Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xeros adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R3N gecmis olsun hocam cinliler kotu yapmış bu motorların eksozlarini napalim idare etcez, yoksa posetleridemi bunlar yapıyor
    başka sorunumuz olmasında kötü egsozlarla idare ederiz n'apalım
    Haftasonu motoru güzelce sildim ( temizlenince gözüme güzel gözüktü kerata )
    Vidaları da sıkıladım ama pek gevşeyen bi vidası yoktu .

Yanık konusunda motoru çalıştırıp egsozu ısıttım, kimyasalı döktüm, hertürlü yağı,kanı anında söküyor ama yanık naylonda biraz zorlandı Hazır egsozlar sıcakken elimide hafiften yakiym demiştim onu da yaptım . Yarısından çoğu çıktı haftaya bi seansla tamamen çıkar sanırım. Çıkan yerlerde iz kalmaması sevindirici.
    Denemedim ama bu tür durumlar için ısıtılan egsoz üzerinde cam zımparası denen nesne ile hafif kazımalar yapılması da öneriliyor imiş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mr 250 destro
    bırhaftadan berı masaımı calıstırmadım bugun calıstırdım tak dıye calıstı haftadabır calıstırmak lazım aku bakımından aklınızda olsun arkadaslar havalar soguk malum

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    ben hala devam arkadaslar işe gidiş donus motorla, sabah kalktım dunden niyetim otobusle falan gelmekti ama 9 da toplantı vardı yetisemezdim, motorun bide boyle dezavantaji var alisinca erken kalkmak zor oluyo, neyse baktım biraz kar yagiyor ama yollar tutmamıs, atladim motora geldim, yolda gelirken duraklara falanda baktım tum duraklar full cekmis. isallah aksam donusude motorla yaparız. bu arada tek rakibim soguklardı onuda kaskol ve bereyle gecici olarak cozmus bulunuyorum

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    delisin xeros sen, asfalt cam gibiydi bugun. yine de sakin sakin yol alıp gidip gelmişsindir.

aksam gelirken otobanı kullanmamışsındır insallah neyse ayrıntıları yarın ogrenırız

K A D İ R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250 & asya 150t 1
    HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR.BEEN GELDİM..
    benim motorda sorunsuz gidiyor,3100 km yi geçmiş bulunmaktayım ve hala servise gidemedim.kartala gitmeye üseniyorum valla..aslında bi an önce gitsem cok iyi olacak yagı zift gibi olmuştur herhalde.bende kar felan biniyorum ama çok soğuk bu soğuk olayını profosyonel kıyafetlerle aşmam lasım buna kesin karar verdim.bu yuzden masaici kardeşlerimden yardım istiyorum.bu kıyafetler soğuk geçirmiyor dimi kesinlikle!!! rüzgar felan almıyo yane?
    ben motorun eksozlarını söktüm demirciye götürdüm ve arkalarında 15 cm civarında kestirdim.sesi artık daha güzel..yakıtıda çok farketmedi.bu arada bu motorlar çok felan yakmıyo full depoyla 350 km cok rahat yapıyorum..kim ne derse desin ben gittiğim yola bakarım.
    ayrıca sis farı da taktırmayı düşünüyorum ama bi türlü bulamadım aküyü bitirir felan diyolar..bi bilgi verirseniz sevinirim.
    birde bu mototal anadolu yakasında nerede var?
    kendinize iyi bakın keyifli sürüşler!!!

Motosikleti
    Yamaha MT07
    K A D İ R hos geldin yoktun uzun zamandir, soğuk icin cok tavsiye veremem ama kendi yaptıklarımı soyliyeyim ben cizme,mont,eldiven,bellik,ve dizlik kullanıyorum mont ruzgar gecirmiyor ama montla kask arasından giren ruzgar fena carpıyor bunun icin balaklava kullanmak gerek ama ben almadım onun yerine kaskol kullanıyorum cok soguksa kask ici berede takıyorum. yolumda cok uzun olmadıgından fazla sorun yasamiyorum. tabi yağmurda varsa mutlaka alt ve ust yağmurluk giyiyorum.

sis farı icin aydınevlerde Gabe in evine yakın bir yer regallere uygun bir sey takmıslar guzel gozukuyordu hobi motormu neydi ugrarsan cam ve sisi halledebilirsin bi RR sayfalarına bak diyecem ama onlarında cok sayfası var masallah.

mototal kızıltoprakta var bagdat cad. kadikoye giderken stadyumu gecince cevre yoluna sapak oldugu yerde hemen sagdaki binalarda baska magazalarda var oralarda onlarada bakabilirsin.

