bilgilendirme için Esp Explorer arkadışımıza teşekkürler.saygılar
rica ederim...ufak bir duzeltme yapayim...castrom yazmisim castrol olacakti ;)
sorun değil yazım hataları arasıra hepimizin başına geliyor. not benim motorun kitapçığı maalesef yok lastik basıncı kaç olarak ayarlanmalı bilgilendirebilirseniz. birde motoru yarın sabah yazlığa götüreceğim ve ilk çalıştırmasını yapacağım (daha 1 km de garip) nelere dikkat etmeliyim. (özellikle ronny e özel dikkat gerektiren bir nokta var mı? (orada internetim yok mümkünse hızlı yanıt ) kolay gelsin,saygılar
kitapçığa burdan ulaşabilirsin..
http://www.kanuni.com.tr/media/docum...vuzu/ronny.pdf
Lastik basınçlarına çok dikkat etmek gerek genelde serviste gelişi güzel basıyorlar. Büyük olasılıkla benzin almaya gideceksin ilk olarak ve o anda hemen benzin istanyounda kontrol et. Ön 29psi arka 32 olması gerekiyor.
Daha önce motoru almadan nelere dikkat edilmesi gerektiğini belirtmiştik okursan önceki yazılanları bulabilirsin
teşekkürler bobora arkadaşım.saygılar
evet bobora nin yazdigi gibi on 29 arka 32 psi...ben petrol ofisi de makinede kontrol ettim...hemen hemen tum buyuk benzin istasyonlarinda var...dikkat etmen gereken en onemli sey ani hareketlerden kacinman...gaz verme, yuksek hiz, kasis ve bozuk zeminli yollarda ozenli kullanim arti ani frenden kacinma...kitapcikta tum ayrintilar var...tekrar hayirli olsun...
teşekkürler Esp Explorer arkadaşım.saygılar
arkadaşlar ybr 125 e karar kıldım.ronny almıyacam heralde.bakalım hayrlısı
tamam arkadaşlar yazlığa bir gün gecikme ile geçiyorum orada epey kalırım dönüşte raporu veririm. hepinize sevgiler ve saygılar
hayirlisi olsun recep...kartakont sanada iyi tatiller...iyi kal...
ronnytechno gozun aydin ;)...bobora nin dedigi gibi daha dikkatli kazasiz belasiz surusler...
on disk freninin dusen vidasi yerine yenisini taktirdim ama surtunme sesi gibi bir ses basladi yarin gidip baktiracagim aman dikkat arkadaslar vida ve civatalari duzenli kontrol edin !!!
arkadaşlar bu motoru az çok incelem fırsatım oldu...
kısa ve çok yüksek...
sakıncalı gibi duruyor...
sürüşü nasıldır onu bilemem ama güven vermedi bana pek...
alanlara hayırlı olsun...
kazasız belasız binmeleri dileğiyle...
arkadaşlar benim motorun süspansiyon çok sert , sizlerinde öyle mi??
Lastik havalarının doğru basıldığını kontrol et bence..
Ama süspansiyonlar ilk zamanlar sert oluyor yavaş yavaş açılıyor merak etme.. Frenlerde aynı şekilde zamanla tutmaya başlıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)