Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940414250 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    R3N, bu demir epey guzeldi aslında bakayım benzer birşey bulup halledeceğim bu hafta içi.

vida sıkmak başka bir şey de ben yolda giderken hissediyorum hangi vidanın oynadığını o derece bağlanmışız motorla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Alıntı maverıck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın ılk defa uzun yola cıkıcam mevkıı beylıkduzu ordan buyukcekmece cmt donus umarım bır problem yasamam
    meverick beylikdüzündemi yaşiyorsun bizim akraba var orada büyükçekmecede göle balik tutmaya gidiyorum yazin

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    merhaba arkadaslar ben 1 yıldır scooter kullanıyodum. dedım artık chooper a geçmem lazım. bir tane masai grand eagle buldum 2000 ytl ye 5000 km de nasıl iyim sizce fiyatı

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    fena değil. başka bir arızası yoksa hiç düşünme al bence. arızası olacağını da pek sanmıyorum açıkçası. başlangıç motoru olarak alındı bu motorlar zira. kişi 5000km yapıp motosikletini büyütmek istemiştir herhalde.

sen yine de bir Suzuki servisine götür, baktır iyice.

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kazası falan var mı? gabe in dediği gibi servisinde iyice bi baktır tabi

gabe , iyi bütünleşmişsin motorla ben çok bağlanmayayım diyorum ayrılması ilerde zor olmasın

Motosikleti
    mr 250 destro
    r3n hayır orda yasamıyorum akrabam var tıpkı senın gıbı yanı arasıra gıdıyorum umarım bır gun bulusuruz

badabat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650-Yamaha MT09
    arkadaşlar istanbulda alacağım motoru götürebileceğim iyi servis nerede var. hem avrupa yakasında hemde anadolu yakasında. bide alırken nelere dikkat etmem gerekiyo yardımcı olursanız sevınırım
    birde ayak tabanını koyma yerıni değiştirebiliyormuyuz. geniş tabanlıdan takabılıyoruyuz eger takılıyosa fiyatı ne kadar

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Avrupa yakasında Maslak otosanayide iyi bir Suzuki servisi var diye duymuştum. Anadolu yakasında ise Kızıltoprak ve Kartal Otosanayi'de 2 tane güzel suzuki servisi var. Altan motor (kartaldaki) işinin ehlidir.

motoru alırken kazası var mı yok mu ona bakacaksın. Egzozun alt kısımlarına kesınlıkle bak. çizik mizik var mı kontrol et. yatırılmamış motor yoktur benim gözümde ama büyük bir kaza atlatması daha kötü bir şey. bir de motorun şasisini iyice kontrol et bi yamukluk bi kırık fln olmasın.

o fiyata gayet iyi bir motor alıyorsun, karşılaşacağın ufak tefek şeyleri gozardı edebilirsin tabi..

tabanlık olayına gelince, taktırabiliyorsun. onceki sayfalara bakarsan değişik fiyatlar var. Sirkeci'de Aydın motordan sorabilirsin bu tarz parçaların fiyatlarını. ya da servisine getirtebilirsin.

cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba Arkadaslar,
    Dun arkadasin almayi dusundugunu soyledigi motor benim motorum.
    Artik Masaiye daha dogrusu 250cc ye son vermenin zamani geldi benim icin. Bir aksilik cikmazsa arkadas araniza katilacak benim eski onun yeni motoruyla. Ben de iki ay icerisinde ya 650lik bir Dragstar ya da 800 luk bir Intruder bakiyorum bu arada. Umarim herkes icin hayirlisi olur. Bir bulusamadan ben satmis oluyorum motoru galiba. Neyse baska ortak gezilerde bulusuruz umarim.

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    kasımda motor aldığımda havalardan dolayı binebileceğimi hiç sanmıyordum ama sadece pazar günleri binebilmeme rağmen bu zamana kadar 400 km.yi devirdim; bu arada motoruda bir kere devirdim ve büyük ihtimal artık sezonu kapattım. motoru bir güzel sarıp sarmaladım ve otoparka bıraktım. artçıyla kullanmama ve motorumun rodajda olmasına rağmen km.de 150ykr yaktım. inanılmaz güven veriyor bu motor insana. çok rahat ve yağ gibi akıyor hatta çinli olduğunu bile unutturuyor. diğer çinlilerin kıskandığı tek motor budur eminim. umarım havalar beni gene yanıltırda otoparktan çıkartırım motorumu...
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    cinedev ve badabat hayirlisi olsun ikinizede, badabat motorda tum istedigin degisiklikleri yapabilirsin guzel motor aliyorsun haberin olsun.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cinedev' gayet iyi baktı motoruna bildiğim kadarıyla. badabat, şanslısın diyeyim ;)

Motosikleti
    mr 250 destro
    herkeze motoru hayırlı olsun motorlar

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar bırseyler yazın yaw.formumuz cok durgun gecıyor.deneyımızlerden faydanalalım

Motosikleti
    Yamaha MT07
    forum cok hareketli değil gibi ama napalim masailer masallah cok sorunsuz tas gibiler, e yazacak bişey cıkmıyo bu durumda. Tabi sezonuda kapatmis degilim, full giyinip hala ise motorla gidip geliyorum, yagmurda kullanmak ayrı bir zevk, yalnız biseyini cok kotu yapmıslar motorun yagmurlu havalarda cabuk kirleniyor

madem forum canlansın diyosunuz benim egsoza ( eksoz mu nasıl yazılıyor acaba ) naylon poset yapışmıştı, farketmemişim iyiye yanmış, şimdi kapkara artık ısıtıp zımpara falan ile çıkarıcaz, bi de arka camurluk üzerinde böyle parmak kadar bir yerin boyası cıktı zinciri cıkartırken demiri taktım yanlışlıkla , başka bi sorunumuz yok şükür

Motosikleti
    mr 250 destro
    r3n zaten baska sorun kalmadısaka saka egzosun ustundekı o poset yanıgını cıla yada bulasık sungerınının yumusak yerıne bıraz cıf surerek cıkartabılırsın

mav öneri için sağol , bakalım annemin mutfak kimyasalları var benzin yanığını döküp atmıştı kolayca onu denicem ilk olarak, hava güzel olursa motorumu da biraz sileyim vidaları sıkılayayım, ilgisiz kalmasın

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    bi de crom cilaları var, onları da deneyebilirsin Ren

Motosikleti
    Yamaha MT07
    R3N gecmis olsun hocam cinliler kotu yapmış bu motorların eksozlarini napalim idare etcez, yoksa posetleridemi bunlar yapıyor

40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940414250 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler