altan motoru ben hıc begenmedım valla.adamlar denız motoru jenerator ve motorsıklet tamır edıyorlar hıc tarzım degıl bana guven vermedı bence usta bırdallda uzman olmalı
altan motoru ben hıc begenmedım valla.adamlar denız motoru jenerator ve motorsıklet tamır edıyorlar hıc tarzım degıl bana guven vermedı bence usta bırdallda uzman olmalı
altan motor hiç iyi değil bir kere goturdum bidaha götürmem adamlar bi vitesten anlamadı yapamadı bide yapmıs gıbı parasını aldı neyse
alla alla yaw. ben gayet severim kendilerini, bir 2 sorun yaşamıştık arada ama hiç sıkıntı olmamıştı.
iyi bir servisle karşılaşırsanız haber edin bir de oraları deneyelim o zaman arkadaşlar.
icerenkoy moto star ve hasanpsada emre abı var 2servıs
beyler motor fuarına gıdecek varmı beraber gıdelım hava guzel olursa ben bılet ayarlarım
fuara iş çıkışı motorsuz geçeceğim. ama plan değişirse telleşiriz maverick.
bu arada bugun servise goturdum motoru. yag değişti, subap ayarı yapıldı, on far ampulu değişti ve 85 ytl hesap çıktı, 90 ytl para verdim işçilik fln dahil. valla açıkçası bana biraz dokundu bu 90 ytl, kesinlikle daha ucuz yer bakacağım. ayna, direksiyon ve sisy bar gibi şeyler dusunuyordum. sirkeciden kendim alıp takacağım artık
ucuz servis biliyorsanız ses edin....
siz hangi servise gittiniz?
altan motor - kartal a goturdum; prdon yazmamışım...
ya gabe bırak su altan motoru artık.ıc erenkoyde motostar var yada hasanpasada emre abı var tel et gıdecegın zaman sana yol tarıf edeyım
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Bende kısmet olursa sizin motorlardan alıcam.
Ankaradayım, ankaralı arkadaşlara bi sorum olucak; burada 2 bayii var fakat ellerinde ürün yok, getittiririz diyorlar birde yeni liste falan gelcek dediler, şuanki fiyatını bilen arkadaş varsa yazabilirmi acaba.
Teşekkürler...
liste fiyatı www.motana.com.tr' de mevcut.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
memnunmusun, nasıl motor, tavsiye edermisin
herkeze selam anktotti arkadasım herkez memnun ben dahıl 2700km tık yok 2kere yagını degıstırdım okadar cınını saglam modelı dıyebılırız fakat yuksek suratta tek tıtresım var baska hıcbır eksı yanı yok. lastıkler ,bujı orjınal japon ngk, ampuller orjınal phılıps hepsı cınde orjınal takılmıs daha nedıyebılırımkı al bence bekleme gerekırse motanaya e -maıl cek ıstedıgın bayı ye yollasınlar
teşekkürler cevaplarınız için.
şunu söyleyim bende artık kararımı verdim bu motor için ama ankaradaki 2 bayiidede motorun olmayışı canımı sıktı.
,birde ben grisini düşünüyorum ama onuda ankara dışındaki birkaç yere sordum telden gri yok falan dediler, moralim bozuldu :(
www.motana.com a bak olmazsa maıl at anktotti
2.el bitane buldum sahibinden .com'da
yalnız ön çamurluk yok ve ön teker orjinal gibi gelmedi bana, sanki daha kalın; yani başına bişey gelmiş olabilirmi? Aşağıda linki incelerseniz uygunmu değilmi sizin de fikirlerinizi alayım.
Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3814202
Yok abi alma sen bu motoru, sahibini tanırım az üçkaatçı değildir Koptum ya akşam akşam
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)