eyv gabe subatta gelicem istanbula. okul tatle giriyo bi gün buluşalım hep beraber
eyv gabe subatta gelicem istanbula. okul tatle giriyo bi gün buluşalım hep beraber
badabat resmını degıstır bence masaının resmını koy artık sende bır masaılısın
yaw masaılıler nerdesınız nıye yazmıyorsunuz yaw
burdayız burda, iş güç gezmek tozmak ancak yazabiliorum
bugun ılk defa yıkattım masaimi kucukyalı da okuzun bı tanesi tamponuyla geçirip sol arka sinyalimi kırdı. cok bişey yoktu, ustelik okuzun sürü arkadaşları da peşindeydi (Düğün konvoyu!!!) o yuzden fazla ustunde durmadım devam ettim.
motoru yıkattıktan sonra gidip zincir yağı aldım korlas'tan. sonra da yağlayıp devam ettim yola. gezindik epey bir. insanın ayağını cidden kesiyor yerden. anadolu yakasını ve masaimi seviyorum. Tabii aksam vakti ipini koparmış bir trafik olduğundan hiç bahsetmeyeceğim..
budur.
gabe geçmiş olsun yahu...
zincir yağı kullanmadan önce zincirdeki tozu çamuru sökecek yağ da öneriyorlar kullananınız varmı
valla bende zıncır yagı sıktırdım servıste.sıze tavsıyem soyle yapıs yapıs olanından sıkın cnk yuksek suratte zıncır yagınız arka jantı kırletmıyor
gabe gecmıs olsun buarada sehırde cok sehır mangadaları var aman dıkkat!!!!!!!!
Bende Bursada yasayan bir motorsiklet sevdalısıyım,forumu tamamiyle okudum diyebilirim,anlasılan herkes bu motorsikletten memnun.Daha once kullanmadım. yeni baslamayı dusunuyorum.Bastan naked bir motor dusundum,baslangıc olarak 600cc nin fazla olabiliceğini soylediler,bende grand eagle gordum ilgimi cekti.Öncelikle sunu sormak istiyorum,baslangıc icin uygunluğu hakkında fikirleniriz nedir?
Ayrıca fiyatını sordum 4100 ytl dediler,sizce uygunmu?
çok sağolun arkadaşlar.
valla bir tek sinyalim kırıldı, onun dışında herhangi bir şey yok. adam üzerimden geçmeden kaçtım hemen, hem deviremedi de ben boyle ustaca hamle edince ama ya işte bu tarz danalar olmasa güneşli bir pazar günü daha keyifli oluyor.
@ Blackbird16 >
dostum bence hiç düşünme al. bu motosiklet yapısı gorunumu gucu ve kilosuyla ilerde daha büyük bir şeye geçtiğinde seni sıkıntıya sokmadan Motosiklet olayına başlatacak türden.
hepimiz cok memnunuz gordugun gibi. hatta ilerde param olursa ve motorumu halen bu derece seviyor olursam bunu satmayıp oyle model yükselteceğim. keyfime göre binerim hem de şehir içinde cok rahat oluyor.
bir de o parayı verme 4100 ytl. az bir para değil. tavsiyem piyasada 2. el Grand eagle bakman. Zira bu motorlar 2006 mayıs nisan çıkışlı. kullananlar da genelde temiz kullandılar. km'si cok yuksek olmayacaktır. hem 1.5 -2bin ytl'n de cebinde kalır.
blackbird16:bana 0 fıyatı bıraz fazla geldı.benım arkadaslarım var masaı satan eger ıstersen senın ıcın konusurum
internet sitesinden son fiyatlara baktim masai 250 icin kasim ayi fiyatlistesinde perakende 3350 gozukuyor 4100 buna gore baya bir artis demek bence fazla istersen baska yerlerede sor derim, ama 2. elde fena alternatif degil en fazla 1 yillik motor olacaktir 2.elide km side 5000 10000 arasi olacaktır en fazla, genede karar senin, hayirlisi neyse o olsun
ArkadaŞlar Hanİ Bana Kazik Atan( Sol Ön Sİnyal İÇİn 35 Ytl Alan) Servİs Vardi Ya ( Tekay Motor- Alİ Tekay -aksaray/İst) Onunla İlgİlİ BugÜn Motanayla GÖrÜŞtÜm. Bana Maslak Servİsİnİ Tavsİye Ettİler. Konuyla İlgİleneceklerİnİ SÖledİler. GerÇİ Fatura Almadim Kdv Ücretİ İstedİĞİ İÇİn Yanİ Yazili Bİ İspatim Yok. Ama En Azindan Yetkİlİlerİ Bİlgİlendİrdİm. Beklİyorum.. Sİzede SÖyleyeyİm Dedİm ...
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşlar bence servislere gitmeyin adam gibi servis yok cunku.motordan anlayan birine gidin. bende motoru aldıgımda altan motora gittim guya vites boşa rahat geçmiyodu onu yapacaktı bi mil taktı. baktım olmamıs bıde bakım yaptılar. sonra maverick sağolsun bi yer soledı oraya gittim. adam jinlun cu ama cok ıyı anlıyo motordan. baktı bı debriaj ayrılmıyo dedı debriaj kolundan ayar yerınden ayarını yaptı gayet ıyı gecıyo artık servise sadece ımza attırmaya goturecem. tanıdık usta buldumu kapın
şu jınluncunun yerını bıze de soyleyin arkadaşlar ben haftasonu servise goturecegım servis kagıtlarını da doldurtayım arada.
natilus varya ordan fenerbahçe stadına gelirken yolun solunda gorursun. ışıklara gelmeden 100 m geride
Evet Arkadaşlar Benimde Artik Motorumu Büyütme Zamanim Geldi.
Masaimi Satiyorum.sonunsuz çinlim Benim!
4000 Km De. Kazasiz.bütün Bakimlari Zamaninda Ve Altan Motorda Yapildi.
üzerinde Motor Koruma Demiri Ve Geniş Tabanli Pedlerden Var.altan Motorda Taktirdim.vitesi De Topukluklu Olandandir. Rengi Siyah.
Isteyen Kadiköyde Görebilir.para Peşindir.kredi Kartina Tek çekimde Yapabilirim Ozaman Fiyat 2350 Olur.bilginize.
PeŞİn Fİyati 2000 Lİra
kadir cok demişsin walla ben 1950 ye aldım 5000 km de
Karar Verİn ArkadaŞlar ÖldÜrmÜŞmÜyÜm...
Çok Mu DemİŞİm ?
Çok DeĞİl Yahu İyİdİr.
tabii ki çok değil, badabat cinedev uzun zamandır satışta tutuyordu motoru. o yuzden dusuk aldın
fiyat normal bencede. uzun araştırmalarım sonucu motoru büyülttüğümde yamaha fazer almaya karar verdim.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)