Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
44. sayfa BirinciBirinci ... 34424344454654 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    eyv gabe subatta gelicem istanbula. okul tatle giriyo bi gün buluşalım hep beraber

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mr 250 destro
    badabat resmını degıstır bence masaının resmını koy artık sende bır masaılısın

Motosikleti
    mr 250 destro
    yaw masaılıler nerdesınız nıye yazmıyorsunuz yaw

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    burdayız burda, iş güç gezmek tozmak ancak yazabiliorum

bugun ılk defa yıkattım masaimi kucukyalı da okuzun bı tanesi tamponuyla geçirip sol arka sinyalimi kırdı. cok bişey yoktu, ustelik okuzun sürü arkadaşları da peşindeydi (Düğün konvoyu!!!) o yuzden fazla ustunde durmadım devam ettim.

motoru yıkattıktan sonra gidip zincir yağı aldım korlas'tan. sonra da yağlayıp devam ettim yola. gezindik epey bir. insanın ayağını cidden kesiyor yerden. anadolu yakasını ve masaimi seviyorum. Tabii aksam vakti ipini koparmış bir trafik olduğundan hiç bahsetmeyeceğim..

budur.

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gabe geçmiş olsun yahu...
    zincir yağı kullanmadan önce zincirdeki tozu çamuru sökecek yağ da öneriyorlar kullananınız varmı

Motosikleti
    mr 250 destro
    valla bende zıncır yagı sıktırdım servıste.sıze tavsıyem soyle yapıs yapıs olanından sıkın cnk yuksek suratte zıncır yagınız arka jantı kırletmıyor

gabe gecmıs olsun buarada sehırde cok sehır mangadaları var aman dıkkat!!!!!!!!

Merhaba Arkadaslar

Bende Bursada yasayan bir motorsiklet sevdalısıyım,forumu tamamiyle okudum diyebilirim,anlasılan herkes bu motorsikletten memnun.Daha once kullanmadım. yeni baslamayı dusunuyorum.Bastan naked bir motor dusundum,baslangıc olarak 600cc nin fazla olabiliceğini soylediler,bende grand eagle gordum ilgimi cekti.Öncelikle sunu sormak istiyorum,baslangıc icin uygunluğu hakkında fikirleniriz nedir?
    Ayrıca fiyatını sordum 4100 ytl dediler,sizce uygunmu?

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    çok sağolun arkadaşlar.

valla bir tek sinyalim kırıldı, onun dışında herhangi bir şey yok. adam üzerimden geçmeden kaçtım hemen, hem deviremedi de ben boyle ustaca hamle edince ama ya işte bu tarz danalar olmasa güneşli bir pazar günü daha keyifli oluyor.

@ Blackbird16 >

dostum bence hiç düşünme al. bu motosiklet yapısı gorunumu gucu ve kilosuyla ilerde daha büyük bir şeye geçtiğinde seni sıkıntıya sokmadan Motosiklet olayına başlatacak türden.

hepimiz cok memnunuz gordugun gibi. hatta ilerde param olursa ve motorumu halen bu derece seviyor olursam bunu satmayıp oyle model yükselteceğim. keyfime göre binerim hem de şehir içinde cok rahat oluyor.

bir de o parayı verme 4100 ytl. az bir para değil. tavsiyem piyasada 2. el Grand eagle bakman. Zira bu motorlar 2006 mayıs nisan çıkışlı. kullananlar da genelde temiz kullandılar. km'si cok yuksek olmayacaktır. hem 1.5 -2bin ytl'n de cebinde kalır.

Motosikleti
    mr 250 destro
    blackbird16:bana 0 fıyatı bıraz fazla geldı.benım arkadaslarım var masaı satan eger ıstersen senın ıcın konusurum

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    internet sitesinden son fiyatlara baktim masai 250 icin kasim ayi fiyatlistesinde perakende 3350 gozukuyor 4100 buna gore baya bir artis demek bence fazla istersen baska yerlerede sor derim, ama 2. elde fena alternatif degil en fazla 1 yillik motor olacaktir 2.elide km side 5000 10000 arasi olacaktır en fazla, genede karar senin, hayirlisi neyse o olsun

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    ArkadaŞlar Hanİ Bana Kazik Atan( Sol Ön Sİnyal İÇİn 35 Ytl Alan) Servİs Vardi Ya ( Tekay Motor- Alİ Tekay -aksaray/İst) Onunla İlgİlİ BugÜn Motanayla GÖrÜŞtÜm. Bana Maslak Servİsİnİ Tavsİye Ettİler. Konuyla İlgİleneceklerİnİ SÖledİler. GerÇİ Fatura Almadim Kdv Ücretİ İstedİĞİ İÇİn Yanİ Yazili Bİ İspatim Yok. Ama En Azindan Yetkİlİlerİ Bİlgİlendİrdİm. Beklİyorum.. Sİzede SÖyleyeyİm Dedİm ...
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    arkadaşlar bence servislere gitmeyin adam gibi servis yok cunku.motordan anlayan birine gidin. bende motoru aldıgımda altan motora gittim guya vites boşa rahat geçmiyodu onu yapacaktı bi mil taktı. baktım olmamıs bıde bakım yaptılar. sonra maverick sağolsun bi yer soledı oraya gittim. adam jinlun cu ama cok ıyı anlıyo motordan. baktı bı debriaj ayrılmıyo dedı debriaj kolundan ayar yerınden ayarını yaptı gayet ıyı gecıyo artık servise sadece ımza attırmaya goturecem. tanıdık usta buldumu kapın

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    şu jınluncunun yerını bıze de soyleyin arkadaşlar ben haftasonu servise goturecegım servis kagıtlarını da doldurtayım arada.

Motosikleti
    natilus varya ordan fenerbahçe stadına gelirken yolun solunda gorursun. ışıklara gelmeden 100 m geride

K A D İ R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250 & asya 150t 1
    Evet Arkadaşlar Benimde Artik Motorumu Büyütme Zamanim Geldi.
    Masaimi Satiyorum.sonunsuz çinlim Benim!
    4000 Km De. Kazasiz.bütün Bakimlari Zamaninda Ve Altan Motorda Yapildi.
    üzerinde Motor Koruma Demiri Ve Geniş Tabanli Pedlerden Var.altan Motorda Taktirdim.vitesi De Topukluklu Olandandir. Rengi Siyah.
    Isteyen Kadiköyde Görebilir.para Peşindir.kredi Kartina Tek çekimde Yapabilirim Ozaman Fiyat 2350 Olur.bilginize.

PeŞİn Fİyati 2000 Lİra

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    kadir öldürmüşsün fiyatı be

Motosikleti
    kadir cok demişsin walla ben 1950 ye aldım 5000 km de

K A D İ R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250 & asya 150t 1
    Karar Verİn ArkadaŞlar ÖldÜrmÜŞmÜyÜm...
    Çok Mu DemİŞİm ?
    Çok DeĞİl Yahu İyİdİr.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    tabii ki çok değil, badabat cinedev uzun zamandır satışta tutuyordu motoru. o yuzden dusuk aldın

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    fiyat normal bencede. uzun araştırmalarım sonucu motoru büyülttüğümde yamaha fazer almaya karar verdim.
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

44. sayfa BirinciBirinci ... 34424344454654 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler