Zon'da da olsam şu anda takipteyim dostum criminal,devam devam araştırmaya (Fiyat/Performans en iyisini almak amaç )
Zon'da da olsam şu anda takipteyim dostum criminal,devam devam araştırmaya (Fiyat/Performans en iyisini almak amaç )
Şimdiye kadar beklediğim, ve uğruna Superlight alımımı ertelediğim Grand Eagle modelini bugün bayide gördüm, inceledim.
Bir Virago kopyası daha.
Taiwan malı bir motosiklet beklerken, iri puntolarla yazılmış "MADE IN P.R.C" yazısını görmek beni biraz üzdü.Ayrıca selesinin üzerine yapıştırılmış çıktığı fabrika...vs yazılı kağıdın Mondial'lerle aynı olması da bir derece daha şaşırttı. Hakkında iyice araştırmış olmama rağmen son kararımı pazartesi Suzuki bölge müdürü Burak Bey'le tekrar görüştükten sonra vereceğimi sanıyorum.
Bu arada çektiğim fotoğraflar çok yakında burada.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bravo olcan zaten sitede araştırma yapıyorum diyenler sadece mesaj atmakla kalıyorlar.Tebrikler.Ne varsa gençlerde var.Bekliyorum yeni resimlerini
Bursadan İlker Alkan isimli arkadaşım masai modelini 3 gün önce aldı arkadaşlar.Çok memnun olduğunu söylüyor.Tabi kalitesini bilemiyorum.Bu arada olcan virago kopyası demişsin.V silindir yok diye biliyorum.Biraz açıklar mısın
Evet, V silindir yok, jantlar tel değil ama görünüş yine aynı Virago...
Fotoğrafları da Upload etmeye başladım az sonra buradalar...
İşte Masai Grand Eagle fotoğrafları:
KUTUSUNDAN ÇIKTIĞI HAL:
ÜZERİNDEKİ TEK YAZI: (NE BİR MASAI, NE BİR GRAND EAGLE YAZISI VAR...)
ARTIK ŞEKİLLENMEYE, MOTOSİKLETE BENZEMEYE BAŞLAMIŞ BİR GRAND EAGLE:
SİYAH RENGİ :
GRİ RENGİ :
olcan138 ve FYM 250 :
Görüntü güzel."olcan138",kaçırmış olabilirim bi zahmet bayinin adresinide iliştirebilirmisin?Bi gidip görmek isterim.
Petsa :
Bulgurlu mah. Libadiye cad. No 43/2 Üsküdar/İSTANBUL
Göztepe Soyak'tan Libadiye'ye giderken Türkpetrol benzin istasyonunun içinde.
Not: Gitmeyi düşünürsen, mutlaka haber ver...Zamanım uygun olursa beraber gitmek isterim.
Uygun bir günde haberleşelim.Mesela şu anda işteyim,ama haftaiçi çarşamba günü izinliyim.Sanada uyarsa arabayla gelirim senide uygun biyerden alırım.Gider bi bakarız birlikte.
Çarşamba saat 13.00-14.00'dan itibaren bana uyar, hem o zamana kadar Suzuki Motosiklet Satış Müdürüyle de tekrar görüşmüş, konuşmuş olurum...Motor hakkında daha reel bilgilere ulaşırız.
Evim zaten Petsa'ya yürüyerek 5-10 dakika.Gelmem sorun olmaz sanırım.
Görüşmek üzere...
Bir de ben bayide ayak marşı görememiştim, ama broşürde olduğu yazılı.
Gidip bakabilen varsa şuna bir açıklık getirse fena olmaz.
isminin içinde j ve i olan bütün markalar ben çin malıyım diye bağırıyo
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Bir de motosikletler şu anda Petsa'da görülebilir, henüz Feneryolu Star Motor'a gelmedi, geldiğini öğrendiğim an buraya yazarım.
-CRiminAL-'in de söylediğine göre yarın Maslak'ta görülebilecek.
Bu cekik gozluler bizim ithalatcılarımız sayesinde insanı şaşkın ettiler tam bir motoru almaya karar vermek uzere iken ona benzer az da olsa daha guzeli pat diye cıkıyor karsıma sonumuz nolcak bilmem :(
RAPTOR666, bu motosikletlerin 1-2 gün öncesine kadar Çin malı olduğu bilinmiyordu, Taiwan sanılıyordu...Bilsek senin yönteminle çözerdik Çin malı olduklarını.
Ayrıca Çin malı olsalar da arkalarında Suzuki gibi bir markanın varlığı bir gerçek...Bu da açıkçası benim bu motosiklete biraz daha sıcak bakmamı sağlıyor.
"olcan138",Yarın tekrar buradan iletişime geçip netleştirelim. Çarşamba 13:00-14:00 arası gayet uygun.Büyük ihtimal görüşürüz.
seyhanın aslı bu zatan kanuni zamanında getirdi soktu biz yaptıkdiye.
arkadaşlar bende grand eagle 250 almayı düşünüyorum, ve samsuna henüz gelemedi ve 1 haftadır bekliyorum..
bence de suzuki gibi bir markayı arkalarına almaları güzel fakat suzuki yetkilileriyle bile kontağa geçemioruz..
neyse Olcan kardeş sen motora bakmışsın sesi falan nasıl?yada test edebildin mi?
artık almak istiyorum yoksa saldıracam artık oraya buraya ne gelirse alacam..
yardımlarınız için sağolun..
(bu arada bir ara tanışacam forumla, hala tanışamadık)
Bugün yine Suzuki İstanbul merkezine bu motor hakkında görüşmeye gittim. Hiçbir yerde reel olarak Suzuki adı kullanılmıyor, ama Suzuki servisleri 10 yıl süresince bu motorun yedek parçalarını getirmek gibi bir yasal yükümlülük altındaymış. Bir de motosiklette kullanılan motorun zamanında Honda Rebel'de kullanılanın aynısı olduğunu söylediler.
@devrim_deniz, motorun montajı önümde yapıldı zaten, akü kablosu takılmamış, benzin koyulmamıştı...O yüzden ne ses duydum, ne performans gördüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)