Aramiza hos geldin arkadasim. Secimine pisman olmayacaksin. Umarim keyifli guvenli surusler yaparsin motorunla.
Aramiza hos geldin arkadasim. Secimine pisman olmayacaksin. Umarim keyifli guvenli surusler yaparsin motorunla.
hayırlısı olsun dostum.iyi seçim.Asfalt yüzü görmeden kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Aramıza hoşgeldin.
Adam arıyoruz yanımıza,sayımız az da ondan.Çoğu adam bizim markadan bile habersiz.Oysa bana göre sahip olduğum için midir nedir bilmiyorum ama çinliler içindeki en iyi marka.O yüzden birisi daha Grand Eagle sahibi olunca hoşumuza gidiyor.
hayırlı olsun dostum
aynen katılıyorum nautilus a, sayımız az oldugu için öz olmaya çalışıyoruz
yagmurlar bayram oncesi bitiyormuş nedir şimdi durumlarınız? bir buluşma yapalım mı?
arkadaslar merhaba bende grand eagle 250 aldım.ıstanbulda aksesuarlarını nerden bulabılırım ben erenkoyde oturuyorum
artık bu resmı degıstırmem gerekıcek
ne gibi aksesuar arıyorsun? onceki sayfalara bir goz atarsan eğer kullanıcıların aksesuarları nerelerden edındıgını ogrenebilirsin. yine de spesifik olarak soracagın eşyalar varsa yaz, ben soyleyebilirim tek tek
arkadaslar hayirli olsun yeni motorlar, insallah istediginiz keyfi alirsiniz, kazasiz keyifli surusler dilerim.
Maverick sen de hoşgeldin dostum.
Arkadaşlar sınava girdikten tam 23 gün sonra bugün sonunda ehliyetimi elime almış bulunuyorum.Bitti bu ızdırap artık...
Eh nautilus sonunda kavustun ehliyete hayırlı olsun bayramda geliyor rahat rahat dolasirsin artık.
Dolaşamıcam maalesef xeros,İzmir'e gidiyorum çünkü ama sonraki hafta sonu hava iyi olursa 2 günde 1000 km yaparım heralde
@atavratbraveheart
@maverick
motorlarınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile
@nautilus
ehliyetin hayırlı olsun
ya bende su ehliyetin tadını cıkaramadım, 2 sefer gece kısa tur yapabildim oda üşütüyo bu havada biraz,kesinlikle pantolon lazım,tatilde havalar güzel olursa bende biraz km yapcam insallah
ya sorma yatıor 2 gundur kapıda zavallım. aman binmediğiniz zamanlarda benzin vanasını kapalı konuma getirmeyi unutmayın arkadaşlar.
sagolun arkadaslar ya ben soson cam ve motor koruma demırını nerden temın edebılrım dıye sorcaktım ıstanbulda gabe arkadasım?
motor koruma demirini suzuki servislerinden sordurabilirsin. ek olarak Kanuni Seyhan'a bakan servislere de sorabilirsin. Cam için Sirkeciyi oneririm.
evet grand eagle ımız ile ilk gezimizi yaptık ank mt den arkadaşlarımız sayesinde , güzel bi geziydi, yaklaşık 100 km yol yapıp yağmur nedeniyle erken bıraktık, geziyi sorunsuz tamamladık,arkadaşlar zincir koruma ve kornanın fazla sallandığını söylediler bi vidalarına bakıcam belki gevşemiştir.
Beyler yaklaşık 3 gündür grand eagle'mın keyfini sürüyorum.Şu motor keyfi acaip bi şeymiş ancak benim ön tekerlekten acaip bir gıcırdama sesi gelior ara sıra acep neden olabilir??? Birde bugün durduk yere sol sinyal iptal oldu ön we arka sinyal yanmıyor ama sağ sinyal cillop gibi korkmaya başladımm
sinyal lambası yanmış olabilir,anahtarda veya bağlantılarda bi problem olabilir,tekerden gelen gıcırdama yı bilemicem,zincirden değil di mi?
hayır değil ön tekerde zincir yoksa tabi (daha çömezim bilmiomda) Süspansiyonlardaki yağ azalmış olabilir mi acaba?Sinyal lambasına gelince bende anahtardan şüpheleniorum ama 4 günlük motorunda anahtarımı bozulur yaaa
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)