bizim statör kaçlı 10+1 mi orjinali birde regülatörün çıkışı 2 fişlimi motor arıza yaptı 2 sini değiştirmem lazım motor eve bayağa uzak bir mesafede ondan gidip bakamıyorum :S
bizim statör kaçlı 10+1 mi orjinali birde regülatörün çıkışı 2 fişlimi motor arıza yaptı 2 sini değiştirmem lazım motor eve bayağa uzak bir mesafede ondan gidip bakamıyorum :S
çok sağol oğuzhan bu arada aradın ama acamadım telin mikrofon çalışmıyor su kaçtı kusura bakma :D ondan açmadım bu arada en son kaç gördünüz
e alalım sanada hacı ben 120 den fazla yapıyorum km saatine göre ama kaö onu bilmiyorum cok rahat araba solluyor
90 tl di sanırım sen beni asla gecemezsin :p her zaman 1 adım önğnde olucağım
Benim makine o kadar güçlüki kayış bile dayanmıyor, param parça oluyor
Benim yanan statör fotoğrafı işe yaramış ne güzel.Bu arada Berk sen mesajları okumuyorsun sanırım.
okuyorum ama bazen hatırlamakta gucluk cekıyorum bu arada aagustosta motora yağ soğutma ekleyeceğilm tabi fotolarıda ekicem
selamlar,ben de aranıza yeni giriyorum. bir hafta önce 12500 km de aldım, 150 km yol yaptım,tık demedi maşallah. motorlar hakkında bi bilgim yok,inşallah sizler sayesinde öğrenirim.
ilk sahıbı olduğum ronnymı satıyorum bu ronylerden ilk alanlardan bırı olarak motordan arka suspansiyon harıcı hiçbı sıkayetım olmadı bugune kadar . kaldıkı kanuninin muhendisleride bunu farketmıs olucaklarkı ronny s modelını çıkardıklarında sadece arka suspansıyonu değiştiler :D uzun lafın kısası motor ıyı guzel ama ben artık vıteslı motor kullanmak istediğim için bu emektar ronny yı satıyorum motor temızdr bı sorunu yok çalışmayan aksam yok tas gbı motor uzerıne sonradan egzos vs gbı seyler takılmamıstr sadece aynaları değiştim o da orjınal aynaların acısı benı kesmıodu . ilgılenenler ulaşabılır pazarlık sunnettr yapılır tekırdağ dayım . hayırlı forumlar ha unutmadan km si şu an 9448 de.
Arkadaşalr bişey aklıma takıldı, şimdi bu scooter'larda gazı çeviriyoruz ve vites artıyor, arttıktan sonra gazı viteslideki gibi bırakıp tekrarmı çevirecez ?
Selamın Aleyküm Bende bir ronny almayı düşünüyorum arkadaş sizce alınacak bır motor mu parasına göre değer mi ?
Forumdaki tüm mesajları okuduysan bir fikir sahibi olmuşsundur.Hepsini okumadıysan özetle bu paraya bence iyi motor.
Motorumu satma kararı aldım. İstanbul içi ilgilenenler özel mesaj atarak ulaşabilirler.
merhaba arkadaslar eskiler belki beni hatirlar bundan sonra forma devam etmeye calisacagim eski yeni hepinize selamlar. ronny hala bende sikintim yok ama km. daha 1500 yazlikta ancak bu kadar oluyor.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)