Gabe dun aksam motorla donmedim arkadasla dondum sabahta onunla geldim kar fazla yapmadı ama genede riske girmim dedim bugunde oyle idare edecem yarin gene baslarım

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    merhaba arkada_lar ve sonunda masai mi aldim. cinedev arkadasimizdan. sizlere bi kac sorum olacakti. ben ayak tabanligi almak istiyorum. sirkeciye gittim. bulamadim. kanuni seyhanin ki olur dedim ayni kasa adam buna olmaz dedi. nerden bulabilirim arkadaslar. bide vites bosa almiyo bazen aliyo bu herkesteki bi sorunmu yoksa benim motordami bi sorun var

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Hayirli olsun istanbula gelme imkanin varsa Tekay Motor istanbul sahil yolu kennedy caddesi üzerinde ''YENİKAPİ'' ve Bakirköyde var

Motosikleti
    saolasin. bugun sirkecideydim motorla . bidaha karsiya gecmem mi lazim. anadolu yakasinda yokmu ayaklik?

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Kartal Otosanayi'deki servise götür motoru, Suzuki Servisi - Altan Motor'a, daha önce benim motoruma genis tabanlık montaj yaptılar. yardımcı olacaklardır.

hayırlı olsun ayrıca ;)

Motosikleti
    mr 250 destro
    badabat bende ayaklıkları kadıkoy acıbadem ısıklarda jınluncu var orda taktırdım ve ayaklıkların etrafına nıkelaj serıt yapıstırdım guzel gozukuyor

Motosikleti
    yarın sabah kartala gidecem. tam bi bakım yaptıracam. bugun ilk defa vitesli motor surdum. bikac defa stop ettirdim ama alıstım sonradan. bide vites değiştirme yerini hem onden hem arkadan yaptıran varmı. bıraz değişik bi cumle oldu şölemacıklıyım. asagı bastınızda vıtesı dusuren bıde topuk tarafına dogruda bı yer olacak oda vıtesı yukseltecek. anlatabilmişimdir umarım umarım

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    benım taktırdıgım tabanlıklta var topuktan vites olayı. müthiş bir şey kartal a bir ugra

Motosikleti
    bu arada motor idealtepede kalıcak eski kücükyalılıyız yanı. gabe sen küçükyalıdaydın galıba bi ara görüşürüz umarım. bide dizlık alacam onereceginiz dizlik vaemı. sogukta size ruzgar vurunca kotu oluyo

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    halen kucukyalılı, hem de eski idealtepeliyim ben badabat gorusruuz insallah, dizlik için kucukyalı'da Yapar Otomotiv var. xeros, ben ve bubu motorları oradan aldık. ona gidip selamımı söyler ve ARMODE marka pantolon altı dizlik al. defalarca kurtardı beni. cok da ucuzdur. ruzgar vurunca dizleri tutması olayı da bir numaradır. hem ınce oldugundan pantolon altına giyip kafana gore goruntunu de bozmamış olursun.

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    valla arkadaşlar ne zamandır bir şey yazmıyorum ama ben hala binmeye devam ediyorum arada sırada ufak kaymalar oluyor ama dikkatli olduğunuz müddetce bir sorun yok daha yarım saat önce gezintiden geldim çok mutluyum profesyonel kıyafetim yok ama dizlik kask maske ve çizmeler ayrıca ürzgar geçirmeyen bir mont işimi hayli hayli görüyor motoru kaldırmayı düşünmüyorum kış geç geldi erken gidecek gibi (bence) sonuna kadar bineceğim.. yaza kadar kendimi geliştirmem lazım...

Motosikleti
    Yamaha MT07
    badabat sende katildin Kucukyali masai severler dernegi kuracaz galiba bu gidisle dizlikleri yapar otomativden al Nuri amcayada selam sole ufak bi indirimde yapacaktir yeri tam minibus caddesinde Saral patanesinin karsisinda kolay bulursun armode olanlardan al kullanışlı ve fiyatı uygun.

Tatil basliyor yaklasık 1 hafta netten uzagım demektir (isallah),
    hepinizin Mubarek Kurban Bayramını Kutlar Yeni yilda mutlu, kazasız keyifli surusler dilerim

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    iyi bayramlar arkadaşlar, xeros ben bayram da çalışmak durumundayım. benim yerime de dinlen, uzak dur şu akıllı geçinen kutudan kardeşim

Motosikleti
    mr 250 destro
    sevgılı kucukyalı fan clup uyelerı bırgun bulusalım yaw herkez gelsın yaw.bayramda belkı yıne beylık duzune gıdıcem hava guzel olursa tabıı.cok zevklı oluyor

Motosikleti
    kücükyalı tayfası msn e_bagbanci@hotmail.com ekleyin listeye

REKLAM ALANI
41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler