Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ağustos 2006, 01:52
Ben de gece çıktım az önce girdim eve.Polis korkusu olmadan yan yollardan falan gezdim geldim.Gece kullanmanın zevki de başka.Bütün ışıklar yanarken daha doğrusu gece ışıklar kendini gösterince daha da güzel duruyor Grand Eagle.Bu arada bakımdan önce 80 km.de başlayan vibrasyon artık 100 km de başlıyor ama o da eskisinden çok daha az.Hiç rahatsız etmiyor.Bir kere daha iyi ki bu motoru almışım dedim bu akşam.Hep böyle doğru karar veremem ama hayret bu sefer nasıl olduysa!!!
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 11:29
ehliyet !
WALLA BENİM EHLİYETİM YOK.KURSA BUGÜN BAŞVURDUM DAHA 26 agustosta sınav var.eylülde rahatım.ama hiç de dert etmiyorum yakıyorum farı da uzunları da kaskı da takıyorum ben burdayım diye bagırıyo motor bide yanlarından gecerken düt düt yapıyorum daha hiç çevirmediler beni.çevirecekler diye motoruma binmeyecekmiyim ben..:(
-
04 Ağustos 2006, 12:18
Eylül'de zor rahat edersin kadir kardeşim.Çünkü ben de aynı tarihte giriyorum ve direksiyon sınavı 23 Eylül'de olacağı için Ekim başından önce elimize geçmeyecek ehliyet.Anadolu yakası daha mı rahat nedir anlamıyorum ben çok tırsıyorum yakalanacam diye çok da ağır cezaları var binemiyorum valla
-
04 Ağustos 2006, 14:26
nautilus adlı üyeden alıntı
Bu arada bakımdan önce 80 km.de başlayan vibrasyon artık 100 km de başlıyor ama o da eskisinden çok daha az.Hiç rahatsız etmiyor
ya valla ben 90 üzerine çıkamıyorum... vibrasyon başta rahatsız etmiyormuş gibi geliyor ama uzun yolda resmen bel altı uyuşuyor...
-
04 Ağustos 2006, 14:46
Uzun yola hiç çıkmadığım için yorum yapmak abesle iştigal olur belki ama hakkaten yok denecek kadar az hissediyorum vibrasyonu o da dediğim gibi 100km.nin üzerinde.Olur da istanbul'a yolun düşerse misafirim ol bir dene benim motoru,kıyasla bakalım fark var mı,yoksa ben kısa mesafelerde o hıza çıktığım için mi öyle geliyor bana...
-
04 Ağustos 2006, 15:05
titresim 80 lerde falan basliyor devir yukseldikce, 80 100 arasi 5. vitese atarsam rahatliyor 100 den sonra devam ediyor ancak cok rahatsiz etmiyor. ama uzun yolda rahatsiz olunur heralde denemek lazım.
-
04 Ağustos 2006, 15:17
90dan sonra o vibrasyon olduruyor valla adami. Bobrek tasi olanlara tavsiye edilir. Ben o yuzden 80 ustune cikmiyorum. zaten bu psikopat dolu trafikte ve ne oldugu belli olmayan karayollarinda fazla guvenli degil.
-
07 Ağustos 2006, 00:16
Depo üzerini deri kaplatmak istiyorum.Nerede ve kaç paraya yaptırabileceğim hakkında fikri olan var mı?
-
07 Ağustos 2006, 12:07
komple mi kaplatacaksın? eger oyleyse, yoldan bi tane Kurye çevirip sor. onlar soylerler
-
08 Ağustos 2006, 02:52
arkadaşlar bu motor türkiyede yok filan diolar bende bi chooper alıcam japon alıcam durumda deilim çin düşünüordum bu motoru çok beğendim nerden temin edebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz ben izmirdeim!!!
-
08 Ağustos 2006, 02:58
Super Moderator
Grand Eagle İstanbul'da rahatça bulunabiliyor, daha geçen hafta bayide 2 tane gördüm, İzmir'de de bulmakta zorlanacağını sanmıyorum, Suzuki/Sym bayilerinde ara henüz bakmadıysan.
ttopchu ile görüşebilirsin, onun nereden temin ettiği konusunda.
-
08 Ağustos 2006, 03:06
saol teşekkür ederim 2 ay önce dolaşmıştım suzuki bayilerini ama böle bi motor görmedim duymadım ilk defa gördüm çok hşuma gitti kısmetse artık fiyat konusunda bi bilgin varmı??
-
08 Ağustos 2006, 09:36
fiyatı 3300 + trafik vs. civarında olması lazım.
www.motana.com.tr ye girersen motoru gorebileceğin bayiileri bulabilirsin. daha fazla bilgi için onceki sayfalara bir goz at derim. epey gevezelik yaptık motorlarımız hakkında
-
08 Ağustos 2006, 11:11
Daha once yağmurda kullanmamıştım. Bu sabah kalkınca bir baktım yağmur bastırmış e motora guvenerek gec kalkıyoruz simdi otobus mınıbus 2 saatte gidilir derken atladım motora geldim yanımada yedek kot aldim.
hic sorunsuz geldim 15 dakkada Kyalıdan çamlıca.
gayetde keyifli oldu,
Motorumu Artık Daha cok Seviyorum
-
08 Ağustos 2006, 11:16
darısı başımıza xeros um biz alamadık halen ehliyeti
-
08 Ağustos 2006, 23:02
xeros motoru kurulasaydın da pas yapmasın bari
-
08 Ağustos 2006, 23:19
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var, bu motoru gerçekten Suzuki mi getiriyor yoksa getiren firma suzuki'ye de bakan servislerle mi anlaşmış. Suzuki ithal ediyor olsa neden suzuki sitesinde bu alet yok ya da bayiilerinde.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
09 Ağustos 2006, 00:20
Suzuki'nin Türkiye distrübütörü getiriyor.Suzuki bayilerinde var hepsini gezmedim ama gittiklerim satıyorlar.
-
09 Ağustos 2006, 00:24
Suzuki'nin web sitesinde (suzuki.com.tr) göremedim de o yüzden sordum. Motana'nınkinde de Suzuki yok zira.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
09 Ağustos 2006, 16:02
bugun ehlıyet ıcın emnıyet mudurlugune gıderken paaatt diye plakam dustu. ben de saga cekmeden arkamı donunce sagda yatan dolmuşun birine kapıdan girdim.
tam macera oldu var ya, anlaştık bir şeklilde. neyse, ehliyet kagıtlarını verdik yarın 3te gidip alıyoruz ehliyeti inşallah darısı olmayanların başına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler