Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    atavratbraveheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Sana katılıyorum gabe.Ne zaman ışıklarda dursam bana sürekli motorumun markasını soruyorlar.Sanırım çok dikkat çekiyor en kısa zamanda bir nazar boncuğu almak lazım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    gayet şık, hemen bir nazarlık alıp gidona koyuyorsun. koruma demirini de unutma

atavratbraveheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    İşte motorum sayın arkadaşlarım....

http://img168.imageshack.us/my.php?i...esim125ql5.jpg

teşekkürler gabe eywallah senin modifiyenide gördüm o da süper olmuş ilerleyen zamanlarda belki bende yaparım

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    arkadaşlar selam bugün bende bir grand eagle kullanıcısı oluyorum... aksesuar konusunda yardımcı olabilirmisiniz...( kask, mont markaları ve fiyatları gibi...)

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @whiteeagle
    şimdiden hayırlı olsun

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    hayırlı olsun white eagle.

Ben ehliyetim yok diye bugüne kadar korumalarımı almamıştım.Yaklaşık 1 saat önce cox kask(mat siyah,çene açılır,çift vizörlü)eldiven,dizlik,bellik ve revit mont aldım sirkecideki özen motordan.Tamamına 720 YTL ödedim.Hepsi de kaliteli,güzel ürünler.Git bir bak derim sirkeciye.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    nautilus harbiden iyi para vermişsin. Sirkeci'den koruma giyim alırken ucuz diye düşünmeyin. herhangi bir yerle aynı paraya veriyorlar, ben de oralarda epey dolandıktan sonra gidip Mototal'dan almıştım. 650 ytl bir paraya patlamıştı bana.

WhiteEagle eğer anadolu yakasındaysan bir bakmanı oneririm Mototal'a.

bu arada Grand'cılar, dizlik durumları nedir? binmeyin dizliksiz bak uyarıyorumn

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    whiteeagle hos geldin aramiza.
    Dun cok komikti arkadaslar bizim ufakligi attim arkaya 29 ekim gecide katilacaz, neyse abim orda Gabe falan orda tabi ben yine yapacagimi yapip anahtari kaybettim ara allah ara herkes gitti biz cocukla kaldık derken uzaktan bir parıltı gorum ahanda dedim bu benim anahtar neyse hemen atlayip yetistim digerlerine guzel bir gundu..
    Gabe uyardin ya aldik dizligi, bu arada senin ufak fener cepte bir ara veririm..

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cok ilginç bi andı evet Xeros tüm motorcular inip senın anahtarı aradılar, farlar yakıldı seferber olduk. ama yine de yetiştin ya ona bak

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    whiteeagle şimdiden hayırlı olsun motorun ,
    istanbuldaki arkadaşlar cumhuriyet bayramı etkinliğiniz süper olmus tebrikler
    atavratbraveheart hakkaten nazar boncukluk motor
    gabe dizlikleri sormussun ben gittim paraya kıyarak bir pantolon aldım diz kısmına da koruma yerlestirdim, böylece rüzgara yağmura dur demiş olduk. nevarki hava soguksa soğuğu geciriyor pantolon

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ben Hein Gericke marka alt-ust içlik giyiyorum abi. cok uygun fiyata aldık, 15-15 hasanpaşa da (istanbul) magaza acmışlar galiba bi tane. gidersem bakayım, alıp gonderiririz olmadı

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    SAOLUN ARKADAŞLAR ÖZEN MOTORA BAKACAĞIM HAFTA SONU... HAVALAR DÜZELİRDE İNŞALLAH BENDE BİNEBİLİRİM MOTORUMA. GERÇİ KASIMDA MOTOR ALIRSAN HAVALARA SUÇ BULMAYACAKSIN DİİİMİ
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    haklısın dostum yatıyor valla 2 gundur, hiç elimi sürmedim. benzin vanasını boş a getirip brandasını çektim bir güzel. yapacak daha fazla bişey yok.

cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkesin gecmis bayramlari kutlu olsun arkadaslar.
    Aman dikkatli surun bu gunlerde motorunuzu. Yagmur ve daha kotusu ruzgar ve daha kotusu ikisinin birlesimi bayagi tehlikeli. Korumalariniz tam olmadan yola cikmayin. Benim Kartal tas gibi masaalah hic sektirmeden surmeye devam ediyorum. Hepinize keyifli ve guvenli surusler.

Motosikleti
    mr 250 destro
    whıteeagle hayırlı olsun.arkadaslar bu motor yuksek devırlerde cok tıtrıyor ben ondekı dıslıyı bır dıs arttırmayı dusunuyorum

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    maverick kaç km.desin bilmiyorum ama ilk bakımından sonra çok çok azaldı bende,sen ilk bakımını yaptırdın mı?

Motosikleti
    Yamaha MT07
    ben yağmur dinlemiyorum, full giyinip atliyorum motora masallah banamısın demiyor motor, ancak cok ama cok daha fazla dikkat ve temkinli gitmek gerekiyor. dun sabah isyerinden arkadas ayni zamanda arabayla cıktı yola benden yaklasik 1 saat sonra ise gelebildi mesafede kucuk yalidan camlica

Motosikleti
    mr 250 destro
    nautılus daha 50km de bakım olmaz ama maalesef cın malı pek bırsey beklememek lazım.aama yınede bakıcam tabıı

Motosikleti
    Yamaha MT07
    bugun oglen buyuk camlicaya cay icmeye gittik arkadaslarla, orada bizim motordan gordum sahibi motorun basindaydi bendede var aynisindan dedim hemen tanistik, 2.el almis arkadasindan, taiwan mali zannediyormus ben çinli deyince sasirdi once, memnunmusun dedi evet dedim bir sure konustuk davet ettim siteye gelicem dedi yakinda gelir belki. motorun onceki sahibi baya değişiklik yapmış motorda elcikler değişmiş, gidon yukseltilmis, Far ve sinyaller değiştirilmiş, eksoz değişmiş normalde bizde yandan gelen 2 eksoz onda ayrilmis 2 taraftan ayrı olarak arkaya uzatılmış değişik olmuş baya, çıkan seste baya tamin edici idi. Ayak ustu anca bukadar sohbet edebildik resim cekmek aklima gelmedi gelirse kendisi yayinlar heralde.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ben de aksam işten gelince kucuk bir tur attım geldim. hava cok guzel, tam motor sürme havası! desem de pek inanmayın, inanılmaz bubi tuzakları var. böyle bir havada büyük kaza atlatmıştım ben o yüzden diyorum. ama yine de sürmesi keyifli hafif keskin havalarda.

yarın da mümkünse motoru cıkarmayın arkadaşlar. ciddi uyarı yaptı adamlar, aman diyeyim!

REKLAM ALANI
33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler