Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mr 250 destro
    bence sen camurluk taktır.bu arada badabatla ben cok sık bulusup gezıyoruz bır gun sızde gelınde bulusalım hatta bız adapazarına gelırız ortak nokta olarak...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adapazarı olabilir maverick , güzel bir aktivite olur , yapılabilirliğine bir bakarız önümüzdeki günlerde

çamurluk ile ilgili aslında kafamda orjinal olanı değilde başka bir çamurluk takabilir miyim ya da kestirtebilirmiyim düşüncesi var

Motosikleti
    mr 250 destro
    valla camurluk konusunu sen bılırsın

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    heeeeeeeeeeey istanbul tayfası hiç ses seda cıkmıyo arkadaşlar bu cumartesı veya pazar hava guzel olur buyuk ıhtımalle bı buusalım masai buluşması yapalıım ne dersiniz. gelmek isteyenler buraya yazsın. walla ben ve maverick mutlaka oluruz gabe gecen hafta olur demişti hatta bir masaici daha getırırım demısıtı gelmek ısteyen olursa mesaj atsın ozele ok. bu arada R3N bence uzun bı camurluk taktır cok hos olur jınlununkı gıbı bısı olsun yanı uzun. bide bi ara ankaraya gelicem hatta bir ıkı motor gıdersek tam süper olucak

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    arkadaşlar geçen günlerde yazmıştım motorumdaki arızayı... bu gün parçalarım nihayet elime ulaştıı. debriyaj balatası vede marş motoruma kavuştum maliyet mi :D maliyet sadece ustaya vereceğim el emeği :D yarın bütün akşam gezeceğim derken fazla bir şey sanmayın işten 21:00 da çıkıyorum zaten geri kalan zamanı 3-4 saat..

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    doomsday, helal be.

bu arada badabat, ayarlayamadık bi türlü. bizim bu toplanıp gezme olayı baharı bulabilir soyleyeyim

Motosikleti
    bakalım ben bu hafta uzun yolumu yapıcam motorla. gercı ne kadar uzun yol sayılmasada istanbuldan adapazarına gıdecem. ki ben izmirden motorla trabzona gittim. hehehe

doomsday hadi bakalım hayırlı olsun,
    babadat bizim grandla mı gittin izmirden trabzona , helal olsun gercekten,
    ankaraya gelirseniz bekleriz gençler

Motosikleti
    yok kardesim 150 zat ile gittim 19 saatte istanbuldan trabzona gittim haziranın 20 falandı galiba sitede var gezi yazısı http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tarihinde.html
    buyrun bakım

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    arkadaşlar motorumu daha şimdi bırakıp eve yeni geldim çok özlemişim kratayı eskisinden güzel olmuş saat gibi çalışıyor ayrıca ustaya bıraktığımda sesi bu kadar gür çıkmıyordu asfaltı ağlattı aslan gibi kükredi ))) çok özlemişim sanırım bana öyle geliyor.... sabah olsun die hevesle bekliyorum işe giderken azda olsa bineceğim erken kalkmayı bile düşünmüyor değilim .....

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    hava buz gibi ama dayanamadım bu sabah bindim geldim. uyanamama sorunu yuzden gec kalip duruyordum işe, iyi oldu :D

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar yarın mt fuarına gıdıyoruz hep beraber gıdelım 12 de bostancı koprusaunu gecınce shellde bulusalım bız orda bulusucaz 3motor tabıı hava yagmazsa

Motosikleti
    arkadaşlar masai ile ilk uzun yolumu yaptım. 160 km. istanbul- sakarya arası düzeldi yolculuk. sizlere bizi sorcam benım motor 100 km uzerıne cıkmıyo yarım gazdayken 90 da duruyo gaz verıyorum gıtmıyo nedendır acaba . acaba motor sagır falanmı benden oncekı sahıbı acmadımı yoksa benım kadran nu bozuk? motoru motor suan 6000 km de. hızlanması cok ıyı ama bı turlu anlamadım. bide son hız kac yaptınız solersenız sevınırım

100 rahat görüyo benim motor , 110 da görüyo ama 110 üstü zar zor ,
    yokuş aşağı 130 u geçtim ama daha fazla basmadım , bişi mişi olur diye

Motosikleti
    ya servıs 130 rahat gorur dedı anlamadım. bıed sorun su. yarım gazda 80 le gıdıyo verıyorum fazla artmıyo ben en ıyısı motoru bı servıse goturıyım

Motosikleti
    mr 250 destro
    badabat karburatordekı mıkıncı bogazlar acılmıyordur yada tek karburator calısıyordur yada bujı bozuktur sen bır emreye yada mmototstara goster

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    bende maks 110 gordum duz yolda yokus asagi belki biraz daha gider.

Motosikleti
    arkadaşlar istanbuldaki en iyi servis hangisi. fiyatı şişirmicek ve iyi bi servis

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Genelde Altan Motora goturuyoruz motorlari, tavsiye ederiz, Kartal Oto Sanayide, İyi olduklarını soyleyebilirim. Başkasına hiç goturmedim o yuzden en iyisimidir bilemem ama yillardir bu isi yapiyorlar baya tecrubeliler.

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    suzukinin en iyi servisi yarış motorlarında batuhan motor k.çekmece. bizim tarz motorda maslaktaki yetkili servismiş. kaynak: motana
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler