Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    arkadslar sıs lambasına çözüm buldum.osilatör devresi ile lambanın dusuk akım cekmesını saglıyoruz asagıda devre seklı. bi elektronıkcıye gidip bu devreyı verırsenız 30 dk ıcınde yapar. R4 direncı yerıne pot takarsanız. ayarlı dırenc ıstedıgınız gıbı ayarlarsınız ısıgın şiddetini. nede olsa elektronık muh okuyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ben de az ugrasmadım lisede bu devrelerle. oturur kendım de toplarım guzelce; fakat çalışıyor mu test ettin mi sen bunu badabat? ona gore ugrasalım

Motosikleti
    ben ıstanbula gıdınce yapıcam o zaman haberdar ederım sızı

jeorcun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bizimde olur bitane be!..
    sevgili arkadaşlar regalmi masaimi diye uzun düşünüşlerden sonra masaide karar kıldım.başlangıç motoru olarak çokta para vermek istemedim açıkcası.
    ben ankarada yaşıyorum ve bilenlerden burdaki servisler konusunda bilgi rica ediyorum.yeterince servisi varmıdır,piyasada parça sıkıntısı varmıdır.
    bu bilgiler bu başlık altında vardır ama 40 küsür sayfalık bi topici baştan sona okuyamadım.şimdiden teşekkürler.

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    topicleriuzun uzun araştırırsan var aslında ama dediğin gibi 3-4 gün sürer. masaiye suzuki servislerinde baktırabiliyorsun ayrıca şimdiye kadar servis yönünden de parça yönünden de bi sıkıntım olmadı kütahya gibi küçük bi şehirde ben yaşamadıysam rahat ol derim ankarada çok var...

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jeorcun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar regalmi masaimi diye uzun düşünüşlerden sonra masaide karar kıldım.başlangıç motoru olarak çokta para vermek istemedim açıkcası.
    ben ankarada yaşıyorum ve bilenlerden burdaki servisler konusunda bilgi rica ediyorum.yeterince servisi varmıdır,piyasada parça sıkıntısı varmıdır.
    bu bilgiler bu başlık altında vardır ama 40 küsür sayfalık bi topici baştan sona okuyamadım.şimdiden teşekkürler.
    bende ankaradayım ulusan ve ankara motors var

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    [IMG][/IMG]

ya kusura bakmayın boyutunu ayarlayamadım

yok yaw baya ayarlamışım
    işte bu da benim düldül...
    yan ayaklarla ön cam kaldı ekleyeceğim bence başka bi eksiğide yok en azından şimdilik...
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

motorumu ben artık bi süre ön çamurluk olmadan kullanacağım, görüntüsü böyle daha çok hoşuma gidiyor, şimdi serviste, servisten çıkınca ilkkez fotolarını çekip koyayım bari , geçen ki gezide zorlanıp yenen baskı balata değişecek ve 4000 de yapılması gereken tüm bakımlar 3000 de yapılacak, belki bir iki ay içerisinde de satılması için ilan vermeyi düşünüyorum

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    R3N servisten sonra neye kaç para ödediğinide yazarsan çok sevinirim
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

normalde servise bırakmadan önce ne tutar diye konuşmak şart ama ben konuşmadım balatalar değişecek, yanda bi kapak var onun yenisinden takılacak, bir de 4000 deki bakımlar var (yağ,sübap,buji vs.) , hafta içi biter haftasonuda alırım heralde

Motosikleti
    arkadaşlar aranızda ekzostu deldiren varmı

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    var ben yaptırdım. biraz çekişten düşüyor ama sesi guzel oldu. yaptırmayı düşünüyorsan bi mesaj at bana.

Alıntı whiteeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R3N servisten sonra neye kaç para ödediğinide yazarsan çok sevinirim
    motorumu servisten bugün akşam az önce scorp arkadaşımız ile alarak yuvasına getirdik.

sevgili arkadaşlar yandaki kırdığım kapak, değişen baskı balatalar, repsol yağ değişimi, buji sübap zincir ayarı vs ve bakımı (4000 km bakım) toplam 170 ytl ye maloldu. sonucta evden gelip motoru da aldıkları için normal bir masraf,

aslına bakarsanız benim için önemli olan motorumun eskisi gibi çalışabiliyor olması (masrafta baya oldu ama napalım çaktırmayayım ;) )

servisten ilk çıktığında 1 den 2 ye zor geçiyordu ama eve yaklaşırken rahatladı. tamir eden ustada kullandıkça oturacağını söyledi, zaten pazar günü bende tekrardan bir vida sıkma, temizleme,yağlama operasyonu yapacağım . yolda bir iki sefer kendimi tutamayarak havada yağışlı olmasına rağmen gaz verdim sağdan kaçtım , maşallahı vardı keratanın

tek bi kötü yanı vites kolu çok aşağıda ayarlanmış servisten çıkarken farketmedim ayakkabım sığmadığı için vites yükseltmek zor oldu biraz pazar günü onu da düzelteceğim..

mektup gibi oldu hepinizin gözlerinden öper ..

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500

arkadaşlar buda benim gözümün nuru çok seviyorum onu :D haftaya 1000km bakımını yaptıracağım.

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Eywallah R3n. GÜle GÜle Kullan... Doomsday Dİzlİk GÖremedİm Ben Fotoda ;)

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    masallah diyorum baskada bişey demiyorum, korkuyorum valla nazar degecek diye , 14 subatta izin aldim bizim ufakligi ananesine biraktik hanimada bir kask aldim, butun gun gezdik motorla saolsun benim cekik gozlu motorum harika eslik etti bize gun superdi yani, bittimi bitmedi aksamda hanimi birakip arkadasi aldim beraber maca. sonucta aksam biraz yorulmustum ama bu keyif baska biseyde yok yahu.

Motosikleti
    ne kadar şanslıyız diğer çin malları dökülürken bir tane bile şikayet eden yok süper yaw

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    EEE ÇAKMAKTA TOKAİ MOTORDA MASAİ NASSILIMMMMM???

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    korkunçsun ) cidden yalnız masaicilerin mizacından mı bilmiyorum biz epey seviyor ve saygı duyuyoruz motorlarımıza. ne aldıgını bilen ve en baba cinliye binen motorcular burada sanırım )

Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    korkunçsun ) cidden yalnız masaicilerin mizacından mı bilmiyorum biz epey seviyor ve saygı duyuyoruz motorlarımıza. ne aldıgını bilen ve en baba cinliye binen motorcular burada sanırım )

whiteeagle hem saol hemde hakkaten korkunç olmuş

---------------------------------------------------------------

ekleme : motorum bildiğiniz üzere çamura soktuk vs bakımdan sonra sesi falan da gürleşmiş elemanın özlediğim için bana da öyle gelmiş olabilir ama bugün beraber dolaştığımız scorp ta aynısını söyledi , herneyse bugün 3000 km yi geçtik, seviyorum seni masaim eagle ım , birde buyrunuz bir kaç fotoğraf gösterelim

http://www.motosiklet.net/forum/576767-post1.html

REKLAM ALANI
45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler