Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    m©zey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi konuştum küçük yalıdaki firmayla...
    adam oldukça rahattı valla...
    dedim kredi kartına taksit yapıomusunuz yaparız konuşuruz...
    vadelimi yoksa peşinmi yapıosunuz abi...ikiside olur vadelide yaparız peşinde yaparız nası isterseniz yaparız....muahahahaha...koptum adama bi göriim nuri beyi alacağım zaman...
    xeros sende ordan aldığını yazmışsın sende eğer yanımda olursan eminimki bi faydası olur...burdan heberleşirsek çok iyi olur...
    ben bundan sonra hep buralardayım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xeros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    sadece ben degil Gabe de oradan aldi motoru, Nuri Bey biraz yasli ama cok hossohbet ve bilgili birisi tanisinca sende goreceksin. hafta arasi musaitsen bi git derim hem motora bak hemde muhabbet edersin hafta sonuna denk gelirsen bende ugrarim buradan haberlesiriz.

Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    nuri amca bir tanedir ya, suzuki türkiye'den emekli motoru teslim alırken bi tane kucuk katana gormuştum ofisinde )

mczey, nuri amca kolaylık gosterme konusunda iyidir. taksit de yapar peşinde indirim de (makul olcude tabii ) ) tavsiye ediyoruz kendisini

m©zey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    telefonda anladım zaten sohbeti iyiydi...
    gel görüşürüz ayağı yaptı
    bi gidip bakalım en güzeli...
    sağolun yardımlarınız için...
    alınca resimleri koyarım bi ehliyet işiyle ilgileniim...
    öncemi sonramı alacağımada karar vermem lazım...
    önce alırsam kesinlikle dayanamayacağımı biliyorum...

bubu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ARKADASLAR MERHABA...
    bnm motorum yaklasik 1650km oldu..
    daha onceki arkadaslarinda belirttigi gibi motor 80 km den sonra vibrasyon yapiyor..
    bunun yanisira gerek rodaj zamani gerek rodaj sonrasi ufak denemelerimde 120km hizi gördüm.. tabi bu hizda sabit gitmenin pek saglikli olmayacagini belirtmek isterim..
    vites aralıklarini
    1.vites :20 km
    2.vites :30-35km
    3.vites 50km
    4.vites 60-65km
    5.vites 65-90km seklinde cok hantal olmayacak ama performansida cok zorlamiycak sekilde oldugunu dusunuyorum...
    damlasi damlasina yaptıgım hesaplar dogrultusunda km de 100-110ykr civarı yaktıgını soleyebilirim..
    1 depoyla yaklasık olarak 365 km gitmek mumkun..
    yalniz 1 tek uzun yola cikmadim ona da cikmayi dusunuyorum fakat biraz endiselerim war..
    iyi gunler dilerim...

http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc40586xq.jpg
    bubu®

Motosikleti
    Yamaha MT07
    bubu selam resim harika motorda cok yakisikli cikmis, 80 sonrasi vibrasyon var tabi ancak rahatsiz edici gelmedi bana ama uzun yolda neler olur onu bilemem, sen yaparsan eger deneyimlerini aktarırsın aslinda uzun yol yapmayi dusunmuyorum belki yapan vardir. bu arada motorun haojin asya 150 yaziyor !! resim ise grand eagle diyor

Motosikleti
    Truva 250
    Arkadaşlar ankara da nerede ve kaça airbrush yaptırabilirim... konu hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen.!!!!

airbrush

araba weya motorsiklete istenilen her resmi çiziyoruz bilgi için

http://www.mystiquetattoo.com/

web sayfamizin contact kismindan mail atabilirsiniz.........

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün sabah 9 da doğa motora gittim arkadaşlar şu 1 2 boş geçişlerindeki sorunu çözmek için, usta öncelikle motor aksamına dik çıkan küçük mile teflon burç yaptı açıkcası çok da fark etmedi daha sonra abi şu kısmada el atalım diyip pug ın hemen altındaki ilk oynar başlıklı bölgeyi gösterdi buraya birz bişeyler yaparsak aşınma çok fazla olduğundan en iyisi tornacıya yaptırmak abi dedi.

Söktü tornacıya bıraktı 1 saat sonra aldı taktık. Açıkcası mükemmmel olu diyemem ama eskisinden daha rahat oldu. Tornacı için 15 ytl aldı kendi para istemedi.

Alıntı xeros adlı üyeden alıntı
    bubu selam resim harika motorda cok yakisikli cikmis, 80 sonrasi vibrasyon var tabi ancak rahatsiz edici gelmedi bana ama uzun yolda neler olur onu bilemem, sen yaparsan eger deneyimlerini aktarırsın aslinda uzun yol yapmayi dusunmuyorum belki yapan vardir. bu arada motorun haojin asya 150 yaziyor !! resim ise grand eagle diyor

euheu walla altı kabak üstü şişhane gibi oldu walla haklısın uyarın icin cok tesekkur ederim. eski babamla kullandigmiz motoru yazmistim uye oldugum zaman..ilerki gunlerde ufak bir uzun yol dusunuyorum izlenimlerimi yazarim tekrar

bu arada arkadaslar motorun sesinden gayet memnunum cok tatmin edici fakat egzos sistemi icin ayni seyi soliyemeyecegim.. aranizda susturuculari cikartan veya cikartmayi dusunen yada egzos modifiyesi yapan arkadaslar varmi acaba?.. bu konuyu servisle gorustugumde performansin ciddi anlamda dusebilecegini solediler. bu konuda yardimlarinizi ve goruslerinizi alabilirmiyim acaba?
    bubu®

valla sıfır motorlarda eksoza el atmak için en az 4 5 bin km beklemek lazımmış

Alıntı ttopchu adlı üyeden alıntı
    valla sıfır motorlarda eksoza el atmak için en az 4 5 bin km beklemek lazımmış
    walla eger performansı cok olumsuz yonde etkılemıyorsa her sekılde yaptırmay dusunuyorum..
    bubu®

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    ttopcu, 4-5bin km mi naptın abi sen 1000km bakımı olsun sonra direk kesicem ben susturucuları, daha evvel cıkarmak ıstediysem de garanti acısından beklememi rodajı tamamlarken cıkabilecek bir durumda sorun olabileceğini soylediler servisten.

ya açıkcası ilk aldıgım zamanki surası soyle olsun burası boyle olsun çılgınlığı da geçti galiba.. çıkıyorum motora basıyorum gezip tozup geliyorum. ses mes cok fark etmiyor şimdilik zaten birlikte gezdiği arkadaşlar sokak aralarından geçerken epey bir araba alarmı çalıştırıyorlar arada bi tane daha olmasın farklı olalım

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    yaw arkadaşlar merak ediyorum herkes benzin deposunun üzerindeki Masai yazılarını söktü de bi ben mi tutuyorum üzerinde,yoksa benim gibi dokunmayanlar var mı?

[QUOTE=nautilus]yaw arkadaşlar merak ediyorum herkes benzin deposunun üzerindeki Masai yazılarını söktü de bi ben mi tutuyorum üzerinde,yoksa benim gibi dokunmayanlar var mı?[/QUOTE:

walla abi sanirim sen bayagi gec kalmissin acikcasi ben motoru aldigmin ilk gunu yazilari soktum birini kaskin arkasina digerini de odamin kapisina astim yan tarafta fym fy 250 yazisindaki model harfleri sokup sdc 250 yi biraktim o da hos bi goruntu olusturdu siddetle tavsiye ederim
    bubu®

amore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    motorun hiç bi yerinde masai yazmıyo ki
    özellikle benzin deposunda hiç bişey yazmıyo, sadece fym yazıyo yan altta, yoksa senin benzin deponda bizimkilerde olmayan bişeyler mi yazıyo

Motosikleti
    Yamaha MT07
    ben hic yazi falan sokmedim, motorun hic bir yerinde masai yazmiyor. Emin degilim ama İlk gelen partide bu yazilar varmis demisti birisi. belkide motor toplanirken bu stickerlar yapistirilmamistir.

Alıntı amore adlı üyeden alıntı
    motorun hiç bi yerinde masai yazmıyo ki
    özellikle benzin deposunda hiç bişey yazmıyo, sadece fym yazıyo yan altta, yoksa senin benzin deponda bizimkilerde olmayan bişeyler mi yazıyo
    benzin deposunun her iki kisminda da masai yazisi war akunun oldugu kisimdaki plastsikte ve onun paralelinde de fym fy 250 yazisi mevcut...
    yani en azindan benimkinde durum boyleydi ama cikarinca daha bi guzellesiyor arkadaslar siddetle tavsiye ederim.. fakat bi dezavantaji var gelen gecen bunun markasi ney markasi ney diye sorup sorup suruyor
    bubu®

Motosikleti
    Grand Eagle 250
    MASAİ yazısı ilk gelen partide yazıyor, bayiiden öğrenmiştim. yazan da almamıştım o zaman.

fym 250 yazısını da sokup adam gibi bir stiker yapacagm ama nasıl hangi kafayla olacak bilmiyorum

arkadaşlar önce eksoz olayına değineyim:

0 motorlarda bildiğiniz üzere sıkıştırma oranı çok önemli daha sonra motorun düzgün şekilde kurum bağlaması pistonları yataklar içinde kendilerine uygun şekilde yol edinmeleri v.s.

Eğer eksoz açtırılır veya kesilirse (hatta değiştirilirse) yukarda yazdıklarım motorun fabrika ayarlarına göre (fabrrikanın tasarladığı) olamıyor. Şimdiye kadar 4 eksozcu ustasına sordum hepsi 0 motorda motorun en düzgün haline gelene kadar (4 5 bin km) bekle sonra gel dediler.

Benim motor yaklaşık 1300 km de şu an

Şimdide şu masai yazılarına gelelim:

Ben izmirden aldım motoru ve açıkcası hangi parti lduğunu bilmiyorum ama motor montaj edilmeden önce ustalara masai sticikerlarını yapıştırmayın dedim, amalar abi fym fy 250 yazalım mı dediler (ki zaten o yazı yapışık geliyor çinden) olsun dedim. Fakat daha sonra airbrush yaptırıp cila attırdığımda o kısımlar çok sırıttı o yazıyıda söktürüp aynı airbrush işlemlerini o kısımlarada uygulattım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler