Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Haziran 2006, 13:00
şimdi konuştum küçük yalıdaki firmayla...
adam oldukça rahattı valla...
dedim kredi kartına taksit yapıomusunuz yaparız konuşuruz...
vadelimi yoksa peşinmi yapıosunuz abi...ikiside olur vadelide yaparız peşinde yaparız nası isterseniz yaparız....muahahahaha...koptum adama bi göriim nuri beyi alacağım zaman...
xeros sende ordan aldığını yazmışsın sende eğer yanımda olursan eminimki bi faydası olur...burdan heberleşirsek çok iyi olur...
ben bundan sonra hep buralardayım...
Reklamlar
-
20 Haziran 2006, 13:15
sadece ben degil Gabe de oradan aldi motoru, Nuri Bey biraz yasli ama cok hossohbet ve bilgili birisi tanisinca sende goreceksin. hafta arasi musaitsen bi git derim hem motora bak hemde muhabbet edersin hafta sonuna denk gelirsen bende ugrarim buradan haberlesiriz.
-
20 Haziran 2006, 13:33
nuri amca bir tanedir ya, suzuki türkiye'den emekli motoru teslim alırken bi tane kucuk katana gormuştum ofisinde )
mczey, nuri amca kolaylık gosterme konusunda iyidir. taksit de yapar peşinde indirim de (makul olcude tabii ) ) tavsiye ediyoruz kendisini
-
20 Haziran 2006, 14:13
telefonda anladım zaten sohbeti iyiydi...
gel görüşürüz ayağı yaptı
bi gidip bakalım en güzeli...
sağolun yardımlarınız için...
alınca resimleri koyarım bi ehliyet işiyle ilgileniim...
öncemi sonramı alacağımada karar vermem lazım...
önce alırsam kesinlikle dayanamayacağımı biliyorum...
-
20 Haziran 2006, 14:21
ARKADASLAR MERHABA...
bnm motorum yaklasik 1650km oldu..
daha onceki arkadaslarinda belirttigi gibi motor 80 km den sonra vibrasyon yapiyor..
bunun yanisira gerek rodaj zamani gerek rodaj sonrasi ufak denemelerimde 120km hizi gördüm.. tabi bu hizda sabit gitmenin pek saglikli olmayacagini belirtmek isterim..
vites aralıklarini
1.vites :20 km
2.vites :30-35km
3.vites 50km
4.vites 60-65km
5.vites 65-90km seklinde cok hantal olmayacak ama performansida cok zorlamiycak sekilde oldugunu dusunuyorum...
damlasi damlasina yaptıgım hesaplar dogrultusunda km de 100-110ykr civarı yaktıgını soleyebilirim..
1 depoyla yaklasık olarak 365 km gitmek mumkun..
yalniz 1 tek uzun yola cikmadim ona da cikmayi dusunuyorum fakat biraz endiselerim war..
iyi gunler dilerim...
http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc40586xq.jpg
-
20 Haziran 2006, 14:34
bubu selam resim harika motorda cok yakisikli cikmis, 80 sonrasi vibrasyon var tabi ancak rahatsiz edici gelmedi bana ama uzun yolda neler olur onu bilemem, sen yaparsan eger deneyimlerini aktarırsın aslinda uzun yol yapmayi dusunmuyorum belki yapan vardir. bu arada motorun haojin asya 150 yaziyor !! resim ise grand eagle diyor
-
20 Haziran 2006, 15:31
Arkadaşlar ankara da nerede ve kaça airbrush yaptırabilirim... konu hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen.!!!!
-
20 Haziran 2006, 17:54
airbrush
araba weya motorsiklete istenilen her resmi çiziyoruz bilgi için
http://www.mystiquetattoo.com/
web sayfamizin contact kismindan mail atabilirsiniz.........
-
20 Haziran 2006, 19:26
Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün sabah 9 da doğa motora gittim arkadaşlar şu 1 2 boş geçişlerindeki sorunu çözmek için, usta öncelikle motor aksamına dik çıkan küçük mile teflon burç yaptı açıkcası çok da fark etmedi daha sonra abi şu kısmada el atalım diyip pug ın hemen altındaki ilk oynar başlıklı bölgeyi gösterdi buraya birz bişeyler yaparsak aşınma çok fazla olduğundan en iyisi tornacıya yaptırmak abi dedi.
Söktü tornacıya bıraktı 1 saat sonra aldı taktık. Açıkcası mükemmmel olu diyemem ama eskisinden daha rahat oldu. Tornacı için 15 ytl aldı kendi para istemedi.
-
20 Haziran 2006, 20:43
xeros adlı üyeden alıntı
bubu selam resim harika motorda cok yakisikli cikmis, 80 sonrasi vibrasyon var tabi ancak rahatsiz edici gelmedi bana ama uzun yolda neler olur onu bilemem, sen yaparsan eger deneyimlerini aktarırsın aslinda uzun yol yapmayi dusunmuyorum belki yapan vardir. bu arada motorun haojin asya 150 yaziyor !! resim ise grand eagle diyor
euheu walla altı kabak üstü şişhane gibi oldu walla haklısın uyarın icin cok tesekkur ederim. eski babamla kullandigmiz motoru yazmistim uye oldugum zaman..ilerki gunlerde ufak bir uzun yol dusunuyorum izlenimlerimi yazarim tekrar
bu arada arkadaslar motorun sesinden gayet memnunum cok tatmin edici fakat egzos sistemi icin ayni seyi soliyemeyecegim.. aranizda susturuculari cikartan veya cikartmayi dusunen yada egzos modifiyesi yapan arkadaslar varmi acaba?.. bu konuyu servisle gorustugumde performansin ciddi anlamda dusebilecegini solediler. bu konuda yardimlarinizi ve goruslerinizi alabilirmiyim acaba?
-
21 Haziran 2006, 01:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla sıfır motorlarda eksoza el atmak için en az 4 5 bin km beklemek lazımmış
-
21 Haziran 2006, 04:49
ttopchu adlı üyeden alıntı
valla sıfır motorlarda eksoza el atmak için en az 4 5 bin km beklemek lazımmış
walla eger performansı cok olumsuz yonde etkılemıyorsa her sekılde yaptırmay dusunuyorum..
-
21 Haziran 2006, 12:05
-
21 Haziran 2006, 15:29
yaw arkadaşlar merak ediyorum herkes benzin deposunun üzerindeki Masai yazılarını söktü de bi ben mi tutuyorum üzerinde,yoksa benim gibi dokunmayanlar var mı?
-
21 Haziran 2006, 15:42
-
21 Haziran 2006, 15:49
motorun hiç bi yerinde masai yazmıyo ki
özellikle benzin deposunda hiç bişey yazmıyo, sadece fym yazıyo yan altta, yoksa senin benzin deponda bizimkilerde olmayan bişeyler mi yazıyo
-
21 Haziran 2006, 16:01
ben hic yazi falan sokmedim, motorun hic bir yerinde masai yazmiyor. Emin degilim ama İlk gelen partide bu yazilar varmis demisti birisi. belkide motor toplanirken bu stickerlar yapistirilmamistir.
-
21 Haziran 2006, 16:05
amore adlı üyeden alıntı
motorun hiç bi yerinde masai yazmıyo ki
özellikle benzin deposunda hiç bişey yazmıyo, sadece fym yazıyo yan altta, yoksa senin benzin deponda bizimkilerde olmayan bişeyler mi yazıyo
benzin deposunun her iki kisminda da masai yazisi war akunun oldugu kisimdaki plastsikte ve onun paralelinde de fym fy 250 yazisi mevcut...
yani en azindan benimkinde durum boyleydi ama cikarinca daha bi guzellesiyor arkadaslar siddetle tavsiye ederim.. fakat bi dezavantaji var gelen gecen bunun markasi ney markasi ney diye sorup sorup suruyor
-
21 Haziran 2006, 16:09
MASAİ yazısı ilk gelen partide yazıyor, bayiiden öğrenmiştim. yazan da almamıştım o zaman.
fym 250 yazısını da sokup adam gibi bir stiker yapacagm ama nasıl hangi kafayla olacak bilmiyorum
-
21 Haziran 2006, 16:24
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar önce eksoz olayına değineyim:
0 motorlarda bildiğiniz üzere sıkıştırma oranı çok önemli daha sonra motorun düzgün şekilde kurum bağlaması pistonları yataklar içinde kendilerine uygun şekilde yol edinmeleri v.s.
Eğer eksoz açtırılır veya kesilirse (hatta değiştirilirse) yukarda yazdıklarım motorun fabrika ayarlarına göre (fabrrikanın tasarladığı) olamıyor. Şimdiye kadar 4 eksozcu ustasına sordum hepsi 0 motorda motorun en düzgün haline gelene kadar (4 5 bin km) bekle sonra gel dediler.
Benim motor yaklaşık 1300 km de şu an
Şimdide şu masai yazılarına gelelim:
Ben izmirden aldım motoru ve açıkcası hangi parti lduğunu bilmiyorum ama motor montaj edilmeden önce ustalara masai sticikerlarını yapıştırmayın dedim, amalar abi fym fy 250 yazalım mı dediler (ki zaten o yazı yapışık geliyor çinden) olsun dedim. Fakat daha sonra airbrush yaptırıp cila attırdığımda o kısımlar çok sırıttı o yazıyıda söktürüp aynı airbrush işlemlerini o kısımlarada uygulattım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler