Gabe, sanıyorum ttopchu'nun kullandığı çantalardan elimde var. Superlight'ı almadan önce Jinlun düşünürken almıştım.
Daha uygun bir fiyata satabilirim sanırım.
Fiyat+fotoğraf gibi ayrıntıları yarın pm ile atarım.
Gabe, sanıyorum ttopchu'nun kullandığı çantalardan elimde var. Superlight'ı almadan önce Jinlun düşünürken almıştım.
Daha uygun bir fiyata satabilirim sanırım.
Fiyat+fotoğraf gibi ayrıntıları yarın pm ile atarım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
dogan2006 hosgeldin aramiza hayirli olsun, ttopchu 28 litreyle 600 km devirmis bence cok iyi hemde rodajda olmasina ragmen, ttopchu bu km ler sehir icimi hep ben bu degere ulasamadimda, 25 litreyle 400 ancak olduk en fazla 50 daha gider gibi tabi ben sadece işe gelip giderken kullaniyorum ve cok fazla dur kalk yapiyorum mutlaka bununda etkisi vardır
ben de 10 lt ile 200 km cıvarı yaptım, aynı rakamlar xeros la. trafik sorunsalı ve dur kalk acemı oldugum ıcın bende de mevcut. iyi gidiyo ama yine de
teşekkürler.bende niye forumdaki fotolarda hiç masai yazmıyo diyodum.bendeki eski model yani öyle mi. peki fark var mı bilinen.Gabe adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla yok herhangi bir fark. sadece sticker vr
canta problemini evdeki malzemeyi kullanarak kisa bir sureliğine cozdum
sırt cantasiyla gidip geliyorum.
resim gormek isteyenler icin en kisa surede resimleride ekleyecegim
abi ben de sırt cantasıyla surdum butun haftasonu. montun korumaları nedenıyle biraz ayarları açmak dışında baska bır seye gerekmedi. ben de sırt cantasıyla ıdare etmeyi dusunuyorum. seleyi yukseltip uzun bir askeri çanta da yapacagım ama hepsi o kadar
Koruma demirlerini nerdelerden aldiniz ve kaca taktirdiniz. Ben de bu haftasonu alip taktirmak istiyorum da. Bir de Armode cantalarin kalitesinden memnun musunuz? Fiyati cok uygun geldi de.
ben de en cok armode cantalara baktım. ama taktırmadıgım ıcın bır sey dıyemeyecegım. Koruma demırı 50-150 ytl arası değişiyor. ben standart bir şey taktırdım. ortalam 60 a fln maloldu bana. Kartal'daki Suzuki'de yaptırdım.
Sana en yakın yer Maslak Otosanayi bir orayı dene istersen oncelikle.
koruma demiri izmir suzuki bizde yok dedi ve bir eksozcu ustası önerdi oda 100 ytl ye sıfırdan tasarlıyıp yaptı daha çok bilgi için deaha önceki mesajlarıma bakabilirsiniz. (izmir)
abi bu değerler şehir içi kullanımdır. Ama izmir trafiği devamlı istanbul trafiği gibi olmuyor karışık trafik türü diyebiliriz. Temmuz başı gibi motorla izmir-erdek yapmayı düşünüyorum ozaman da uzun yol performansını göreceğiz
Kullanım olarak ilk 350 km de önerilen vites geçişlerini 20-30-40-50 geri kalan km lerdede biraz daha devirli vites geçişlerinde bulundum. İlginçtir motana da depo için 14 litre desede ingilizce kitapçıkta yedek dahil 12 litre olarak belirtilmişki dün kırmızı ışık yanarken alınan benzin yaklaşık 9 litre olduğuna göre gerçektende 12 litrelik birdepo var yedek dahil (1.8l).
Arkadaşlar çanta konusu çok ilginç mesela şu an takılı olan çantalar armode 3 cepli 2 li set olarak geçmekte nette bulunan en ucuz fiyat 100 ytl ama gene armode harley set nette en ucuz 130 ytl bunların 10 da biri kadar içine kask bile sığmaz. Kesinlikle online alacaksanız önce ölçüleri isteyin benim gibi harleyi böylece değiştirebilirsiniz çünkü verdikleri ölçünün yarısı geldi çantalar bende daha ucuz olan bu çantaları değiştirttim artan para ilede sisybar çantasını aldım
motor gelmedi, gelemedi :( göremedim yine ya
bu hafta kesin gelirmiş...
umarım!?!.
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce motorumu aldım.Daha 2 kere kullanmak nasip oldu duruşu görünüşü gerçekten süper.Ama herkesteki problem bende de var.Vitesler özellikle ışıklarda boşa geçirirken çok problemli.BU garanti kapsamında olmalı mutlaka yaptıracağım çok canımı sıkıyor.Bir de benim benzin göstergem bozuk çıktı.Haftaya servise götüreceğim.Ha bu arada ben karşıyakalıyım(İzmir).Motoruma mutlaka çanta alacağım,bir de motor koruma demiri.Sümerbankın karşısındaki ustayı önerdiler bana da.Oraya yaptıracağım.Airoh kask aldım-150ytl ödedim ama çok memnunum.UFO dizlik aldım 65ytl ye.Bence motora tam korumalı binmek lazım,kısa mesafe de olsa.Herkese kazasız günler.
Merhaba,
Ofisin onunde cektigim bi riki fotografi paylasmak istedim. Masaim ile cekildigim ilk fotolar. Umarim daha guzel yerlerde daha guzel fotolar da cekip gonderecegim.
motora tam koruma ile binmek de yarar var cinedev montu göremedim.
ben de bu akşam çekeyim 1-2 tane.
"Vitesler özellikle ışıklarda boşa geçirirken" > @ dr.pina
ışıklarda vitesi her zaman 1'de tutmalısın dostum, bu sorun herkes tarafından bilinse de ışıkta beklerken istenmeyen bir durum olur ve acilen kalkman gerekirse boşta durmak sorun yaratabilir. kısa sureli duruşlarda 1. vitesi kullanmanı oneririm.
Fiyatı şu an ne kadar?
Ben bunu Akhisar'da gördüm. İşçilik güzel ama çok ufak tefek duruyor motor.
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
infrared dostum, ufak tefek gozukuyor demissin bende oyle dusunuyordum ancak gecen hafta sonu abim geldi motorlari yanyana koyduk onda RR var (batista 123) kesinlikle yanyana durduklarinda ufak gozukmuyor, ancak gidon tarzi ve cantalarla falan ayri yerlerde bakildiginda farkli gibi gozukebilir.
Masai'nin devir saati ve şarj göstergesi yok mu?
o 2 gosterge yok, vites, yakıt ve hız gostergeleri mevcut. ayrıca Infrared kucuk gorunmesine katılmıyorum. 1.80 boy, 85 kg, beni taşıyor bu alet sırıtmıyor altımda. RR buna gore cok cılız kalıyor bence. ustelık bız motorları cıplak aldık, onun da etkisi olacak (+1 Xeros yani)
birazdan kucukyalı bayiine ugrayıp dizlik alacagım. tek eksik koruma o hem dolasmıs oluruz ozledım 2 gundur bınmıyorum.
* * *
(bir süre sonra)
* * *
dizlik alındı, Grand Eagle sahibi bir arkadaşla tanışıldı. muhtelif çanta denendi. bu bir hastalık oldu bende yaw! sonra da şöyle hafiften akşam havası alınarak, kontra'lar eşliğinde hoplaya zıplaya eve dönüldü.
Seviyorum motorumu!
motorun küçük durmasına kesinlikle katılmıyorum özellikle koruma demiri ve çanta (zevkinize göre en büyüğünden) koyduğunuzda motorunuzun büyüdüğünü göreceksiniz
o sümerbankın karşısındaki tahim usta bana koruma demiri yaparken bir adette fazladan yaptırmıştı yanılmıyorsam gidersen hazırda kronajlı bir adet olabilir
zaten motorsikletlerde en az güvenilecek şeylerden biri yakıt göstergesidir. benim ki az gösteriyor (allahtan fazla göstermiyor) motor ayktayken o göstergeye asla güvenmemek lazım yoksa devamlı benzinliğe uğramanız gerekir motoru denegeledeikten sonra 1 2 dakika içerisinde doğruya yakın göstermekte.
Bu gün sabah sınav için okula giderken motorumdan yere bişeylerin aktığını gördüm allah allah diyip sınavdan sonrada akıttığını görünce elliyip benzin olduğunun farkına vardım.
Hemen doğa motor servisine gittim pislikden dolayı olduğunu söylediler vidaları açıp biraz benzin akıttılar. Biraz bekleyince gene akıttığını gördük aynı işlemi bu sefer benzin kanal ve hortumlarına tıklayarak yaptılar sonuç gene aynıydı. En sonunda benzin musluğundan söküp basıçlı hava yardımıyla pislikten kurtuldum. Umarım bir daha yapmaz, başına gelebilecek olan arkadaşlar için kenarda bilgi olarak dursun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)