Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Gabe geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. gerçekten. empati yapınca neler hissettiğini anlamak mümkün.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    saol dostum, dunyanın en o..... havasıyla meşhur şehrinde bu aylarda sürmek zormuş onu anladım

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Gabe çok geçmiş olsun en son kazan olur inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gabe çok geçmiş olsun.Neyseki sende birşey yok
    Kendi mesleğim olduğu için biliyorum,aslında bu çin malı lastikler ile normal havada bile kullanmak çok riskli..Islak görmesin zaten yere değmeyi bırakıyo..
    Bu sene değil ama seneye mutlaka değiştiricem lastikleri..
    Tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cok saolun dostlar, valla hava kuruyana kadar çıkarmayacağım, en azından işe fln gitmem. çok sakat bu havalarda sürmek aman dikkatli olun

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    sabrın sonu selametmiş arkadaşlar.Sonunda direksiyon sınavını 95 puan alarak geçmiş bulunuyorum.Bir de elime geçse tamamen bitecek bu ızdırap artık...

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    bi aksilik olmazsa perşembe günü fln elinde olur, gerçi bizim donemde 10 gun beklemiştik ama olsun. hayırlı olsun şimdiden ;)

bende sınava girdim arkadaşlar ama kaçla geçmişimdir bilmiyorum..hiç kuka düşürmedim sonuçta..on gün sürebilir dediler ama bakalım daha erken olur inşallah, nautilus bu arada sabrın sonu selametle beraber ekim ayı da geldi, havalar ara sıra açık gitse bari

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Gabe Cok gecmis olsun kardeş ya, yeni okudum valla ucuz atlatmissin anlasilan,lastikler o kadar kotumu ya ben yagmur camur her havada kullanıyorum hatta vaybe cin min ama lastikler fena degil diyodum. hatta baktım abimin rr de ayni lastik var oda gecen sene kıs falan dinlemedi devamli motorla ise gidip geldi.. bizimkilerin markasi duro mu ne onlar diğerlerine gore iyi lastik derim ben bide baska marka var ismini hatırlayamadım yeni RR lerde onlardan var cok fena kayiyormus neyse. herdurumda fazla guvenmeden yagmurda falan cok dikkatli gitmek gerekir derim

K A D İ R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250 & asya 150t 1
    GABE geçmiş olsun dostum.allah korumuş..(tabiki aldığın önlemlerle birlikte)
    bende pazar günü sınavdaydım.motorla 1100 km yol yaptım.hiç biyere değmedim.sınava kendi motorumla girdim.bizim kursun kukaları duvar dibindeydi.dönerken düz duvara bindirdim.inanması çok güç ama gerçek,önce çok sinirlenip kızmıştım ama şimdi aklıma geldikçe gülüyorum )
    ama neyseki sürücü kursundaki abla sayesinde 70 le zar zor geçirildim..çok komik yaa,sınavdan çıktıktan sonra da tam 200 km gezdim motorumla..

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    saolun dostlar, Kadir geçmiş olsun. sıyrıksız atlatınca her kaza komik bir anı olabiliyor

ben derim ki şimdi:

istanbul ve civarlarında yaşayan Grand Eagle sahipleri ne zaman gorusuyor bulusuyor? hadi bakalım, ehliyetler de gelmiş olur 1-2 gune kadar, ayarlayın kendınızı

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Sertifika gelmedi daha.Gelecekte gidip alacaz da...Anca bir sonraki hafta sonunu bulur gibi geliyor bana.Ben Kadir arkadaşımız kadar rahat dolaşamıyorum ehliyetim olmadan.İlla ki almam lazım.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    haklısın, ayarla işte kendini. yer belirtelim bir de ben daha rahat olan anadolu yakasını öneriyorum, ses seda??

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    ehliyeti alırsam fizanda olsa gelirim hiç sorun değil benim için,neresi olursa olsun

bu zamana kadar dikkat etmemişim bi de lastikçi olucam )
    benim ön tekerleğin üzerinde arka anlamına gelen "rear" yazıyo ama (lastik duro 110/90-16),
    seneye dunlop un harley için olan desenlerinden takarız belki

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    dun hava cok guzeldi 30-40 km dolaştım. kaza sonrası ilk oldugu ıcın epey cekinceliydim ama ozlemişim bu keyfi be kardeşim

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    sertifika gelmedi benim daha stres oldum ya havalar su koymaya başlayacak ben bir keyifle boğaz turu yapamayacam bu gidişle önümüzdeki hafta sonuna da zor yetişecek gibi duruyor

Bu arada ttopchu dan ne zamandır haber yok nerelerde ki?Bir geziye gitti gidiş o gidiş hala haber yok.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    cam taktırmadan boğaz turu (köprü geçişten bahsediyosun değil mi?) biraz sarsabilir seni peşinen soyleyeyim nautilus.

onumuzdeki hafta ehliyetine kavuşacagına eminim. edinince buraya yaz, bir toplanalım artık :D

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    ben bu haftayı da ehliyetsiz geçirdim hala gelmedi sertifikam geleceği de yok nasıl iş anlamadım ya 2 hafta oldu altı üstü bir imza atılacak havalar da bu kadar güzel giderken sanırım son şansımı da kaçırmış bulunuyorum

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ya fotograf makınesını bulamıyorum ama havadis vereyim.

motor koruma demirim ilk kaynak yapılan yerden bir kez daha çatladı. inanılmaz bir vibrasyon yapıyor. yarın halledicem onu, bir de fikirtepede bir yer buldum bubu nun sayesinde yarın egzozları açtırıcam.

bugun de arka koltuk ve sisybar ı cıkardım. cok şık oldu makıne be gormeniz lazım :D tek kişilik bir motosiklet... chopper a girişiyoruz galiba

29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler