Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kertenkela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand eagle
    geçmiş olasun gabe , ben dolmuşa girdiğimde tamponunu almıştım

bu hafta sonu uzunca izmir ve spil gezisi yaptım. 8500 km civarında cihaz.

şimdilik bi problem yok .

sis farları gece çok iyi oluyor kullanmayana tavsiye.

özet oldu biraz ,
    herkese iyi sürüşler
    if something sounds to good to be true , it probably is..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    saolasın kertenkela, valla koruma demiri 2 dir koruyor kurtarıyor bi tarafımızı.

sis farı cok da yakışıyor motora. Seyhan 250 de gorup hasta olmuştum.

xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Gabe gecmis olsun, ayni zamanda Hayirli olsun ehliyet, isallah bu ehliyet donum noktasi olur artik bundan sonra aksilik haberleri duymayiz senden.
    Kertenkela aşmışsın ya 8500 km nedemek moturun ustundemi yatıyorsun acaba. ben daha 2000 anca oldum

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Gabe geçmiş olsun benim de plakam ilk aldığımda düşmüştü arkasına rondela takıp vidalarsan bir daha hiç kıpırdamaz yerinden...

attilamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT 750
    ya bugün yolda giderken önden garip bir ses geldi... TARRRRRRR diye sanki bi dişli bi yere sürtüyor gibi... sonra egzost'un üstten karardığını farkettim... ama bezle silince geçti... acaba bu silindir problemi bende de mi oluştu diye merak ederek servisi aradım... önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi... bakalım... işkillendim

Motosikleti
    Yamaha MT07
    attilamm eger tek silindir calisiyorsa bunu farkedersin cunku motorun gucunde bir azalma olacaktir cekis dusecektir. bildigim kadariyla olay bujilerden bir tanesinin işlevini gorememesinden kaynaklanıyor.
    Bu arada sende ses olmasi ilginc tabi bence bir goster servise bakalim ne diyecekler merak ettim bende.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    nautilus saolasın dostum. pul taktım 2 tane, sabitledim simdilik ama allaha emanet duruyor. ya ben bu masai'nin en komik arızalarını yaşamak zorunda mıyım kardeşim? motordan kıl faln cıksa da yeniletsek cinliler komple

bu sıralar benım taytayda da bi gariplik var. aslında cumartesı fln bı servise gitsek ne guzel olur. 1000 km de geldi.

gunun bomba olayı ehliyeti 16.59 (15-17 arası veriyorlar ehliyeti) itibariyle edinmiş olmam. boyum uzamadı ama biraz rahatladım açıkçası.

darısı başka ehliyetsiz kardeşlerime, nautilus çiçeği yakala)

Motosikleti
    Yamaha MT07
    Cumartesi kalabalık olacak gibi RR forumlarinda okudum, RR ciler bizim Altan motoru kesfetmis durumdalar bakima yada baska islemler icin gidecek olanlar var onceden telefon et oyle git derim.

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    nası yaaaa olmaz kardeşim oyle sey tamer abi bizim ustamız onlara ne oluyomuş. yellowrock servisine gitsinler ben anlamam. neyse belki yarın aksam bırakıeım belli de olmaz

ev-vet!

sonunda 1000km ve 3 ay sabır donemi bitti ve bu sabah köprüyü geçtim motorumla işe gelmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı, emin olabilirsiniz. ortalama 100-120 ile sürdüm, herhangi bir sorun olmadı iyi geldi.

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    delircem ya benim niye ehliyetim yok of ya offffff

Motosikleti
    Yamaha MT07
    nautilus ne zaman alcan ehliyeti

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    26 ağustos yazılı,23 eylül direksiyon ekim başı ehliyet cebe motor garaja offf ya

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ben araya maydonoz bilgi serpeyim. en son benzin aldıgımda sayaçı sıfırlamıştım. 20 ytl'lik benzinle (6.6 lt fln yapıyor) 210 km yol yaptım. rezervimde 5 kmlik fln yakıtım vardı fazladan.

bir haftalık işe gidiş yol param, kopru geçiş hariç 20 ytl süper

bu arada nautilus dertlenme sürersin 1-2 ay daha. bu sıcakta surmek delilik zaten!

Motosikleti
    Yamaha MT07
    arkadaslar motorumu sonunda yikattim, acaip guzellesti motor. amma kirletmisim motoru usengeclikten yikatmayada goturemiyodum. hic acimadan vurdurdum suyu her yerine uzerine kopuk banyosu tekrar su ve en son kurulama biraz havada bağırsaklara doğru. valla banamisin demedi ilk marştada aldı maşallah. yuzu gozu acildi valla yavrucağın

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Cinedev makinayı satışa çıkarmışsın,hayırdır?Satabildin mi bari,yoksa daha duruyo mu?Güzel makina yaw gel 3-5 kuruş için etme eyleme alması o kadar da kolay olmuyor sonra...

cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla satisa cikardim ama onumuzdeki hafta belki vazgecerim. Acikcasi simdi yeni bir is durumum var. Yarin bir gorusmeye gidecegim. Eger olursa, insallah olur, dua edin benim icin arkadaslar, mecburen satacagim. Cunku bir sure buralarda olmayacagim, New Yorkta bir sure egitime gidip geri gelecegim. Ondan sonra da muhtemelen 2007 basi gibi uzel bir motor alacak para biriktirebilecegim. Dua edin benim icin.

Motosikleti
    CRF 250 L
    Kenyada mı üretiliyor acaba masai mara da

Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Umarım herşey istediğin gibi olur Cinedev,hayırlısı olsun.Yakışır bir Kawasaki VN 800

Motosikleti
    Yamaha MT07
    cinedev isallah hakkinda en hayirlisi olur Allah yardimcin olsun.

yok hocam masai marada uretilmiyor ama masai kabilesi var ya onlar yapıyor bu motoru

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ama masai kabilesi var ya onlar yapıyor bu motoru
    masai kabilesi insanları kadar dayanıklı diye bu ismi verdiklerine dair bir soylenti daha çıktı piyasaya xeros

cinedev hayırlısı olsun, diğer arkadaşların dediği gibi. biz bulusamadan sen satacaksın galiba motoru

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler