım yani...

ayrıntıları yazıp fotoları eklerim buraya.

iyi günler masai insanları ;)

Motosikleti
    ramzey qm200gy

selam

arkadaşlar motora yeni başlayacağım.Yazılarınızdan anladığım kadarıyla herkes motorundan memnun gibi. tavsiye ve önerilerinizi beklerim.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    başlangıc motoru olarak alınması gereken motosiklet bu, biz oyle yaptık ve mutluyuz. fiyat performans önemli ve o kadar da kötü görünmeyen bir makine işte

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    evet anahtar kelime mutluyuz
    motorun en güzel tarafıda herkeste olmaması ve hertarafında çinliyim diye yazmaması
    hatta ben bazen markasını soranlara çinli işte boşwer diye kestirip atmak istiyorum inanmıyorlar,,, suzuki arması yapıştıracam kurtulacam en sonunda zaten aynı hemen hemen
    yaw geçen egzoz nasıl ses çıkartıyo diye birinci viteste zorladım biraz mahalledeki bütün arabaların alarmları çalmaya başladı genede egzozu açtırmayı düşünüyorum.
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    mr 250 destro
    selam ey masaıcıler gabe sırkecıye gıttıgınde beyaz sınyal camını sormaya unutma lutfen haber beklıyorum senden ben bulamıyorum yaw kafayı yıyıcem sımdıdıden sagol

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    tamamdır dostum ;) cumartesi gunu gideceğim haberleşiriz zaten

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlangıc motoru olarak alınması gereken motosiklet bu, biz oyle yaptık ve mutluyuz. fiyat performans önemli ve o kadar da kötü görünmeyen bir makine işte
    yüksek süratte titreşim deniyor, bu sürat hangi süratler arası? uzun yolda max kaç km gittiniz? rahat yolculuk yapılıyor mu? raptorcuların ardında kalma, yetişememe durumu hiç oldu mu?

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    uzun yolda denemedim ama otobandan işe gidip geliyorum. 90-110 km arasında bir titreşim mevcut, 5. vitese geçip daha stabil (atıyorum 100km) hızlara geçerseniz sorun olmuyor fazlaca. raptor'un arkasında kalmayı denemedim, karşılaşmadım boyle bir durumla. fakat 135 km gördüm motorumla, havaya ve zemine güvenmediğim için de daha ileri gitmedim. raptor kullanan ve "yokuş aşağı" ile başlayan hız tabirleri kullanan bir iki tanıdığım oldu. Grand Eagle ın sınırı max 120'dir, daha fazlası (şehiriçi otobanda) cok tehlikeli görünmüştür bana.

yolculuk rahat fakat ardçı için biraz titreşim yogunlugu varmış. bizim Bubu ya da diğer arkadaşlar daha iyi cevaplayacaklardır.

başlangıç için tavsiye ederim, yakışıklı ve güçlü bir motordur.

Motosikleti
    mr 250 destro
    polo34 bende sana sıddetle tavsıye ederım onedemekse sıddetle herneyse bızım motorlar duz yolda 135-140yapıyor yokus assagı 150-160km ben bızzat yaptım gıttıgım en uzak yol beylıkduzu bır sorun yasamadım suan motorum 3000km de sadece yaglarını degıstırıyorum resımdekı motor benımdır.tavsıye ederım yanı sısme yada arıza yasamadım

REKLAM ALANI
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler