Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    epeydir yazmamıstım ,

motorunu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız sürüşler diliyorum.

ttopchu senin motor resimlerine tekrar baktımda (nazar değmesin ) şu kabloların cok olduğu benzin deposunun altındaki kısmı bi parça ile kapatmışsın, kendin mi yaptırdın yoksa satınmı aldın (daha önce de yazılmış ise özür) bende o kısmı kapatmak istiyorum kablo fışkırıyor adeta

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mr 250 destro
    r3n merhaba celık motorunun chopper tarzında yan grenajda karburatoru kapattan sık bır nıkelajlı parca var ben onu taktım klıpsle tutturdum cok saglam ve guzel oldu tavsıye ederım

maverick önerin için teşekkür ederim. yalnız bugün "motorcu bir abimiz kapak takılmadan soğuması daha rahat olur, hiç ugraşma" gibi bir tavsiye verdi kararsız kaldım, bi düşüneyim

sis farı taktırmayı da düşünüyorum.aydınlatmadan memnun değilim. yetersiz kalıyor. sis farı içinde kanuni servisleri seyhan 250 c nin sis farından getirtebiliyolar ama bildiğim kadarı ile o sis farının üzerinde şapka var grandıma yakışmaz

motorumla bugünkü tur sonucu 1800 km yi gectik, motorumla yaşadığım şuana kadar ki tek sıkıntı bi ara az bişey benzin kaçırıyodu deponun altından vida sıkılınca geçti bi de arka stop 75 kuruşluk ampülü değişti

onun dışında vites geçişleri artık daha rahat. titreşim 90 civarı deli gibi , 100 - 110 arası daha rahat sanki onun üzeride motoru zorlar zaten gerekte yok.

hepinize saygılar sevgiler

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    arkadaşlar bende yeni aldığım motorumla gerçek sürüşümü tabi ne kadar gerçek sayılır bilmiyorum bu gün yaptım birazdanda devam edeceğim yalnız sadece bulunduğum yer şehir dışında etrafta gezebiliyorum 2 saatlik bi heves turu attım şu an itibarı ile iyi yalnız viteslerde sorun yaşıyorum zor geçiyor sanki bilgim yok yeni olduğundan mıdır anlamadım...ayrıca acemilik işte iki egsozun arasındaki vida gevşekmiş onu sıkayımd erken elimi yaktım :((( çok sızlıyor krem falan sürmem gerek sanırım ....

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    sıcak egzozu niye sıktın dostum ya? geçmiş olsun

ben de gecen dun kısa bir gezi yaptım. her şey gayet güzeldi.

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    arkadaşlar bu motor hakkında polonya sitesinden bir kaynak
    http://www.fym.scooter.com.pl/dane.html

AKSESUAR

doomsday gecmiş olsun, acı bi tecrübe olmuş
    enis89 saol bilgilendirdiğin için, ne güzel çıkmış bizim grand fotolarda di mi

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cantalar haric benim yaptığım değişiklikler var tabanlık vites pedalı tekli koymuşlar ama olsun.

aferin polonyalılara, ne guzel şekil yapmışlar motor resimlerinde, bizimkilerin kafası basmıyor abi. şöyle 2 tane fotograf koyup milletin gozune hitap etseler 5-10 motor fazla satarlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ttopchu senin motor resimlerine tekrar baktımda (nazar değmesin ) şu kabloların cok olduğu benzin deposunun altındaki kısmı bi parça ile kapatmışsın, kendin mi yaptırdın yoksa satınmı aldın (daha önce de yazılmış ise özür) bende o kısmı kapatmak istiyorum kablo fışkırıyor adeta
    teşekkürler kendim yaptırdım polyesterden kalıp mişi üzeri siyah boya pırıltılı mavi cila

Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aferin polonyalılara, ne guzel şekil yapmışlar motor resimlerinde, bizimkilerin kafası basmıyor abi. şöyle 2 tane fotograf koyup milletin gozune hitap etseler 5-10 motor fazla satarlar.
    pdf formatında da reklam hazırlamışlar , bizde daha motorun markası tam belli değil, fym mi grand mı masai mi , bana sordukları zaman üçünü de söylüyorum, böyle ama böyle de geçiyo diye

şöyle afilli bi broşür bastırmak çok da zor olmasa gerek ama ugraşıcağımıza, çin falan filan ucuz yollu hesaplı suzukili deyip satmak daha kolay tabi

bu arada ttopchu rica ederim

ben taktırmıcam sanırım o parçadan , seneye egsoz ile ilgili bitakım proje fikirleri üzerinde çalışıyorum , bide yine seneye sis farı, motorumda çok bi değişiklik yapmıcam yani, neyse seneye Allah kerim

DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    r3n saol dostum en azından ufakta olsa bi ders oldu bu gün baya çok gezdim ) hevesimi alamadan kaldıracağım motoru die ödüm kopuyoru.... iyi geldi....

resimler çok güzel arkadaşlar ii bi paylaşım olmuş paylaşanlara teşekkürler....

Motosikleti
    mr 250 destro
    selam arkadaslar resımler cok guzel olmus ellerınıze saglık.su ayak koyma yerı genıs olanından nerden bulabılırım hangı motorunkı uyuyor bılıyormusunuz?

Motosikleti
    .................
    arkadaşlar hiç test ettiniz mi? motorun km saati dogrumu?

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    dün yan yatırdım motoru sol ayna ve sol sinyal geçmiş oldu nazar boncuğu olsun ne diim....
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar su ayak koyma yerı genıs olanlar nasıl bulabılırım yardımlarınızı beklıyorum.whıteeagle gecmıs olsun buarada

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    whiteeagle gecmis olsun dedigin gibi nazarlik olur, maverick gabe ayaklık yaptirdi motora sanirim sirkeciden aldi ama detaylar onda.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    yok Kartal Otosanayi'deki Suzuki servisi Altan Motor'dan almıştım ben geniş ayaklık. ama cok para verdim ben, sirkeci'den daha ucuza bulabilirsin.

Whiteeagle, geçmiş olsun dostum. sende bişey yoksa uzulme bile oluyor oyle şeyler.

Motosikleti
    mr 250 destro
    gabe kaca aldın ayaklıkları?

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    2 X 35 ytl verdim ben ama 40 YTL verip çiftini alabiliyorsun Sirkeci'den.

onceki sayfalara bakarsan ayaklıkların resmini görebilirsin benim motordaki. fazla verdim diye uzulmememin tek sebebi Topuk Vites Pedalı da olması üstünde

Motosikleti
    .................
    arkadaşlar full depo ile kaç km yapıyorsunuz? herhalde 200km yi rahat aşıyorsunuz çünkü keeway supershadow da 9litre depo var 200km+30km yedek gidiyor grand 14 litre eger fazla yakmıyorda 350km üstü gitmesi gerekmezmi?

REKLAM ALANI
36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler