Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    bobora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 2021
    Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ilk zamanlar ara ara geliyodu zorlayınca dahada belirginlesiyor fazla zaman geçirmeden yeni ekzozunu iste bence bide benim ön çamurluk tekere cok yakın çukura girince lastiğe deyiyor onuda garantiden halledicekler
    Benimde çok hafif bir tıslama gibi bir ses geliyordu ama ben kendi sesi olarak düşünüyordum. Motoruda zorlamadım hani ama birden ses arttı.. Gidicem en yakında servise. Ön çamurluğu da çıkartıyorlar vidalarını hafif üste alarak hallediyorlar garantiden gelecek olan çamurlukta aynı olacaktır bence..

Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastiklerin havasina bende baktirayim...cunku suspansiyon olayindan bende supheleniyorum...zaten bu hafta bakima gidecegim...800 km. bakimi
    Kesinlikle baktır..(daha doğrusu benzinlikte kontrol et) Benim motorlda 62psi basıncındaydı ön teker. normal değeri 29 olması gerekiyordu şok oldum resmen. Ana yolda beyaz çizgili bantlardan geçerken bile sanki çukura girmiş gibi oluyordum ama havayı normale alınca resmen değişti motor. İyiki lastikler patlamamış o basınçta.. Bu lastikler bu basınca dayanıyorsa hiç bir şey olmaz artık..

Alıntı kartakont adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eksoz sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım başka sorun olmaz, arkadaşlar yarın pazartesi plakam çıkacak (tahminen) ve motoru almaya gideceğim, bu arada şase ve motor numaraları ronny nin neresinde motoru alırken kontrol etmem gerek sanırım.saygılar
    Saol hiç beklemiyordum cidden böyle bir şey.. kontrol etmende fayda var. ben kontrol etmedim.. bende bakıyım bari.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bobora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde çok hafif bir tıslama gibi bir ses geliyordu ama ben kendi sesi olarak düşünüyordum. Motoruda zorlamadım hani ama birden ses arttı.. Gidicem en yakında servise. Ön çamurluğu da çıkartıyorlar vidalarını hafif üste alarak hallediyorlar garantiden gelecek olan çamurlukta aynı olacaktır bence..

Kesinlikle baktır..(daha doğrusu benzinlikte kontrol et) Benim motorlda 62psi basıncındaydı ön teker. normal değeri 29 olması gerekiyordu şok oldum resmen. Ana yolda beyaz çizgili bantlardan geçerken bile sanki çukura girmiş gibi oluyordum ama havayı normale alınca resmen değişti motor. İyiki lastikler patlamamış o basınçta.. Bu lastikler bu basınca dayanıyorsa hiç bir şey olmaz artık..

Saol hiç beklemiyordum cidden böyle bir şey.. kontrol etmende fayda var. ben kontrol etmedim.. bende bakıyım bari.
    motor numarasi ayaklari koydugun on goguste dik sekilde dikdortgen bir parcanin icinde (plastik kapak gibi dusun onun altinda)...şase numarasi da sehpanin oldugu yerde motorun govdesine cakilmis...ufak metal plakanin uzerinde...

Motosikleti
    cb125 honda
    bobora senin egzozda bişey yokdur benimkinde içinden parçalar kopuyomus gibi ses geliyor bu arada çok zorlamadım motoru ama basınca manyak yakıyor resmen içiyor benzini 110 yapdım kısa sureli ama gitmem demiyor gidiyor ama tafsiyem çok basmayın arkadaslar ben sadece deneme yapdım acaba kadranda yazanı yapıyomu diye yapcak valla herkeze iyi sürüsler bu arada

Motosikleti
    ronny 150
    anladım teşekkürler hepimiz o numaraları kontrol edelim umarım okuması kolaydır sehpanın altındaysa birde yerlerde sürünecez anlaşılan, saygılar

Motosikleti
    Superlight 2021
    Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bobora senin egzozda bişey yokdur benimkinde içinden parçalar kopuyomus gibi ses geliyor bu arada çok zorlamadım motoru ama basınca manyak yakıyor resmen içiyor benzini 110 yapdım kısa sureli ama gitmem demiyor gidiyor ama tafsiyem çok basmayın arkadaslar ben sadece deneme yapdım acaba kadranda yazanı yapıyomu diye yapcak valla herkeze iyi sürüsler bu arada
    Normalde böyle bir ses çıkartmıyordu. Hafif gaz verdiğim zaman çok yüksek bir ses çıkıyor ve motor acayip titriyor daha doğrusu eksoz titriyor. Sanırsam tam bozulmuş değil ama kesin bir şeyler var..

Cidden motorun gücünü çok seviyorum bende gaza dokunduğum an atıyo kendisini ileri.. kırmızı ışıklarda çok eğlenceli oluyor..

110 gösteriyor ama daha az yapıyordur normalde genelde 10-20 km yanılma payı vardır. Ama yinede çok iyi yapmışsın..

anladım teşekkürler hepimiz o numaraları kontrol edelim umarım okuması kolaydır sehpanın altındaysa birde yerlerde sürünecez anlaşılan, saygılar
    yok surunmene gerek yok ...
    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/1/12717.jpg
    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/1/12741.jpg

Motosikleti
    ronny 150
    resimli açıklama ve yardım için teşekkürler Esp Explorer arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

pardon Esp Explorer arkadaşım o öndeki kapak çıkıyor mu?

resimli açıklama ve yardım için teşekkürler Esp Explorer arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

pardon Esp Explorer arkadaşım o öndeki kapak çıkıyor mu?
    evet...zaten motor sana bayii den teslim edilmeden once o kapak acik oluyor...ruhsat icin gerekli belgelere yaziyorlar...

Motosikleti
    ronny 150
    evet...zaten motor sana bayii den teslim edilmeden once o kapak acik oluyor...ruhsat icin gerekli belgelere yaziyorlar...
    paylaşım için teşekkürler.saygılar

paylaşım için teşekkürler.saygılar
    Rica ederim...Antalyadan da saygılar...

Motosikleti
    Superlight 2021
    Arkadaşlar bugün servise gittim ekzosu sıktı usta felan ses çok büyük ölçüde azaldı. Ancak susturucuda bir problem var sanırsam dedi biraz daha kullan bakıma geldiğinde değiştiririz dedi. Ben de büyük ölçüde düzeldi zaten diye bir şey demedim. Artık bakım zamanı değiştiricez gibi..

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    ya ben hala kavuşamadım motoruma 9 gun oldu parça beklıyorum bu nasıl iştir anlamadım .. allah servislere düşürmesin kimseyi :S

Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben hala kavuşamadım motoruma 9 gun oldu parça beklıyorum bu nasıl iştir anlamadım .. allah servislere düşürmesin kimseyi :S
    zor durum...bende yarin terslik olmazsa ilk bakima servis e gidecegim...hangi servis e gidecegim konusunda henuz karar verebilmis degilim...serik te olacak buyuk ihtimal...antalya baya uzak kaliyor side ye...manavgatta da servis yok :S

Herkese selam,

Dun motorumun ilk bakimina gittim.Motor yagi degisti.Motor kisminda gevseyen civata sıkıştırıldı.Herhangi bir problemin olup olmadığı soruldu.Herşey normaldi.Bakım sonrasi Tekirova tarafina gittim (yaklasik 150 km.) Donuste on tarafta tekerlegin oradan metal parca sesi duydum.Bir şey düştüğünü anladim.Hemen kenara cektim.Gece oldugu icin parcayi bulamadim.Benzinciye cektim.Baktim ki ön disk freninin civatalarindan biri eksik.Artik bir sonraki izin gunumde servise gidip caresine bakacagim.Bence bakima giden arkadaslar sorunlari olmasa dahi tum civatalari kontrol ettirsin.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3786.jpg
    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3804.jpg

arkadaşlar ben de motosiklet alacam nasip olursa.scooter ya da vitesli almayı düşünüyorum.viteslide ybr 125 oto da ronny 150 düşünüyorum.kanuni pek kaliteli olmamasından ötürü tercihim değildi ta ki bu fotoları görünceye kadar(kanuni ronny nin reklamını yapsaydı bu fotolardaki gbi olmazdı,süper fotolar)
    ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlar servisten çıkmıyor yok civatası yok göstergeler.. alalım mı uzak mı duralım net bişey söyleyebilir misiniz rica etsem
    yani tecrübelerinize dayanarak bu keretayı tavsiye eder misiniz yok sa uzak mı duriim şu meletten?

Alıntı kral recep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de motosiklet alacam nasip olursa.scooter ya da vitesli almayı düşünüyorum.viteslide ybr 125 oto da ronny 150 düşünüyorum.kanuni pek kaliteli olmamasından ötürü tercihim değildi ta ki bu fotoları görünceye kadar(kanuni ronny nin reklamını yapsaydı bu fotolardaki gbi olmazdı,süper fotolar)
    ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlar servisten çıkmıyor yok civatası yok göstergeler.. alalım mı uzak mı duralım net bişey söyleyebilir misiniz rica etsem
    yani tecrübelerinize dayanarak bu keretayı tavsiye eder misiniz yok sa uzak mı duriim şu meletten?
    recep kardes bu paraya yamaha kalitesi beklemek hayalcilik olur...motor fiyatina gore guzel...hersey bakimda bitiyor...civata vs iyi kontrol edilmesi gerekiyor yoksa onun disinda tum mesajlari okursan yol tutusu surusu performansinda sorun yok...eger kanuni, asya motor , mondial, yuki vb. scooter lar arasinda kanuni yine en iyisi...arti servisle bugun gorustum onumuzdeki izin gunumde olayi cozeceginin garantisini verdi...yani servis olayina epey ozen gosteriyorlar...benimkisi biraz sanssizlik oldu ilk bakim ertesi boyle bir sorun...

recep kardes bu paraya yamaha kalitesi beklemek hayalcilik olur...motor fiyatina gore guzel...hersey bakimda bitiyor...civata vs iyi kontrol edilmesi gerekiyor yoksa onun disinda tum mesajlari okursan yol tutusu surusu performansinda sorun yok...eger kanuni, asya motor , mondial, yuki vb. scooter lar arasinda kanuni yine en iyisi...arti servisle bugun gorustum onumuzdeki izin gunumde olayi cozeceginin garantisini verdi...yani servis olayina epey ozen gosteriyorlar...benimkisi biraz sanssizlik oldu ilk bakim ertesi boyle bir sorun...
    bilgiler icin sagol esp..cin mali diye tabir ettigimiz motorlarin basinda bence de kanuni gelir haklisin.bakim da cok onemli dedigin gibi aksatmamak lazim.ama ilkin kask koruma almaya karar verdim motosiklete sonra karar vericem.motorun super gorunuyor bu arada.ins bi daha boyle sorunun olmaz.kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim kaski alayim goruslerinizi almaya dewam ederim tesekkurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

bilgiler icin sagol esp..cin mali diye tabir ettigimiz motorlarin basinda bence de kanuni gelir haklisin.bakim da cok onemli dedigin gibi aksatmamak lazim.ama ilkin kask koruma almaya karar verdim motosiklete sonra karar vericem.motorun super gorunuyor bu arada.ins bi daha boyle sorunu
    n olmaz.kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim kaski alayim goruslerinizi almaya dewam ederim tesekkurler

tesekkurler...kask olayina bende bakacagim...su an yari acik kask var Antalyada kisa mesafelerde is e yarar ama uzun yolda tam korumali bir tanesi sart...herkese iyi surusler...

tesekkurler...kask olayina bende bakacagim...su an yari acik kask var Antalyada kisa mesafelerde is e yarar ama uzun yolda tam korumali bir tanesi sart...herkese iyi surusler...
    tam daha iyi olur ama bende gözlük war çene açılır almayı düşünüyorm

Motosikleti
    ronny 150
    geçmiş olsun esp explorer, bakımı nerde yaptırdınız? yağ parası bize mi ait, bakım kaç lira tuttu? birde hangi marka yağ koydurdunuz. ikinci bakım ücreti ne kadar onu sordunuz mu? saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------

=
    bende yeni aldım daha binmek nasip olmadı bu nedenle yorum yok ama bu fiyata anca bu kalite olur. Esp Explorer in dediği gibi.... motorun görüntüsü ise bence süper.... zaten bu yüzden bu motoru aldım...... birde parça sorunu fazla yaşamayacağımı UMUYORUM!!!. saygılar

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)