Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mr 250 destro
    beyler bu tıtresıme bır cozumde zıncırın baglı oldugu on dıslıyı bır dıs arttırarakta azalta bılırız bende yıllar once bu motoru bılenler vardır daelım vs125 vardı on dıslı13dıstı honda tıtanın 14dıs dıslısını taktım hem motor devrı500devır dustu hem son vıtes suratı arttı hemde tıtresım azaldı.

doomsday havalar b u hafta ısınıyor cuma gunu ızınlıyım yakınlardaysan cuma gunu bır beykoz anadolukavagı poyrazkoy yapıocam ıstıyorsan vede ısteyen arkadaslar hepberaber gıderız hava sıcaklıgı 18 derece olacakmıs ben erenkoyde oturuyorum haberınızı beklerım!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DooMsDaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki en500
    valla dostum ii dedin de ben kütahyadayım :((( ama yaza doğru hafta sonları gelmeyi düşünüyorum o zaman büyük ihtimalle forum yoluyla haberleşir buluşuruz.... havalar ısınsada binemiyorum motora daha ehliyetim yok )) aslında ben bir sürücü kursunda usta direksiyon öğreticisiyim ama motor ehliyeti almak nasip olmamıştı 1 aya kalmaz alırım ;) kursa kaydım yapıldı bile ama kışı atlatalım geleceğim.. ayrıca ben yeni bir motorcu olarak arkadaşlar Allah hiç birimize kaza bela vermesin ne kadar otomobil usta öğreticisi olsamda iki tekerde dört tekerde farkermez... dikkat dikkat dikkat altınızdaki makinaya vede kendinize hiç bir zaman fazla güvenmeyin...

Motosikleti
    kawasaki en500
    valla dostum ii dedin de ben kütahyadayım :((( ama yaza doğru hafta sonları gelmeyi düşünüyorum o zaman büyük ihtimalle forum yoluyla haberleşir buluşuruz.... havalar ısınsada binemiyorum motora daha ehliyetim yok )) aslında ben bir sürücü kursunda usta direksiyon öğreticisiyim ama motor ehliyeti almak nasip olmamıştı 1 aya kalmaz alırım ;) kursa kaydım yapıldı bile ama kışı atlatalım geleceğim.. ayrıca ben yeni bir motorcu olarak arkadaşlar Allah hiç birimize kaza bela vermesin ne kadar otomobil usta öğreticisi olsamda iki tekerde dört tekerde farkermez... dikkat dikkat dikkat altınızdaki makinaya vede kendinize hiç bir zaman fazla güvenmeyin...

Motosikleti
    kawasaki en500

Motosikleti
    mr 250 destro
    sagol umarım ıstanbulda gorusuruz doomsday her zaman beklerım

oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    DooMsDay öncelikle hayırlı olsun motorun ben grand eagle kullanmıyorum ama uzun süredir formu takip ediyorum ilerde almayı düşünüyorum grand eagle şu anda keeway sl kullanıyorum kütahya falan okuyunca zıpladım motoru senin sayende yakından görme fırsatı bulurum belki bu arada mt il gruplarında kütahya mt topiğinde bize ulaşabilirsin ufak bir grubumuz var kütahyada geziler falan organizasyonlar yapıyoruz senide aramızda görmek isteriz herkese saygılar
    .................::hakem1::.....

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    öncelikle yeni motor alanlara(doomsday) hayırlı olsun
    arkadaşlar bu motorun fiyatı neden diger markalara göre düşük örnegin keeway supershadow bile 3.990ytl superlight 4.099ytl masai 3.300ytl sizce kaliteden mi yoksa rekabet mi?
    masai de parça sıkıntısı çekiliyor mu? servis kalitesi iyi diye biliyorum ama...
    yedek parça nasıldır bilmem.

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    DooMsDaY hayirli olsun isallah kazasiz keyifle surersin motorunu,
    enis89 masai daha ucuz bence nedeni extra malzemeleri olmaması koruma demiri yok, canta ve tasiyicilari yok, ayak pedleri yok. bunun haricinde malzeme kalitesi olarak birbirlerinden farkli değiller. masai gorunus olarak supershadowdan daha kaslı gozukuyor superlight ise zaten 150 cc, fiyatida avantajli aradaki farkla tum extralari istedigin gibi yaptirabilirsin.

Motosikleti
    .................
    xeros cevap için sagol ben bu motoru ve regal raptor dde250 dadyw 250 su sogutmali ve masai grand eagle son olarak keeway landcruiser aktarma sistemi
    kayıs ile daha titresimsiz diye biliyorum 3 motor arasında kararsızım örnegin grand eagle ın benzeri seyhanla bulgaristan turu atıp gelen var nerden baksan 700-800km sorun çıkartmamıs.. regal ise su sogutmalı.. landcruiser kayıslı daha sessiz daha titresimsiz...

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    doomsday hayırlı olsun dostum.

maverick ben de kucukyalı da oturuyorum. cuma zor gorunuyor ama bı aksam ustu fln bulusup turlayabiliriz. mesajlasalım

Enis, Landcruiser diye bir motor yok memlekette. son aylarda geldiyse bilmem. saydıgın modellere hepimiz baktık tek tek, emin olabilirsin. fiyat / performans olarak olaya bakarsan Masai dersin sen de. Parça sıkıntısı da çekmedim, henuz gerekmedi ama Suzuki var arkasında aracın. sorun yok diye dusunebilirsin.

Motosikleti
    .................
    Gabe dogru diyorsun kafam yattı bu motora

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    tabi hocam, mantıklı bir urun bizimkisi. ;)

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    hem mantıklı; hem ekonomik hehe...

yalnız karizmayı yedim arkadaşlar trafik sigortası yaptırırken motorun markasını bulamadılar. en sonunda elle yazarak eklediler.
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ya orası da bi karışık, Masai yazıyor, FYM yazıyor; hepsi kafasına göre işlemiş işte. Türkiye'den memur manzaraları. kendilerinde bu markanın kayıtlı olmama şansı yok, zira satışını yapamazlar hiçbir şekilde. Ama marka ismini farklı vermiş olabilirler.

Motosikleti
    kawasaki en500
    valla arkadaşlar benim yedek parça sorunum olmayacak sanırım çünkübu işi harbi sağlam yapan ve samimi tanıdığım bi arkadaştan aldım motoru hatta yedek parça bulamayn olursa bana haber versin ayarlamaya çaışırım... 3 katlı evi baştan aşağı yedek parça ile doldurmuş )) bana alırken yedek parça sıkıntın olmayacak die söz verdi gerisini siz düşünün.. ayrıca o kadar profesyonel bir motorcu değilim ama 2-3 gün 0km motorla gezdim vibrasyon olayı tahminimden az ve rahat sürüş motora hakim olma olayı tatmin edici (profesyonel değilim bir daha belirteyim ;) )

bu arada oldwolf dediğin gibi benim bi arkadaş zaten kütahya-mt de o bu gün iş yerinde söyledi hemen ilk mesajımı attım müsait olduğum sürece her yere gelirim....

Motosikleti
    mr 250 destro
    selam arkadaslar gabe tel verde bulusalım bırara ben sık sık anadolukavagına gıdıyorum beraber gıderız ok.masaı nın arkasında suzukı var benım arkadaslarım var suzukı genel mudurlukte bende onlara guvenerek bu motoru aldım basınız sıkısırsa haberım olsun.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    maverick yolladım o.m.. cok fazla dolaşmıyorum malum havalar vs diye ama goruselim bence de.

bugun işe motorla geldim. ve resmen acıdım yoldaki araçlara. yazık adamlara yaaa. trafik olayının b.ku cıkmıştır artık istanbul'da. cok kotu bi saatte cıkmış olmama ve arabaların arasında epey bi canbazlık yapmama ragmen max. 40 dakikada işte oldum.

herkesin motora geçmesi gerekiyor bu şehirde, anladım bi kez daha

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    enis89 bu degerlendirmeleri bizde yaptik. ben karar vermistim rr alacaktim ama fiyat cok geldi o arada ötv falanda olunca, sağolsun bu topiği açan arkadaş sayesinde masai yi gordum baktim arastirdim ve aldim, parasini verebilecek olsaydım rr alırdım ama masai aldıktan sonra iyiki okadar para vermemişim dedim ve cok memnunum.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    öğlen yemeğe giderken bir tekledi motorum hafiften, sesini fln sevmedim. sorunun üzerinde çalışıyorum, sanırım hava filtresi fln kirlenmiş. bir de rolantide bile calısırken cır cır ses geliyordu. egzantirik zincirinden gelebileceği rivayet edildi. bu aralar servise gideceğiz galiba anlasıldı

*** aksam:

toplam 50 dakika ve trafik denen rezaletin en afillisinin içinde, gece karanlıgında alınan 40km sonrasında Masai'nin vites göstergesini öptüm. dediklerime aldanmayın. hiçbir şeyi yok bu canavarın.

ek olarak, benim 4 defa kaynak yiyen motor koruma demirim bir kez daha çatlamış. sanırım sarsıntıdan ve metal yorgunlugundan oldu. eh artık yeni bir tane alıp bunu da salonun duvarına monte etmek düşer bize. beni defalarca korudu, ve zamanını doldurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doomsday hayırlı olsun.

yedek parça konusunda izmir için bişeyler söylemek gerekirse parça geç geliyor arkadaşlar 2 gün içinde gelir dense de 2 haftayı buluyor. Ama izmirdeki servis (doğa motor) ustaları sağolsunlar bir şekil uydurup sizi o 2 hafta motorsuz bırakmıyorlar

Örnek vermek gerekirse ev arkadaşım sol pedalı bir arabanın altına sıkıştırıp yere düşmek suretiyle 10 metre kadar falan arabanın altında sürünmüş herif suçlu olduğ halde bizim eşşekte ehliyet olmadığından kaçmış ah orda ben olacaktımda .....

motorda veya elemanda sorun yok sadece sol pedal (pug) kırılmış hala bekliyoruz yaklaşık 1 hafta oldu. ama sağolsunlar hemen idareten başka bir pug taktılar inanın o siyah çubuk yokken vites değiştirmek ölüm hadi değiştirdin ayağını nereye sokacağını bilemiyorsun

uzun lafın ısası parçalar biraz geç geliyor ama geliyor. Serviste bu geç kalma sorununu ellerinden gelen yardımı yaparak kapamaya çalışıyor nede olsa SUZUKİ SERVİSİ gelen insanlar çalışan yöneticiler ustalar ortam verilen cevaplar v.s. de buna göre tabi

35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler