Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
63. sayfa BirinciBirinci ... 13536162636465 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ronny 150
    veya elimizde tutariz olur biter. buji degisimi yapmam gerekecek fakat bizim motorlar icin iyi bir marka tavsiye edebilirmisiniz birde tirnaklari birden fazla olanlar varmi acaba buyuk motorlara iki uc tirnakli olanlardan takiyorlar daha iyi atesleme sagladigini soyluyorlar ama bu konularda fazla bilgim yok. birde kisin motoru birakirken depo dolumu olmali bos mu gerci gecensene depoyu icinde bir miktar benxinle birakmistim ama benzine water treatment karistirmistim bu sene herhangi bir sorun olmadi sizler nasil yapiyorsunuz.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 10000 km bakımında buji olarak şöyle bir şey taktırmıştım.Kışın motoru bırakırken full depo ile bırakıyorum.2 ay yattıktan sonra ilk çalıştırmada baya zorlanıyorum ama 2 senedir çalıştırmayı başardım.

Alıntı kartakont adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    veya elimizde tutariz olur biter. buji degisimi yapmam gerekecek fakat bizim motorlar icin iyi bir marka tavsiye edebilirmisiniz birde tirnaklari birden fazla olanlar varmi acaba buyuk motorlara iki uc tirnakli olanlardan takiyorlar daha iyi atesleme sagladigini soyluyorlar ama bu konularda fazla bilgim yok. birde kisin motoru birakirken depo dolumu olmali bos mu gerci gecensene depoyu icinde bir miktar benxinle birakmistim ama benzine water treatment karistirmistim bu sene herhangi bir sorun olmadi sizler nasil yapiyorsunuz.....

Motosikleti
    ronny 150
    explorer kardesim tesekkurler sizden herzanan aninda geri donus almak cok hos. tsk.

Motosikleti
    YbR EsD 125 (2013)
    ilk motorunsa dikkat et biraz seridir lastikler çok kayıyor. ama güzel gidiyor bendeki kadran bozuk sanırım ibre alta takılmasa tur atacak;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

bende değiştiriyorum egzoz pert oldu ninja 250r egzozu aldım bakalım nasıl olacak:D
    berk_cglr bunu beğendi.

ne demek kartakont ;)
    explorer kardesim tesekkurler sizden herzanan aninda geri donus almak cok hos. tsk.

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

ibre gerçek hızı göstermiyor, doğru.Forumda daha önce konusu geçmişti.Lastik konusunda dikkat etmek gerekiyor.Egzoz konusu bu motorun kanayan yarası.Ben 2. kez değişen egzozumla devam ediyorum
    Alıntı coolDonjuan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motorunsa dikkat et biraz seridir lastikler çok kayıyor. ama güzel gidiyor bendeki kadran bozuk sanırım ibre alta takılmasa tur atacak;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

bende değiştiriyorum egzoz pert oldu ninja 250r egzozu aldım bakalım nasıl olacak:D

Motosikleti
    ronny 150
    ninja egzostunu kaca aldiniz? bizimkilere uyuyor mu?

Motosikleti
    YbR EsD 125 (2013)
    ninja egzostunu kaca aldiniz? bizimkilere uyuyor mu?
    valla 5000 de çıkma aldım 100tl e sıfırına bir ara bakmıştım 1,200 tl idi :D henüz taktıramadım yarına inş bakacağız.

Motosikleti
    ronny 150
    taktirdiktan sonra performansi ile ilgili paylasim yapabilirseniz bize de yol gostermis olursunuz. eskiden otomobiller icin egzost yapilirdi su an cogu fabrikasyon hala elde yapan varsa acaba bizim motorlar icin yaparlar mi. sanayiye sik ugrayan arkadaslar belki ogrenebilirler....

Motosikleti
    YbR EsD 125 (2013)
    taktirdiktan sonra performansi ile ilgili paylasim yapabilirseniz bize de yol gostermis olursunuz. eskiden otomobiller icin egzost yapilirdi su an cogu fabrikasyon hala elde yapan varsa acaba bizim motorlar icin yaparlar mi. sanayiye sik ugrayan arkadaslar belki ogrenebilirler....
    evet ninja 250r egzozunu taktırdım. ses süper yanlız yakıt heralde canımı yakacak gibi:D. performansı için bişey söyleyemiyorum havalardan dolayı basamıyorum ama çekişinde herhangibir düşüş yok.

Motosikleti
    ronny 150
    hayirli olsun resim paylasabilirseniz bizlerde gorebiliriz..

Motosikleti
    YbR EsD 125 (2013)
    sağol resimleri motoru tamamlayınca koymayı düşünüyorum. bmw yada runner çamurluğu için uğraşıyorum parçalarını bulamıyorum. geçen günde yaptırdığım küçük plaka kırıldı. cezası varmı bilmiyorum bu plakaların dün çevirmeye girdim allahtan bişi olmadı.

Motosikleti
    ronny 150
    tamamlaninca redimleri bekleriz. plaka konusunu bilemiyorum ama yenisi icin eskisiyle birlikte trafik subeye basvurmaniz gerekli sanirim......

Evet arkadaşlar.Antalya için motoru garaja çekme vakti.Bugün son kez çalıştırdım.Sezon sonu dolayısıyla 1-1.5 ay buralarda olmayacağım.Dönüşte kaldığımız yerden devam.Herkese kazasız belasız sürüşler...

Dün 2014 için startı verdim.4-5 deneme sonra motor çalıştı.Ara ara kullanmaya çalışacağım.Herkese iyi sürüşler.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Selamun aleykum arkadaşlar bu yaz ronnymı satıp vitesli motora geçiş yapacağımı yazmıştım fakat sonra satmaktan vazgeçmiştim kış falan girdi derken de forumdan epey bi uzun süre ayrı kaldım . Ronny nin ilk alıcılardan olmama rağmen 3 yıldır kullanıyorum ve hala teknik bi sorun yaşamadım egzost dahil. Sadece ilk aldığımda bi kaza yapmıştım ön maşa demırı yamulmustu onuda yenısı ile değişmiştik. forum bu aralar sessiz sanırım şöyle bı baktımda eskılerden explorer arkadas var .Ronny artık bana heycan vermio bakalım bu yaz bıraz şeklı toparlayabılırsek güzel bi motor alıcaz .Hepiniz Allaha emanet olun ekipmamnsız yola çıkmayın kazasız sürüşler..

Hayırlısı Ronnytechno.Dediğin gibi forum sessiz şu sıralar.Baharda hareketlenir diye düşünüyorum.Kazasız, belasız...

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    http://i.hizliresim.com/wjvlvG.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

olmadı galiba ya :D bu link atmadan direk sayfaya nasıl foto yukluyoruz :D

ibrahim ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    herkese selam. 2014 itibariyle benim ronny'nin garantisi bitti. herşey tıkırında gayet iyi çalışıyor. uzun bir süre çalıştırmamıştım. geçenlerde çalıştırmaya çalıştım akü donmuş mu ne çalışmadı marş motoru. lambalar bile açılmıyordu.hava çok soğuk kendine gelemedi pedalla çalıştırmaya çalıştım baya bi uğraştan sonra çalıştı akü de şarj oldu şimdi iyi çalışıyor... herkese hayırlı forumlar

Selam @ronnytechno aşağıda hızlı cevap bölümünde "insert image" diye bir bölüm var.Sağda sondan 3. kutucuk.onu seçip yükleyebilirsin.@ibrahim ışık kışın işler gerçekten zor.Ben Antalyada olmama rağmen ara ara eğer uzun süre çaşıltırmadıysam sorun yaşayabiliyorum.Marş geç alıyor ve sonra motor kendini toparlıyor.

Bugün motorumu sattım.Artık araba olayı ile trafiğe devam.Ara ara foruma uğrarım.Herkese kazasız, belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
63. sayfa BirinciBirinci ... 13536162636465 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)